Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman prolaktin olabilir canım sanırım benim de bu ay yine yükseldi regli olduğum halde göğüslerimdeki şislik hassaslık devam ediyor hastaneyede gidip kan vermek istemiyorum 😐

Ben de istemiyorum canım aslanpençesi içeyim bari.

Ocak ayında da 15 gün filan gecikti doktora gittim yüksek çıktı prolaktin ve geç yumurtlamışsın dedi, şu adet söktürücü hap var ya tarl... ondan verdi.

Niye prolaktin için vermedi bilmiyorum. Bu ay da öyle olacak galiba.

Ben de istemiyorum canım aslanpençesi içeyim bari.

Ocak ayında da 15 gün filan gecikti doktora gittim yüksek çıktı prolaktin ve geç yumurtlamışsın dedi, şu adet söktürücü hap var ya tarl... ondan verdi.

Niye prolaktin için vermedi bilmiyorum. Bu ay da öyle olacak galiba.
Bana vermişti prolaktin için ilaç hatta değerim 1 lere düştü simdi kandaki değerini bilmeden kullanmak istemiyorum ben de tekrar stresle falan yükselttim diye düşünüyorum, aslanpencesi mi iyi geliyormuş bilmiyordum canım

Bana vermişti prolaktin için ilaç hatta değerim 1 lere düştü simdi kandaki değerini bilmeden kullanmak istemiyorum ben de tekrar stresle falan yükselttim diye düşünüyorum, aslanpencesi mi iyi geliyormuş bilmiyordum canım

Testere dişli aslanpençesi düşürüyormus canım bak istersen internetten.

Arada içiyorum ben düzenli olmasa da.

Testere dişli aslanpençesi düşürüyormus canım bak istersen internetten.

Arada içiyorum ben düzenli olmasa da.
Canım bisey sorcaktım prolaktinin yüksek olduğu ay reglin nasıl gelmişti böyle regli sürende kısalma falan olmuşmuydu benim kisa sürdü bu ay normalde 6 7 günde biter şuan bitmiş durumda 🤷‍♀️

Canım bisey sorcaktım prolaktinin yüksek olduğu ay reglin nasıl gelmişti böyle regli sürende kısalma falan olmuşmuydu benim kisa sürdü bu ay normalde 6 7 günde biter şuan bitmiş durumda 🤷‍♀️

Yok canım kısalma olmamıştı normal her zamanki gibi 7 gün sürmüştü.

Sadece gecikti işte o da yıllardır hep düzenlidir.

Slm arkadaşlar. Ben dün doktora gittim. Rahmin temiz görünüyor dedi. Hormon testlerim de iyi çıkmıştı. Klomene başlattı bugün. Daha önce kullanıp da etkisini gören oldu mu ya da öyle duyumlarınız var mı?

Slm arkadaşlar. Ben dün doktora gittim. Rahmin temiz görünüyor dedi. Hormon testlerim de iyi çıkmıştı. Klomene başlattı bugün. Daha önce kullanıp da etkisini gören oldu mu ya da öyle duyumlarınız var mı?
Etki gören cok canm insallah sanada eder ben femara kullandim olmadi

Yok canım kısalma olmamıştı normal her zamanki gibi 7 gün sürmüştü.

Sadece gecikti işte o da yıllardır hep düzenlidir.
O zaman prolaktinle alakali degil benimki baya kisa sürdü reglim göğus hassasiyetim de devam ediyor doktorumu ariyorum sürekli doğumda ulasabilirsem cevap alabilirim insallah

Hayırlısı olsun canım insallah 🤗ama klomen çok etkili olmiyor galiba ben de kullandım etkisini göremeyenlerdenim

X