- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 29
Amin canım inşallah Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahAman iyi sevindim canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahAman iyi sevindim canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina
Ben canımKizlar uzmanlar gebelikten en az 3 ay once folik asit başlayın diyolar kullanan var mi aranizda ?
Öğlen tok karnına canımKIZLAR FOLİK ASİTİ SABAH MI KULLANIYOSUNUZ AKŞAM MI?
1 kez canım eczacı söyler zatenKizlar folbiol gunde kac defa alinmali?
Bilmiyorum gerçekten ben zaten çok kilo almaya müsait biri değilim 56 kiloyum ilaca başlamadan önce de 56 kiloydumCanim folik asitler kilo yapmiyor degilmi simdi esime folik asit aldirmaya yolladim
Eki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Canım ikisi de tam aynı koyulukta değil aslında. Yarın daha koyu olur belkiEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Canım aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım, daha pik olmamış ama az kalmışEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Tskler canim1 kez canım eczacı söyler zaten
İki saat sonraki foto aslında daha koyuyduCanım aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım, daha pik olmamış ama az kalmış![]()
Bana da tam olmuş gibi gelmedi canım yanındaki c ile aynı renk ya da cok daha koyusu seklinde olacakEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Görmemişim canım kusura bakma. Evet fazlasıyla hemde 2bucuk ay falan geciktiği zaman olduu. Çocuk bekleyen biri içinde geeçekten zor bir durum oluyor. Yumurtlaman ne zaman oluyor bilemiyorsunButik alfa Bir soru sordum canım ama görmedin galiba.
Prolaktin yüksekliği sende regl gecikmesi yapıyor mu ?
Canım ben de pko olduğum için ilaçsız adet olman aylar sürüyor çocuk düşündüğüm için yumurtlama takibi çok önemli bu yüzden Progestan 100 Mg ile her ay düzenli regl oluyorum Bi sor doktoruna istersen düzenli regl için ilaçlar var normalde ben de önemsemiyorum ama şu sıralar önemli düzenli olmasıGörmemişim canım kusura bakma. Evet fazlasıyla hemde 2bucuk ay falan geciktiği zaman olduu. Çocuk bekleyen biri içinde geeçekten zor bir durum oluyor. Yumurtlaman ne zaman oluyor bilemiyorsun![]()
Cnm tebrik ederim hamilesin benim de bat 5 mayıs yarın doğru eczane yoluEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Testlerinizin resmini atabilirmisinizkan testimin sonucu cikmadi malesef ama 4 kez test yaptim farkli farkli markalarla hepsinde pozitif cikti her yaptigimda daha koyulasarak ben de battan once kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu canim