Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım istedigini de:rapci: sana bişe diyim mi ben hamile oldugum ay 10 gün varken aşırı uyku hali çökmüştü hatta kuzenime demiştim oda hamilemisin yoksa demişti sonra daha 10 gün varmış felan demişti :KK51: yani psikolojik olarak belirti yaratmazsak vücudumuz bazı sinyalleri veriyo. Tabi sarisinmelekk arkadasımızın da cok belirtisi vardı mide bulantısı felan. Ama regl oldu.
Hadi yaa sarisinmelekk regl oldu mu :/

Bugün iki tane arkadaşım instegram da karnını tutup ultrason patik beşik falan fotoğraf atmış ben gebe kaldıktan sonra kalmıştı onlar.. Ben kaybettim onların doğum yaklaştı.. İki üç güne doğum yapacaktım.. Hemen arkamdan da onlar. Oturdum yarım saat ağladım.. Gerçekten çok kalpten istiyorum artık kaybettiğim oğlumun yerine kardeşi ile Bi nebze de olsa mutlu hissetmeyi.. Sanki çok yorgun hissediyorum böyle soğuyorum hayattan düşündükçe.. Rabbim inşallah nasip etsin bize de tez vakitte

Bende tam tersi canım uykuya aşırı düşkün bi insanımdır 6-7 saatlik uykuyla çok rahat duruyorum günlerce normalde 11de falan yatarım bak saat 1 oldu tık yok otursam otururum sabaha kadar :) uyku hali hamilelikse benimki ultra hamile olmamak galiba 😂
Şöyle düşün o zaman bazısı çok sıcaklar sıcak basması olur benim öyle olmuştu mesala ocak ayında yanıyodum sanki:KK53: bazılarıda aşırı üşür. Amaan ne bilim ya herkesin hamileliği de bi cins. Her türlü belirti çıkarıyoz kendimize:KK70:

Şöyle düşün o zaman bazısı çok sıcaklar sıcak basması olur benim öyle olmuştu mesala ocak ayında yanıyodum sanki:KK53: bazılarıda aşırı üşür. Amaan ne bilim ya herkesin hamileliği de bi cins. Her türlü belirti çıkarıyoz kendimize:KK70:
Allahım sen affet ama keşke böyle delirtecek derecede herkeste farklı farklı olmasaydı yaa. Şu varsa kesin hamilelik var diyebilseydik ufff :))

Bugün iki tane arkadaşım instegram da karnını tutup ultrason patik beşik falan fotoğraf atmış ben gebe kaldıktan sonra kalmıştı onlar.. Ben kaybettim onların doğum yaklaştı.. İki üç güne doğum yapacaktım.. Hemen arkamdan da onlar. Oturdum yarım saat ağladım.. Gerçekten çok kalpten istiyorum artık kaybettiğim oğlumun yerine kardeşi ile Bi nebze de olsa mutlu hissetmeyi.. Sanki çok yorgun hissediyorum böyle soğuyorum hayattan düşündükçe.. Rabbim inşallah nasip etsin bize de tez vakitte
ah o acı var ya. İnsanın icini yakıyo. Benimde 2 hafta aram vardı kuzenimin eşiyle oda fotograf paylasmıs ben en cok anne olmayı sevdim dye bende oturdum agladıım. Ama sonra kendime dyprum ki Rabbin senin icin en güzelini hazırladı sabret...

Kuzum uzulme ya valla Nasipin degilmis daha uzulme olur insallah tez zamanda

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben kayıp vs yaşamadığım halde benden sonra evlenenler doğum yapınca içim çok buruluyor kimi öğrensem 1 saat ağlıyorum. Ama bu iç burukluğumuz gözyaşlarımız hem günahlara kefaret oluyor hem bizi umudumuza damla damla yaklaştırıyor inşallah böyle düşün. Rabbim mübarek ramazanda güldürsün yüzümüzü sen de paylaş öyle fotolar inşallah 💛

Bana dokturum folbiol yazmıştı ama sen yine de araştır canım 5 mg benimki zaten gebelik öncesi 5 mg alınıyormuşş
Bende ne hikmetse ne zaman virus basladi cocuk dusunmeye basladim ama doktor koltrole falan gitmedim. Esim diyor su salgin bitsin ikimizde kontrollerimizi yapariz ama o gune kadar devam diyor saolsun

ah o acı var ya. İnsanın icini yakıyo. Benimde 2 hafta aram vardı kuzenimin eşiyle oda fotograf paylasmıs ben en cok anne olmayı sevdim dye bende oturdum agladıım. Ama sonra kendime dyprum ki Rabbin senin icin en güzelini hazırladı sabret...
Tarifi imkansız, Bi şeymiş anladım bunu yaşayınca canım ya.. Şuan yaşasa Bi kaç güne doğum yapacaktım.. Az da değil dört buçuk aylık olmuştu.. Benden sonra gebe kalan Bi kaç kişi vardı onlar şimdi karnı burnunda sürekli beşik falan atıyorlar hazırlıkları tamamlıyorlar insan ın çok zoruna gidiyor hıçkıra hıçkıra ağlamaktan başka Bi şey gelmiyor elimden

Bende boyle insanlari anlamiyorum ne var ne yok paylasirlar insanlarin gozune soka soka yaziktir gunahtir olani var olmayani var demiyorlar ben karsiyim boyle seylere

Bende ne hikmetse ne zaman virus basladi cocuk dusunmeye basladim ama doktor koltrole falan gitmedim. Esim diyor su salgin bitsin ikimizde kontrollerimizi yapariz ama o gune kadar devam diyor saolsun
Ben kanıma baktırdım gebelik için bi de vajinal muayene oldum smear testi yaptırdım ama test sonucunu alamadım coronadan dolayı. Aynı gün eczaneden folik asit aldım işte devam ediyorum hala. Önceden mutlaka baktır canım

Tarifi imkansız, Bi şeymiş anladım bunu yaşayınca canım ya.. Şuan yaşasa Bi kaç güne doğum yapacaktım.. Az da değil dört buçuk aylık olmuştu.. Benden sonra gebe kalan Bi kaç kişi vardı onlar şimdi karnı burnunda sürekli beşik falan atıyorlar hazırlıkları tamamlıyorlar insan ın çok zoruna gidiyor hıçkıra hıçkıra ağlamaktan başka Bi şey gelmiyor elimden
Canım engelle hepsini. Engellemek ayıp olursa sessize al. Niye kendine eziyet ediyorsun? Görme Allah aşkına boş ver

Bende boyle insanlari anlamiyorum ne var ne yok paylasirlar insanlarin gozune soka soka yaziktir gunahtir olani var olmayani var demiyorlar ben karsiyim boyle seylere
Instagramda bi kız var şey paylaşıyor ya storyde, sizce ben mi daha iyi ebeveyn olacağım babası mı? Sizce öğrenince nasıl tepki verdik? Cart curt bildiğin test yapıyor milleti. Bize ne senin bebeğinden yav. Bi de böyle ayy akşama cinsiyet açıklıyorum hazır olun diye bekletmeler falan. Cinsiyet açıklarken de 8 aylık hamile bekletiyor yani. Uff neyse doluyum biraz bu konuda :)

X