Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yüzden mutfağa çok girmemeye kendinizi ve aklınızı oyalayacak başka şeyler bulmaya çalışın evde egzersiz yapabilirsiniz ben bu kiloyu evde veriyorum çalışan bı kadın değilim sporumu evde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum
Ben yemesem esim yemek yemek istiyo surekli😀 koronodan dolayi çalışmıyoruz ikimizde

Kalbi durmamıştı ama gebeliğim devam ederse karnımda ölecekti kurul kararıyla sonlandırdı. Amniyosentez ve bir kaç test yapıldı hepsi temiz çıktı. Sada geçmiş olsun canım. İnş bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimize:KK36:

çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimize:KK36:

Aynen çok zorlu bir süreçti. Alışmazmı insan tekmelerini hissediyordum artık. İnş hepimize sağlıkla nasip eder inş 🤲💕

Yaa bilmiyordum ilk kez katıldım ben dua grubuna o da güncel konularda görmüştüm begendi incinin yorumunu oyle gelişti olaylar ☺
Leslie yapmayı bıraktım 1 haftadır yumurtlamadan beri yapmıyorum korkuyorum ya olduysa ben zarar veririm diye 😔
Sevindim bulunduğun yere gelmesine clife ın inşallah sen faydasını görürsün cnm 🙏🏻su içiyorum ama artık ramazan da yakın bilmiyorum ne olcak bu halim
Hayırlısı olur inşallah canm benim. Guzel haberlerini bekliyorum ♥️

Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi😕😕

Fazlalık kişiye ve vücut orantisina göre değişir canım ama evet boyunda kısa olduğu için 60 kilo seni daha kilolu da gösterir bence calismiyorsan bir düzen kur kendine yeme içme spor gibi
[/QUOTEsalisiyorum cnm zaten kilolari yeni aldim karantina oldugu icin biyere cikamiyoruz habire yiyoruz 55 kilodan ciktim

Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi😕😕
Canım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)

Canım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)
Öylee keşke içmesem işte hamilelik gibi bi durum olsa zaten içmem öğrendiğim an bıraktım ama bugün kimyasal gebelik denildi. Çok canımı sıktı zaten böyle bi sigara yakaam rahatlıcam içenler anlar beni 😕 zaten dediğin gibi ramazan geldi çok içmicem

Öylee keşke içmesem işte hamilelik gibi bi durum olsa zaten içmem öğrendiğim an bıraktım ama bugün kimyasal gebelik denildi. Çok canımı sıktı zaten böyle bi sigara yakaam rahatlıcam içenler anlar beni 😕 zaten dediğin gibi ramazan geldi çok içmicem
Bence tabi ki içme ama rahatlayacaksan da bi de sigarayı kafaya takmamak için yak bi tane o zaman ne diyim 😅😅

Kuzum bırakmışken hiç başlama bence. Bi başlangıc olsun senin için önümüzde ki ay tekrar hamile kalcan belki

X