Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi😕😕
O dert bende de var bende sigara kullaniyorum hamile oldugumu ogrensem bende aninda birakacam ama olmuyo iste icmezsem kriz geciriyorum. Ben anlamadim kimyasal gebelikmi gecirdin simdi? Yada sigara kullanirsak kimyasal gecirebilirmiyiz?

Aslinda benim kendimi bildim bileli cok duzenlidir ama gecen ay 16 gun gecikti o ay cok stres yapmistim ondandir diye dusunmustum zaten 16 tane de test yapmistim hepsi negatifti. Sonra bu ay da 6 gun gecikti sonrada lekelenme oldu sadece regl gibi degildi. Lekelenme bitince test yaptim. Ama yine negatifti :KK43: ve oturdum agladim uzuntuden bebeim olmuyo diye (
Sakın üzülme belki senin için böylesi hayırlı dır bende aynısını yaşadım spraılin vardı çakardım 3 ay hiç olmadı bende mayısı bekliyorum inş bu sene hepimizin kalbine göre verir Allah bu arada herkese hayırlı ramazanlar

O dert bende de var bende sigara kullaniyorum hamile oldugumu ogrensem bende aninda birakacam ama olmuyo iste icmezsem kriz geciriyorum. Ben anlamadim kimyasal gebelikmi gecirdin simdi? Yada sigara kullanirsak kimyasal gecirebilirmiyiz?
Canım hamile olduğumu öğrendim iki gün önce hemen bıraktım sigarayı. Bugün tekrar tahlil yaptırdım değerim düşmüş doktor kimyasal gebelik adet olursun bir iki güne dedi. Yani kimyasal gebelik geçirdim şimdide tekrar aigara başlasam bu duruma olumsuz bi etki eder mi sigara onu sormak istedim. :KK14:

Canım hamile olduğumu öğrendim iki gün önce hemen bıraktım sigarayı. Bugün tekrar tahlil yaptırdım değerim düşmüş doktor kimyasal gebelik adet olursun bir iki güne dedi. Yani kimyasal gebelik geçirdim şimdide tekrar aigara başlasam bu duruma olumsuz bi etki eder mi sigara onu sormak istedim. :KK14:
Ah canim gecmis olsun ic tabii bence sigara gebelige engel degil nica bayanlar goruyorum sigara kullanirken hamile kalanlar tabii herkezde ayni olmayabilir bilemicem Valla

Kızlar benim 2-3 kere kalbim çok hızlı şekilde attı. Bi günde değil farklı günlerde. İlk defa böyle bişe yaşadım o kadar korktum ki ölcem sandım. Baktım hamilelikte de oluyomuş inşallah o yüzdendir çünkü başka belirtim yok sadece bununla umut buluyorum:KK70:

Ah canim gecmis olsun ic tabii bence sigara gebelige engel degil nica bayanlar goruyorum sigara kullanirken hamile kalanlar tabii herkezde ayni olmayabilir bilemicem Valla
Sağol canım. Sorma millet fosur içiyo sigarayı ama pıtır pıtırda doğuruyor hahahha inşallah bizede nasip etsin rabbim🤲🏼❤️

Valla çok da tahlil edemiyorum canım yumurtlama akıntısına benziyor biraz ama sürekli ıslanıyor yani
Valla akıntının coklugu hamilelik belirtisi olarak söyenyo normalde regle yakın kuru olurmuşsun regl gelcekse :dondurma:

Valla akıntının coklugu hamilelik belirtisi olarak söyenyo normalde regle yakın kuru olurmuşsun regl gelcekse :dondurma:
Ağzından bal damlıyo azize :)) Azize diyorum sana :)) Bakalım 10 gün var daha bata, o zamana kadar devam edecek mi acaba 🙊

Ağzından bal damlıyo azize :)) Azize diyorum sana :)) Bakalım 10 gün var daha bata, o zamana kadar devam edecek mi acaba 🙊
canım istedigini de:rapci: sana bişe diyim mi ben hamile oldugum ay 10 gün varken aşırı uyku hali çökmüştü hatta kuzenime demiştim oda hamilemisin yoksa demişti sonra daha 10 gün varmış felan demişti :KK51: yani psikolojik olarak belirti yaratmazsak vücudumuz bazı sinyalleri veriyo. Tabi sarisinmelekk arkadasımızın da cok belirtisi vardı mide bulantısı felan. Ama regl oldu.

canım istedigini de:rapci: sana bişe diyim mi ben hamile oldugum ay 10 gün varken aşırı uyku hali çökmüştü hatta kuzenime demiştim oda hamilemisin yoksa demişti sonra daha 10 gün varmış felan demişti :KK51: yani psikolojik olarak belirti yaratmazsak vücudumuz bazı sinyalleri veriyo. Tabi sarisinmelekk arkadasımızın da cok belirtisi vardı mide bulantısı felan. Ama regl oldu.
Bende tam tersi canım uykuya aşırı düşkün bi insanımdır 6-7 saatlik uykuyla çok rahat duruyorum günlerce normalde 11de falan yatarım bak saat 1 oldu tık yok otursam otururum sabaha kadar :) uyku hali hamilelikse benimki ultra hamile olmamak galiba 😂

Sağol canım. Sorma millet fosur içiyo sigarayı ama pıtır pıtırda doğuruyor hahahha inşallah bizede nasip etsin rabbim🤲🏼
Aynen bak icime kurt dustu acaba bende biraksammi simdiden? Bide esime dedim yarin bana folik asit al dedim simdiden baslayim korktum ayol

X