• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü bizim kalbimiz yaralı.. ama burda ki arkadaşlarıma cok seviniyorum. Birlikte dertleşir bişeyler paylaşıyoruz
Burdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlık 😁 Oy benim kuzularım modu 😂

Ya hani rüyada gerçek gibi hissedermişsin ya mesela rüyada vurulunca cidden canın acıyor rüyada ağlayınca gerçekte de ağlıyorsun. Vallahi o hissi dibine kadar yaşadım rüyada öyle güzel öyle kutsaldı ki. Bi keresinde çok gerçekçi olmuştu uyandığımda uyku sersemi bebeğimi aradım :(

Burdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlık 😁 Oy benim kuzularım modu 😂
Sanki ben hamile kalmışım gibi:KK51: çünkğ burda birbirimizi tanımadan konusuyoruz herseyimizi acıkca kpnusıyoruz. Ben acıkcası cevremden kimseye demek istemiyorum hamilelik istedigimi cünkü desem yok mu olmuyo mu dye darlarlar.

Ya hani rüyada gerçek gibi hissedermişsin ya mesela rüyada vurulunca cidden canın acıyor rüyada ağlayınca gerçekte de ağlıyorsun. Vallahi o hissi dibine kadar yaşadım rüyada öyle güzel öyle kutsaldı ki. Bi keresinde çok gerçekçi olmuştu uyandığımda uyku sersemi bebeğimi aradım :KK43:
yaa. Bizde yasıcaz gercekte öpcez koklıcaz icimize cekcez cennet kokulularımızı:anne:

Sanki ben hamile kalmışım gibi:KK51: çünkğ burda birbirimizi tanımadan konusuyoruz herseyimizi acıkca kpnusıyoruz. Ben acıkcası cevremden kimseye demek istemiyorum hamilelik istedigimi cünkü desem yok mu olmuyo mu dye darlarlar.
Aynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar 😅

ben hic demem burdakilere aman emin olmadan da demem cunku hemen dedikodu yayilir aman aman

Aynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar 😅
hahaha en iyisini yapıyon sonra istiyoda olmuyo derler. Olunca da korunuyoduk nasıl oldu hic anlamadımm dersin :KK70:

Back
X