- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla 6 gün önceye kadar sonuc veriyomus kaca aldın?Predictor Earl erken gebelik testi kullanlar varmı iyi bir markamı oturduğum yerde bu marka olmadığından az önce İnternetten sipariş verdim. En erken nezaman doğru sonuç verir
İlişki sırasında canım. Bi ara bende ayaklarımı kaldırdım yattım ettim baktım olmuyoo amaaan dedim sonra sadece eşim duşdan cıkana kadar yattım normal şekilde hamile kalmıştmKizlar birsey sormak istiyorum afedersiniz iliski sirasindami yastigi kalcamizin altina koymak lazim yada iliskiden hemen sonrami cunku ben iliski sirasinda koyuyorum bittikten sonra ayaklarimi kaldiriyorum bi bes on dakka bakliyorum acaba dogrumu yapiyorum cok heyecanliyim bi okadarda pazartesi adetimin gelmesini bekliyorum
Ay neyse dogru yapiyomusum )) bide bugun bende bi yorgunluk var yemek yapiyorum ama bir iki dakka ayakta durup oturuyorum bi kalkiyorum isimi goruyorum sonra hemen oturuyorum amaaan bu belirtiler beni oldurecek yazik esim artik bana ellesme diyor )) pazara kadar isimiz var dediydim ))İlişki sırasında canım. Bi ara bende ayaklarımı kaldırdım yattım ettim baktım olmuyoo amaaan dedim sonra sadece eşim duşdan cıkana kadar yattım normal şekilde hamile kalmıştm
Ahh inşallah psikolojik değildir belirtilerin. Hahah gün aşırı mı yapıyosun ilişkiyiAy neyse dogru yapiyomusum )) bide bugun bende bi yorgunluk var yemek yapiyorum ama bir iki dakka ayakta durup oturuyorum bi kalkiyorum isimi goruyorum sonra hemen oturuyorum amaaan bu belirtiler beni oldurecek yazik esim artik bana ellesme diyor )) pazara kadar isimiz var dediydim ))
Gecen ay telefon uygulamasiyla sadece yumurtlama zamani degerlendirdik. Bende burda bazi forumda telefon uygulamalari yalnis gosterebiliyor diyerek bu ay gun asiri denemeye calisiyoruz bu ay ekstradan yuzumde asiri sivilce cikti yumurtlamadan sonra bi iki kere de agzimda degisik bi tat aldim. Kasiklarim agrir mide bulantim var bacaklarima kramp girer ama goguslerimde bindegisiklik yok bilemiyorum canim bu seferde olmazsa adet gunumde bi kadin doguma gorunim diyorumAhh inşallah psikolojik değildir belirtilerin. Hahah gün aşırı mı yapıyosun ilişkiyi
Evet kuzum ovulasyon testiyle takip etmek en iyisi. Bende şubat ayında ne belirtiler yaşadım kuzum herkesde aynı olmaz ki hiç belirti yaşamayan da var. İnşallah gerek kalmaz hamilelik olur kuzummGecen ay telefon uygulamasiyla sadece yumurtlama zamani degerlendirdik. Bende burda bazi forumda telefon uygulamalari yalnis gosterebiliyor diyerek bu ay gun asiri denemeye calisiyoruz bu ay ekstradan yuzumde asiri sivilce cikti yumurtlamadan sonra bi iki kere de agzimda degisik bi tat aldim. Kasiklarim agrir mide bulantim var bacaklarima kramp girer ama goguslerimde bindegisiklik yok bilemiyorum canim bu seferde olmazsa adet gunumde bi kadin doguma gorunim diyorum
Haraket canım olduğun yerde yürüdüKızlar regl için evde ne yapabilirim gelsin diye.
Papatya çayı içtim belki faydası olur diye böyle doğal birşeyler var mı ?
Çok geciksin istemiyorum döngüm bozulmasın diye.
20 buçuk tl ye aldım buradaki eczanelerde saçma sapan markasız erken gebelik testleri 25-28tl bilsem daha önce alırdım valla İnternettenBildiğim kadarıyla 6 gün önceye kadar sonuc veriyomus kaca aldın?
Ne diyim hakkimizda hayirlisi olsun canimEvet kuzum ovulasyon testiyle takip etmek en iyisi. Bende şubat ayında ne belirtiler yaşadım kuzum herkesde aynı olmaz ki hiç belirti yaşamayan da var. İnşallah gerek kalmaz hamilelik olur kuzumm
Bir gebenin günlüğü deki kadın bir karın kasık masajı ile adet getirmeyi gösteriyo düzenli olarak yapıldığında geliyormuş adet bak istersen deneyenler olmuşKızlar regl için evde ne yapabilirim gelsin diye.
Papatya çayı içtim belki faydası olur diye böyle doğal birşeyler var mı ?
Çok geciksin istemiyorum döngüm bozulmasın diye.
Haraket canım olduğun yerde yürüdü
Yürürken kasıklara doğru masaj yap elinle
Bir gebenin günlüğü deki kadın bir karın kasık masajı ile adet getirmeyi gösteriyo düzenli olarak yapıldığında geliyormuş adet bak istersen deneyenler olmuş
Bide aspirin içmek adet getiriyor bebe aspirin değil ama yeşil kutu ben denemiştim üç gün içince geldiVideo paylaşıcam demişti görmedim canım bakaym yaparım onu da
Bide aspirin içmek adet getiriyor bebe aspirin değil ama yeşil kutu ben denemiştim üç gün içince geldi
Eczaneler de pahalı oluyo zaten kuzum en iyisi internetten almak20 buçuk tl ye aldım buradaki eczanelerde saçma sapan markasız erken gebelik testleri 25-28tl bilsem daha önce alırdım valla İnternetten
Canım kürtaj sonrası 51 gün regl gelmemişti. O zaman virüste yoktu. Hızlı hızlı yürütmüştüm. Yarındası regl olmuştu. Bu kadar hızlı işe yarar mı bilemiyorum ama etkisi vardırHepsini yapayım ben en iyisi birinden biri getirtir herhalde
Canım kürtaj sonrası 51 gün regl gelmemişti. O zaman virüste yoktu. Hızlı hızlı yürütmüştüm. Yarındası regl olmuştu. Bu kadar hızlı işe yarar mı bilemiyorum ama etkisi vardır