Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aman ben ikiz almayayım, tek tek olsun 3 tane 4 tane olsunannemin bana bedduasıdır o. Ben bekarken Allah sana ikiz çocuk versin inşallah derdi onu kızdırdığımda
Annelerin bedduaları tutarmış yalnız hepiniz korkuyosunuz korktugunuz başınıza gelcek bence

Kadının biri parmağını delip idrar testine koymuş ya, sonucuda silik çizgi çıkmış

yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
Eki Görüntüle 2622913 Eki Görüntüle 2622914
Harika bir fotoğraf Tebrik ediyorum kan sonuçlarını da bekliyoruz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza...peş peşe böyle fotoğraflar paylaşırız inşallah

Harika bir fotoğraf Tebrik ediyorum kan sonuçlarını da bekliyoruz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza...peş peşe böyle fotoğraflar paylaşırız inşallah
amin insallah mayis sonunda bu topikte gebe olmayan kalmasin

Günaydın kızlar.

Şaka gibi ama ben de gördüm kanla test yapan çok insan varmış içim kaldırmadı o testlere bakmayı

Bu arada bugün regl günüm, dün lekelenmem filan başlaması lazımdı tertemiz hiç bişey gelmedi stresten benim yine gecikecek mi acaba.

Sabah göğüs ucum çok acıyordu döndüm durdum uyumuşum. Daha önce de prolaktin yüksekti acaba yine yükseldi mi

İnşallah prolaktin yükselmesi degildir canım bebisin seninledir

Yok canım maalesef bu sabah da test yaptım negatif yine
O zaman prolaktin olabilir canım sanırım benim de bu ay yine yükseldi regli olduğum halde göğüslerimdeki şislik hassaslık devam ediyor hastaneyede gidip kan vermek istemiyorum

O ne demek kızlar neden kanla yapıyorlarmış ayy içim bi tuhaf oldu. Amaç neymiş yani

O ne demek kızlar neden kanla yapıyorlarmış ayy içim bi tuhaf oldu. Amaç neymiş yani
Aynen ne tuhaf seyler ya idrar testi kolaylık olsun diye varken neden kendine zarar verip kan damlatıp ögreniyorlar akıl erdiremiyorum vallahi pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…