- 27 Aralık 2019
- 9.057
- 10.605
Vallahi bende bi sevinç bi mutlulukla yaptım bidaha kimseye doğurana kadar söylememNazara inanıyorum evet. Ya ben de içimde biseyi saklayamiyorum ki ağzımdan kaciririm büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bende bi sevinç bi mutlulukla yaptım bidaha kimseye doğurana kadar söylememNazara inanıyorum evet. Ya ben de içimde biseyi saklayamiyorum ki ağzımdan kaciririm büyük ihtimalle
Ay biri ikiz mi dedi hemen orda benHahshah ayy iki kez yumurtlayınca ikiz mi oluyor amanın
Canım en iyisi gerçektennn nasıl olsa doğunca öğreneceklerVallahi bende bi sevinç bi mutlulukla yaptım bidaha kimseye doğurana kadar söylemem
En güzeli o aslındaVallahi bende bi sevinç bi mutlulukla yaptım bidaha kimseye doğurana kadar söylemem
Ay büyük konuşmayayım de ikizden gözüm korkar benim bi tanecik olsun minik kuşum olsun ama tabi ikiz olsa da başım üstüneAy biri ikiz mi dedi hemen orda ben
hahaha aynen bi görüyolarmış çocuklaCanım en iyisi gerçektennn nasıl olsa doğunca öğrenecekler
Ben ikiz çok istiyorum da eşim deli misin nasıl bakicaz iki çocuğa aynı anda diyor ama ben istiyorum yaAy büyük konuşmayayım de ikizden gözüm korkar benim bi tanecik olsun minik kuşum olsun ama tabi ikiz olsa da başım üstüne
İnsan mutlulugunu paylaşmak istiyo ama işteEn güzeli o aslında
Eğer tutarsa yabii oluyor. Çift yumurta ikizi deniyor :))Hahshah ayy iki kez yumurtlayınca ikiz mi oluyor amanın
Ben çoğul gebelik çok istiyorum ikiz üçüz dördüzAy büyük konuşmayayım de ikizden gözüm korkar benim bi tanecik olsun minik kuşum olsun ama tabi ikiz olsa da başım üstüne
Acayip havalı olur sinsi sinsi doğurdum sizin ruhunuz duymadı dersinhahaha aynen bi görüyolarmış çocukla
Hahah anneniz alemmiş Bakalım ya daha biri tuttu mu o belli değil ama inşallah tutmuştur bu ay AllahımmmEğer tutarsa yabii oluyor. Çift yumurta ikizi deniyor :))
Benim ikiz kardeşlerim biri kız diğeri erkek..
Annem ilk hamileliğimde bunlar olsaydı sizi yapmazdım diyor hep
Kız dördüzü nasıl taşıyacaksın AllasenBen çoğul gebelik çok istiyorum ikiz üçüz dördüz
zaten yakınlar görüp öğrenir mecbur bi sire sonra ama karnımı farkedene kadar söylemem yine deAcayip havalı olur sinsi sinsi doğurdum sizin ruhunuz duymadı dersin
Bide boyum da kısa ama böyle birbirinin aynısı bebekler çok hoşuma gidiyo kesin karıştırırımKız dördüzü nasıl taşıyacaksın Allasen
Kadıncagız da haklı napsınEğer tutarsa yabii oluyor. Çift yumurta ikizi deniyor :))
Benim ikiz kardeşlerim biri kız diğeri erkek..
Annem ilk hamileliğimde bunlar olsaydı sizi yapmazdım diyor hep
Benim anne tarafı baba tarafı sürekli ikiz doğurmuşlar ve hala devam ediyorlar,Kadıncagız da haklı napsın
Maşallah sana da nasip olcak belkiiiBenim anne tarafı baba tarafı sürekli ikiz doğurmuşlar ve hala devam ediyorlar,
Bi ben 1 tanecik bile yapamadım
Ahshsh Allah gönlüne göre versin balımBide boyum da kısa ama böyle birbirinin aynısı bebekler çok hoşuma gidiyo kesin karıştırırım
Yok aman ben ikiz almayayım, tek tek olsun 3 tane 4 tane olsunannemin bana bedduasıdır o. Ben bekarken Allah sana ikiz çocuk versin inşallah derdi onu kızdırdığımdaMaşallah sana da nasip olcak belkiii