Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım engelle hepsini. Engellemek ayıp olursa sessize al. Niye kendine eziyet ediyorsun? Görme Allah aşkına boş ver
Haklısın bugün baya ağladım eşim de üzüldü yapma böyle vardır Bi hayır bak belki doğuma gittiğimiz de virüs kapacaktık falan dedi.. Ya o kadar kötü oldum ki canım böyle beşik alınmış hazırlıklar yapılmış falan benden sonra gebe kalmıştı onlar.. İnşalah Rabbim hepimize tez, vakitte kucağımıza alacağımız sağlıklı bebekler versin

Ben kanıma baktırdım gebelik için bi de vajinal muayene oldum smear testi yaptırdım ama test sonucunu alamadım coronadan dolayı. Aynı gün eczaneden folik asit aldım işte devam ediyorum hala. Önceden mutlaka baktır canım
Esim biryere salmiyoki nere gideyim bari folik asit kullanayimda vitanmin girsin icime

Haklısın bugün baya ağladım eşim de üzüldü yapma böyle vardır Bi hayır bak belki doğuma gittiğimiz de virüs kapacaktık falan dedi.. Ya o kadar kötü oldum ki canım böyle beşik alınmış hazırlıklar yapılmış falan benden sonra gebe kalmıştı onlar.. İnşalah Rabbim hepimize tez, vakitte kucağımıza alacağımız sağlıklı bebekler versin
Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına 💛 Şöyle düşün ya doktor sana deseydi ki asla çocuğun olmayacak buna alışmak zorundasın. Öyleleri de var Allah sabır versin. Sen bi kere hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun 🥰

Instagramda bi kız var şey paylaşıyor ya storyde, sizce ben mi daha iyi ebeveyn olacağım babası mı? Sizce öğrenince nasıl tepki verdik? Cart curt bildiğin test yapıyor milleti. Bize ne senin bebeğinden yav. Bi de böyle ayy akşama cinsiyet açıklıyorum hazır olun diye bekletmeler falan. Cinsiyet açıklarken de 8 aylık hamile bekletiyor yani. Uff neyse doluyum biraz bu konuda :)
Hahah var biliyorum ya onlarida anlamaya calisiyorum heyecanla yapiyorlar diyorum bazende ne gerek var okadar bayan hamile kalamiyor uzulurler diye dusunmuyorlarmi sadece hamilelik konusunda degil ne yemek yeseler paylasirlar neler almis marketten internetten falan ohoo gerek yok yani

Anladım canım geçmiş olsun bende takip ettim şuan aşırı koyulaşmış benim bana takip et demişti burda birisi doğru demiş sanırım koyulaşma olmazsa kimyasal gebeliktir demiş Allah yardımcın olsun
Hangi gebelik testiyle koyulaşmayı gördünüz normal kaset testlerden mi yoksa daha iyi marka bişey mi ona göre alalım?

Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına 💛 Şöyle düşün ya doktor sana deseydi ki asla çocuğun olmayacak buna alışmak zorundasın. Öyleleri de var Allah sabır versin. Sen bi kere hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun 🥰
Öyle tabi kuzum da pco hastasıyım buna bağlı İnsülin direnci ve karaciğer yağlanması var korkuyorum her geçen ay yumurtalıklarım zarar görür diye ne bileyim.. İnşallah hepimiz anne olalım 🤲 ❤️

Hahah var biliyorum ya onlarida anlamaya calisiyorum heyecanla yapiyorlar diyorum bazende ne gerek var okadar bayan hamile kalamiyor uzulurler diye dusunmuyorlarmi sadece hamilelik konusunda degil ne yemek yeseler paylasirlar neler almis marketten internetten falan ohoo gerek yok yani
Hadi influencerlar bloggerları bi nebze anlarım insanları yönlendiriyorlar kızlar şurda şu ucuz link bıraktım şunu aldım vs diye ama normal senin benim gibi insanlardaki bu havalar ne? Niye çocuğun üzerinden test yapıyosun millete? Buna gıcık oluyorummm

Öyle tabi kuzum da pco hastasıyım buna bağlı İnsülin direnci ve karaciğer yağlanması var korkuyorum her geçen ay yumurtalıklarım zarar görür diye ne bileyim.. İnşallah hepimiz anne olalım 🤲 ❤️
Eline erkek eli değmeyen Hz Meryem in karnına bebeği koyan Rabbim bize mi vermeyecek kız :) Verir benim güzel Allahım 🥰

En iyisi cunku biz kendimizde yasiyoruz mesela bayanin biri hamileyim diyor biz bende sevinsekte tebrik ederken ama icimiz bir nebze burkuluyor yalan yok
Bence evli olup çocuksuz olan arkadaşlara böyle neşeli neşeli söylenmemeli dediğin gibi bilemezsin belki kimse bilmiyor ama içten içe ciğeri yanıyor

Hadi influencerlar bloggerları bi nebze anlarım insanları yönlendiriyorlar kızlar şurda şu ucuz link bıraktım şunu aldım vs diye ama normal senin benim gibi insanlardaki bu havalar ne? Niye çocuğun üzerinden test yapıyosun millete? Buna gıcık oluyorummm
Insanlar yarin olmeyecekmis gibi yasiyorlar canim oyleyiz biz

X