• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir stres prolaktini yukseltiyor..Nasıl stressiz olacaksak😂 Yumurtlama gununu biliyor muydun kac gun gecti

Testim bitmişti bu ay yakalayamadım yumurtlamayı 😔

Ama ocaktan beri yapıyordum hep aynı günler oldu, önceki aylara göre varsayım yaparsak bugün 15. yada 16. Gün olması lazım yumurtlamadan.

Normalde yumurtlamadan sonra 12. Gün regl oluyordum ben döngüm kısa zaten.

Testim bitmişti bu ay yakalayamadım yumurtlamayı 😔

Ama ocaktan beri yapıyordum hep aynı günler oldu, önceki aylara göre varsayım yaparsak bugün 15. yada 16. Gün olması lazım yumurtlamadan.

Normalde yumurtlamadan sonra 12. Gün regl oluyordum ben döngüm kısa zaten.
O zaman bence hala umut var, idrar testlerin negatif çıkıyorsa ya gec dollenme oldu ya da stresten gecikti 😏 Bir de bazen gebelik oncesi döngüde gecikme olur rahim hazırlanıyor derler, benim de başıma gelmişti, insallah yakinda kavusursun bebeğine 🤗 Ben de onumuzdeki ay teste baslamayi düşünüyorum

O zaman bence hala umut var, idrar testlerin negatif çıkıyorsa ya gec dollenme oldu ya da stresten gecikti 😏 Bir de bazen gebelik oncesi döngüde gecikme olur rahim hazırlanıyor derler, benim de başıma gelmişti, insallah yakinda kavusursun bebeğine 🤗 Ben de onumuzdeki ay teste baslamayi düşünüyorum

Aralık ayında gecikme olduğunda doktor geç yumurtlamışsın bu ay demişti.

İnşallah bu ay da öyle olmuştur ve denk getirmişizdir.

Regl olsaydım ne güzel şimdiye önüme bakacaktim Mayıs'a odaklanacaktim
😔

melinda- melinda- İnşallah hepimiz kavuşuruz en kısa zamanda bebeklerimize 🤲

Başla canım teste en güzeli yumurtlama gününü bilmek.

Ben de test alayım dedim sanki fiyatlar artmış. Laboquick bile pahalı geldi

Günaydın hanımlar. Bugün erken gebelik testi vardı elimde yapim bense kalsın hatıra die dedim. Lakin gelde görün görüntüyü. Normal testte daha netti çizgi bence 😳 yani demem o ki erken gebelik testi pişmanlıktır almayın.
Aynen silik çıkmış anlamadim valla canım ki suan senin betanın daha yüksek olmsı gerekiyor :KK43:

S Sarisinmelekk canım benim inşallah yerleşme kanaması dır ama şöyle söyleyim bu ay aynısı başıma geldi çok umut ettim sonra testler hep negatifdi çok üzüldüm ama hala belki diyordum lavaboya gidince az kahverengi leke geldi o an tüm umudum aniden çöktü çok üzüldüm bu ay ki adetim üç gün gibi kısa ve çamur gibi kahve geldi. Stres ve üzüntü malesef bizleri çok etkileyen duygular ama inşalah seninki yerleşmedir

Kizlar gunaydin. Size sonuclarimi yazacaktim ama malesef cikmadi sonuclarim. Sistemde gorunmuyormus😕😕

Anne baba olmayı isteyen herkese Allah nasip etsin gerçekten muazzam birşey 2 evladım var 3. Eşim istiyor ilk defa korunmadik hayırlısi artık virusten korkuyorum çocuklarla ev hapsindeyiz zaten iyice bunaldim nasıl vakit geçiyor çalışan çoğunlukta mi
hoşgeldin aramıza:KK200: bende evdeyim valla

Merhaba beni de ekler misiniz? Adet baslangici 8 Nisan benim de ovulosyon test takibi yapıyorum dün 15. gün catlamayi gordum. Şimdi bekliyorum. İnşallah Rabbim nasip eder. isteyen tüm anne aday adaylarına inşallah
Hoşgeldin canım. Beklenen adet tarihin ne?

Günaydın hanımlar. Bugün erken gebelik testi vardı elimde yapim bense kalsın hatıra die dedim. Lakin gelde görün görüntüyü. Normal testte daha netti çizgi bence 😳 yani demem o ki erken gebelik testi pişmanlıktır almayın.
Testler farklı mıydı kuzum?

Günaydın kızlar 2 gün geçti reglim hala olmadım en son Aralık ayında böyle olmuştu prolaktin yüksekti acaba ondan mı oldu.

Hala gelmezse pazartesi tekrar test alıp yapayım bari.

Bu gidişle Mayıs ayında regl olamicam hazirana atlayacağım herhalde :KK70:
Hala gelmedi mi şaka gibi

Günaydın kızlar 2 gün geçti reglim hala olmadım en son Aralık ayında böyle olmuştu prolaktin yüksekti acaba ondan mı oldu.

Hala gelmezse pazartesi tekrar test alıp yapayım bari.

Bu gidişle Mayıs ayında regl olamicam hazirana atlayacağım herhalde :KK70:
Canım selam seninde mi prolaktin sorunun var 😕

Back
X