- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
Valla çok doğru diyosunuzdaa İşte zaten aptallık içmek hele bunu bilipte içmek daha büyük aptallıkKuzum bırakmışken hiç başlama bence. Bi başlangıc olsun senin için önümüzde ki ay tekrar hamile kalcan belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çok doğru diyosunuzdaa İşte zaten aptallık içmek hele bunu bilipte içmek daha büyük aptallıkKuzum bırakmışken hiç başlama bence. Bi başlangıc olsun senin için önümüzde ki ay tekrar hamile kalcan belki
Boşver kuzuu sağlıklı bişe değil hep efkarlanıp içim demeValla çok doğru diyosunuzdaa İşte zaten aptallık içmek hele bunu bilipte içmek daha büyük aptallık
O dert bende de var bende sigara kullaniyorum hamile oldugumu ogrensem bende aninda birakacam ama olmuyo iste icmezsem kriz geciriyorum. Ben anlamadim kimyasal gebelikmi gecirdin simdi? Yada sigara kullanirsak kimyasal gecirebilirmiyiz?Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi
İnşallah canımm bırakmak nasip olsun inşallahBoşver kuzuu sağlıklı bişe değil hep efkarlanıp içim deme
Sakın üzülme belki senin için böylesi hayırlı dır bende aynısını yaşadım spraılin vardı çakardım 3 ay hiç olmadı bende mayısı bekliyorum inş bu sene hepimizin kalbine göre verir Allah bu arada herkese hayırlı ramazanlarAslinda benim kendimi bildim bileli cok duzenlidir ama gecen ay 16 gun gecikti o ay cok stres yapmistim ondandir diye dusunmustum zaten 16 tane de test yapmistim hepsi negatifti. Sonra bu ay da 6 gun gecikti sonrada lekelenme oldu sadece regl gibi degildi. Lekelenme bitince test yaptim. Ama yine negatifti ve oturdum agladim uzuntuden bebeim olmuyo diye (
İnşallah canım bebek için çok zararlı zaten hala hamile olup içenleri görüyorum üzülüyorum valla yazık o bebege.. senin regln gelmedi değil mi dahaİnşallah canımm bırakmak nasip olsun inşallah❤
Canım hamile olduğumu öğrendim iki gün önce hemen bıraktım sigarayı. Bugün tekrar tahlil yaptırdım değerim düşmüş doktor kimyasal gebelik adet olursun bir iki güne dedi. Yani kimyasal gebelik geçirdim şimdide tekrar aigara başlasam bu duruma olumsuz bi etki eder mi sigara onu sormak istedim.O dert bende de var bende sigara kullaniyorum hamile oldugumu ogrensem bende aninda birakacam ama olmuyo iste icmezsem kriz geciriyorum. Ben anlamadim kimyasal gebelikmi gecirdin simdi? Yada sigara kullanirsak kimyasal gecirebilirmiyiz?
Yok canım normalde bat yarın ama bakalım gecikicekmi hemen olurum inşallahhİnşallah canım bebek için çok zararlı zaten hala hamile olup içenleri görüyorum üzülüyorum valla yazık o bebege.. senin regln gelmedi değil mi daha
Ah canim gecmis olsun ic tabii bence sigara gebelige engel degil nica bayanlar goruyorum sigara kullanirken hamile kalanlar tabii herkezde ayni olmayabilir bilemicem VallaCanım hamile olduğumu öğrendim iki gün önce hemen bıraktım sigarayı. Bugün tekrar tahlil yaptırdım değerim düşmüş doktor kimyasal gebelik adet olursun bir iki güne dedi. Yani kimyasal gebelik geçirdim şimdide tekrar aigara başlasam bu duruma olumsuz bi etki eder mi sigara onu sormak istedim.
Gecikmeden gelsin kuzum. Gelince yeni batı söylersin listeye yazarız. Mayıs ayı hepimiz için çok güzel bi ay olsunYok canım normalde bat yarın ama bakalım gecikicekmi hemen olurum inşallahh
Valla çok da tahlil edemiyorum canım yumurtlama akıntısına benziyor biraz ama sürekli ıslanıyor yaniBeyaz krem gibi mi?
Sağol canım. Sorma millet fosur içiyo sigarayı ama pıtır pıtırda doğuruyor hahahha inşallah bizede nasip etsin rabbimAh canim gecmis olsun ic tabii bence sigara gebelige engel degil nica bayanlar goruyorum sigara kullanirken hamile kalanlar tabii herkezde ayni olmayabilir bilemicem Valla
Tamam anımm inşallahhGecikmeden gelsin kuzum. Gelince yeni batı söylersin listeye yazarız. Mayıs ayı hepimiz için çok güzel bi ay olsun
Valla akıntının coklugu hamilelik belirtisi olarak söyenyo normalde regle yakın kuru olurmuşsun regl gelcekseValla çok da tahlil edemiyorum canım yumurtlama akıntısına benziyor biraz ama sürekli ıslanıyor yani
Ağzından bal damlıyo azize :)) Azize diyorum sana :)) Bakalım 10 gün var daha bata, o zamana kadar devam edecek mi acabaValla akıntının coklugu hamilelik belirtisi olarak söyenyo normalde regle yakın kuru olurmuşsun regl gelcekse
canım istedigini de sana bişe diyim mi ben hamile oldugum ay 10 gün varken aşırı uyku hali çökmüştü hatta kuzenime demiştim oda hamilemisin yoksa demişti sonra daha 10 gün varmış felan demişti yani psikolojik olarak belirti yaratmazsak vücudumuz bazı sinyalleri veriyo. Tabi sarisinmelekk arkadasımızın da cok belirtisi vardı mide bulantısı felan. Ama regl oldu.Ağzından bal damlıyo azize :)) Azize diyorum sana :)) Bakalım 10 gün var daha bata, o zamana kadar devam edecek mi acaba
Bende tam tersi canım uykuya aşırı düşkün bi insanımdır 6-7 saatlik uykuyla çok rahat duruyorum günlerce normalde 11de falan yatarım bak saat 1 oldu tık yok otursam otururum sabaha kadar :) uyku hali hamilelikse benimki ultra hamile olmamak galibacanım istedigini de sana bişe diyim mi ben hamile oldugum ay 10 gün varken aşırı uyku hali çökmüştü hatta kuzenime demiştim oda hamilemisin yoksa demişti sonra daha 10 gün varmış felan demişti yani psikolojik olarak belirti yaratmazsak vücudumuz bazı sinyalleri veriyo. Tabi sarisinmelekk arkadasımızın da cok belirtisi vardı mide bulantısı felan. Ama regl oldu.
Aynen bak icime kurt dustu acaba bende biraksammi simdiden? Bide esime dedim yarin bana folik asit al dedim simdiden baslayim korktum ayolSağol canım. Sorma millet fosur içiyo sigarayı ama pıtır pıtırda doğuruyor hahahha inşallah bizede nasip etsin rabbim❤
Kız tabii ki bırak hem gebelik düşünüp hem sigara içmek olur muuAynen bak icime kurt dustu acaba bende biraksammi simdiden? Bide esime dedim yarin bana folik asit al dedim simdiden baslayim korktum ayol