- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
Yok artıkAynen ne tuhaf seyler ya idrar testi kolaylık olsun diye varken neden kendine zarar verip kan damlatıp ögreniyorlar akıl erdiremiyorum vallahi pes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artıkAynen ne tuhaf seyler ya idrar testi kolaylık olsun diye varken neden kendine zarar verip kan damlatıp ögreniyorlar akıl erdiremiyorum vallahi pes
O zaman prolaktin olabilir canım sanırım benim de bu ay yine yükseldi regli olduğum halde göğüslerimdeki şislik hassaslık devam ediyor hastaneyede gidip kan vermek istemiyorum
Düşüncesi bile bir tuhaf ediyor insanıYok artık
Bana vermişti prolaktin için ilaç hatta değerim 1 lere düştü simdi kandaki değerini bilmeden kullanmak istemiyorum ben de tekrar stresle falan yükselttim diye düşünüyorum, aslanpencesi mi iyi geliyormuş bilmiyordum canımBen de istemiyorum canım aslanpençesi içeyim bari.
Ocak ayında da 15 gün filan gecikti doktora gittim yüksek çıktı prolaktin ve geç yumurtlamışsın dedi, şu adet söktürücü hap var ya tarl... ondan verdi.
Niye prolaktin için vermedi bilmiyorum. Bu ay da öyle olacak galiba.
Bana vermişti prolaktin için ilaç hatta değerim 1 lere düştü simdi kandaki değerini bilmeden kullanmak istemiyorum ben de tekrar stresle falan yükselttim diye düşünüyorum, aslanpencesi mi iyi geliyormuş bilmiyordum canım
O nedir yaa çift çizgi mi cıkıyormuş oyle yapıncaYa kızlar cidden o parmağını iğne ile delip idrar testine damlatıp çift çizgi gören kişi ciddi mi sizce ben de baktım o yazıya şok oldum
Netten bir araştırayım canım sağolasınTestere dişli aslanpençesi düşürüyormus canım bak istersen internetten.
Arada içiyorum ben düzenli olmasa da.
Ablam gayet ciddiydi hamile olsa keşke, iyice bozmuş kafayı.Ya kızlar cidden o parmağını iğne ile delip idrar testine damlatıp çift çizgi gören kişi ciddi mi sizce ben de baktım o yazıya şok oldum
Amacı şuymuş ki; kanda daha erken sonuç çıkıyormuş, sonrasında idarar geçiyormuş diye kanıyla yapmışO ne demek kızlar neden kanla yapıyorlarmış ayy içim bi tuhaf oldu. Amaç neymiş yani
Günaydın canımGünaydin kizlar
Nasil sin cnmGünaydın canım
Iyiyim canım forum herzaman ki gibi bizi şasırtıyor o yazıları okuyorum sen nasılsınNasil sin cnm
Canım bisey sorcaktım prolaktinin yüksek olduğu ay reglin nasıl gelmişti böyle regli sürende kısalma falan olmuşmuydu benim kisa sürdü bu ay normalde 6 7 günde biter şuan bitmiş durumdaTestere dişli aslanpençesi düşürüyormus canım bak istersen internetten.
Arada içiyorum ben düzenli olmasa da.
Canım bisey sorcaktım prolaktinin yüksek olduğu ay reglin nasıl gelmişti böyle regli sürende kısalma falan olmuşmuydu benim kisa sürdü bu ay normalde 6 7 günde biter şuan bitmiş durumda
Etki gören cok canm insallah sanada eder ben femara kullandim olmadiSlm arkadaşlar. Ben dün doktora gittim. Rahmin temiz görünüyor dedi. Hormon testlerim de iyi çıkmıştı. Klomene başlattı bugün. Daha önce kullanıp da etkisini gören oldu mu ya da öyle duyumlarınız var mı?
O zaman prolaktinle alakali degil benimki baya kisa sürdü reglim göğus hassasiyetim de devam ediyor doktorumu ariyorum sürekli doğumda ulasabilirsem cevap alabilirim insallahYok canım kısalma olmamıştı normal her zamanki gibi 7 gün sürmüştü.
Sadece gecikti işte o da yıllardır hep düzenlidir.
Hayırlısı olsun canım insallah ama klomen çok etkili olmiyor galiba ben de kullandım etkisini göremeyenlerdenimSlm arkadaşlar. Ben dün doktora gittim. Rahmin temiz görünüyor dedi. Hormon testlerim de iyi çıkmıştı. Klomene başlattı bugün. Daha önce kullanıp da etkisini gören oldu mu ya da öyle duyumlarınız var mı?
Günaydın tatlımGünaydin kizlar