Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bir sorun mu var acaba dedi benimki de 😀

Daha buralardayız iste canım inşallah beraber hazirana geçmeyiz artık 😅

Aynı marka canım tekrar almam zaten bunlardan.
En güzeli regl gecikmeden test filan yapmamak ama kendimize engel olamıyoruz
O zaman canım testle alakalı farklı marka olsa duyarlılıkları farklı olabiliyor dicektim. Aynen canım sabretmek gerekiyor ama ne yazık ki sabredemiyoruz 😔

O zaman canım testle alakalı farklı marka olsa duyarlılıkları farklı olabiliyor dicektim. Aynen canım sabretmek gerekiyor ama ne yazık ki sabredemiyoruz 😔

Bize sabrı da öğretecek herhalde bu süreç.

Senelerce bekleyenler var, bizimki şımarıklık geliyordur onlara ilk aylardan şikayet etmek.

Haklılar da aslında.

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin, kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲

Cidden olacagi vakit var ne biliyim ilk gecedeb muhabbeti filan derken korunduk . Kesinlikle benimle evlenenler suan doguracak bana soruyolar bir de bi sorunmu var falan filan insanin cani sıkılıyo😃
E sen daha yeni evlisin biz napalım 4.seneye giricem ben ayol dinleme onları 😁

Bize sabrı da öğretecek herhalde bu süreç.

Senelerce bekleyenler var, bizimki şımarıklık geliyordur onlara ilk aylardan şikayet etmek.

Haklılar da aslında.

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin, kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲

Amin insallah canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar ansip etsin hepimize 🤲🏻

4 yıldır mi deniyorsun 4yıllık mu evlisin cnm

Biz 3 bucuk yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz 😔
Yok deneme için söylemedim canım ağustosta evlenmiş hani hani diye soruyorlarmış ya biz 3 sene önce evlendik ben napayım anlamında dedim 😅 Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah ☺️

Yok deneme için söylemedim canım ağustosta evlenmiş hani hani diye soruyorlarmış ya biz 3 sene önce evlendik ben napayım anlamında dedim 😅 Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah ☺
Haa tamm ☺️
İnşallah bize de nasip olur 🙏🏻❤️
Bebiş olsun önüme gelen herkese dicem çok uğrastık çok ağladım, gidin hemen deneyin dicem

Haa tamm ☺️
İnşallah bize de nasip olur 🙏🏻❤️
Bebiş olsun önüme gelen herkese dicem çok uğrastık çok ağladım, gidin hemen deneyin dicem
Aynen canım ya ben ilk evlendiğimde okuyordum eşim çok istiyordu şimdi diyorum ki yemişim okulunu keşke eşim o çok istediği zaman ben de isteseydim şimdi bi bebişim olsaydı salak gibi okul da okul takmışım kafayı

yok cnm ben almanyadayımkv yok cok sukur ;D cook uzakardazaten senede bır ızıne gıdıgımızde gorusuyoruz bı yazın bı de yenıllıkk gıtık 2 defa gorduk bırbırımı ıkıncı gıdısımde de bır bırımızı yedık ;D
hahah ciddi misin noldu niye anlaşamayısunuz :halay:

Aynen canım ya ben ilk evlendiğimde okuyordum eşim çok istiyordu şimdi diyorum ki yemişim okulunu keşke eşim o çok istediği zaman ben de isteseydim şimdi bi bebişim olsaydı salak gibi okul da okul takmışım kafayı
Okulla da zor olurdu ama ders mi çalısacaksın bebekle mi ilgileneceksin, yaşın kaç cnm

hahah ciddi misin noldu niye anlaşamayısunuz :halay:
Ya ben geçen yaz gittim evi köşe bucak temizledim ilk eşnden hatiraları kaldırdim resim dugunden şampanya fln susler saygılıyım bu konuda çope atmadım sonuçta geçmiş tavan arasına koydum topladıklarımı ve bunu söyledim neyse yeni yilik gittim anaa be göriyim susler inmis eski yerine konulmuş bende topladım çope attim ses çikarmadım neyse iki uç gün her sabah garderobun ustunde ki kutu gozume degiyor yazin orda yoktu 4 sabah esim telefonda konusuyo bende merak ettim aldim kutuyu ne goruyim dugun resimeri albumler fln tm gecmise saygim var da ile gozume mi sokmaniz lazim o odada ven yatacam siz o resimleri gelip koyacaksiniz . Neyse ben dayanamadim bagirdim cirdi evi kaldirdim resimleri tek tek yirtim sobaya attim kv geldi babaanne soyledi kv ya boyle boyle kadin sen nasil atarsin ben onlara kac para verdim senin haberin varmi fln söyleniyor sustum dinledim bana bak dedim sana bu kadindan hayir gelmemis resminden mi hayir bekliyorsun bende dugun istedim 3 bin euro para verdim istemediniz param yandi dedim ben bunlari dile getiriyormuyum bukadar cok onemliyse sana o resimler benim yatigim odada degil senin yatigin odada saklasaydin gozume gozume sokmasaydiniz dedim.

Ya ben geçen yaz gittim evi köşe bucak temizledim ilk eşnden hatiraları kaldırdim resim dugunden şampanya fln susler saygılıyım bu konuda çope atmadım sonuçta geçmiş tavan arasına koydum topladıklarımı ve bunu söyledim neyse yeni yilik gittim anaa be göriyim susler inmis eski yerine konulmuş bende topladım çope attim ses çikarmadım neyse iki uç gün her sabah garderobun ustunde ki kutu gozume degiyor yazin orda yoktu 4 sabah esim telefonda konusuyo bende merak ettim aldim kutuyu ne goruyim dugun resimeri albumler fln tm gecmise saygim var da ile gozume mi sokmaniz lazim o odada ven yatacam siz o resimleri gelip koyacaksiniz . Neyse ben dayanamadim bagirdim cirdi evi kaldirdim resimleri tek tek yirtim sobaya attim kv geldi babaanne soyledi kv ya boyle boyle kadin sen nasil atarsin ben onlara kac para verdim senin haberin varmi fln söyleniyor sustum dinledim bana bak dedim sana bu kadindan hayir gelmemis resminden mi hayir bekliyorsun bende dugun istedim 3 bin euro para verdim istemediniz param yandi dedim ben bunlari dile getiriyormuyum bukadar cok onemliyse sana o resimler benim yatigim odada degil senin yatigin odada saklasaydin gozume gozume sokmasaydiniz dedim.
Ne gıcık kandınmış yaaaa. Allah sabır versin canım. Sanki normalde o kadın hala olsa eminim onu da sevmez eşek öldü badem gözlü oldu hesabı şimdi o yok ya değerli oldu. Eşine iş düşüyor burada.

X