Ya ben geçen yaz gittim evi köşe bucak temizledim ilk eşnden hatiraları kaldırdim resim dugunden şampanya fln susler saygılıyım bu konuda çope atmadım sonuçta geçmiş tavan arasına koydum topladıklarımı ve bunu söyledim neyse yeni yilik gittim anaa be göriyim susler inmis eski yerine konulmuş bende topladım çope attim ses çikarmadım neyse iki uç gün her sabah garderobun ustunde ki kutu gozume degiyor yazin orda yoktu 4 sabah esim telefonda konusuyo bende merak ettim aldim kutuyu ne goruyim dugun resimeri albumler fln tm gecmise saygim var da ile gozume mi sokmaniz lazim o odada ven yatacam siz o resimleri gelip koyacaksiniz . Neyse ben dayanamadim bagirdim cirdi evi kaldirdim resimleri tek tek yirtim sobaya attim kv geldi babaanne soyledi kv ya boyle boyle kadin sen nasil atarsin ben onlara kac para verdim senin haberin varmi fln söyleniyor sustum dinledim bana bak dedim sana bu kadindan hayir gelmemis resminden mi hayir bekliyorsun bende dugun istedim 3 bin euro para verdim istemediniz param yandi dedim ben bunlari dile getiriyormuyum bukadar cok onemliyse sana o resimler benim yatigim odada degil senin yatigin odada saklasaydin gozume gozume sokmasaydiniz dedim.