Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın.

Güzel haber vermek isterdim ama tertemiz bir negatif çıktı.

Tahmin ettiğim gibi test bozukmuş akşamki.

Bugün yarın regl olmam lazım zaten.

Hakkımızda hayırlısı diyelim 😊
Her ay yeni bir umut demektir canım😊
Allahın izni ile en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yok zaten ilk aylarda sadece kanımızda olan vitaminleri alıyormuş yediğimiz içtiğimiz ona ilerleyen aylar da gidiyormuş ben çok istifra etmiştim o yüzden sordum doktora bu çocuk aç kalmıyor mu ne yesem içsem çıkıyor diye ordan biliyorum
Kalıcaz hamile Allahın izniyle bizde merak etme canım bende kaybettim kalmak önemli değil sağlıklı olması önemli 😘😘

Canım benim Çatlatma iğnesi falan olmadıysa (onlar böyle gösteriyormuş) hamilesin tebrik ederimmmmm darısı başımıza inşallah ❤
Canım çatlatma iğnesi oldum ama iki hafta geçti tam üzerinden yani tak güvenemiyorum bende o yüzden ama iğnenin 11. Günü normal test yapmıştım onda hiçbişey çıkmamıştı çatlatma iğnesi olsa belli onda da cıkardıı

Ben de öyle canım eşime uydum korundum hemen olacak gibi geldi ona da ama öyle değilmiş bu işler 😀
Cidden olacagi vakit var ne biliyim ilk gecedeb muhabbeti filan derken korunduk . Kesinlikle benimle evlenenler suan doguracak bana soruyolar bir de bi sorunmu var falan filan insanin cani sıkılıyo😃

Ben de öyle canım eşime uydum korundum hemen olacak gibi geldi ona da ama öyle değilmiş bu işler 😀
Canim umutlandirmis gibi olmuyum ama testi tekrarla var bence bozuk cikinca o cizgi t de olmuyo c nin hemen yakininda beliriyo .

Canim umutlandirmis gibi olmuyum ama testi tekrarla var bence bozuk cikinca o cizgi t de olmuyo c nin hemen yakininda beliriyo .

Yarın regl günüm zaten canım tekrarlamam artık regli beklerim. Umudum yok maalesef.

Cidden olacagi vakit var ne biliyim ilk gecedeb muhabbeti filan derken korunduk . Kesinlikle benimle evlenenler suan doguracak bana soruyolar bir de bi sorunmu var falan filan insanin cani sıkılıyo😃

Sorma ya benim de görümcem benimle bir evlendi doğumu yaklaştı.

Herkes bana da soruyor, insanı daha çok geriyorlar.

Bir de hep hayalimdi yazın koca bir göbekle gezmek ama nasip olmayacak bu gidişle 😀

Kızlar günaydın.

Güzel haber vermek isterdim ama tertemiz bir negatif çıktı.

Tahmin ettiğim gibi test bozukmuş akşamki.

Bugün yarın regl olmam lazım zaten.

Hakkımızda hayırlısı diyelim 😊
Üzme kendini pest etmek yok canım hayırlısı ile bebisin gelecek🤲🏻. Aynı marka testlemi yaptın

Yarın regl günüm zaten canım tekrarlamam artık regli beklerim. Umudum yok maalesef.

Sorma ya benim de görümcem benimle bir evlendi doğumu yaklaştı.

Herkes bana da soruyor, insanı daha çok geriyorlar.

Bir de hep hayalimdi yazın koca bir göbekle gezmek ama nasip olmayacak bu gidişle 😀
Bende de durum ayni nasip bu isler birde esim hemen olacagini saniyo bu aydami olmadi ya falan filan diyo o insanin daha garibine gidiyo 😂

Canım çatlatma iğnesi oldum ama iki hafta geçti tam üzerinden yani tak güvenemiyorum bende o yüzden ama iğnenin 11. Günü normal test yapmıştım onda hiçbişey çıkmamıştı çatlatma iğnesi olsa belli onda da cıkardıı
Çatlatma iğnesi sonrası hic cıkmadiysa etkisi gecmis demektir o zaman gebelik var gibi duruyor bide üstteki testin markası farklı her testin duyarlılıgı bir olmuyor insallah bebis vardir canım

Bende de durum ayni nasip bu isler birde esim hemen olacagini saniyo bu aydami olmadi ya falan filan diyo o insanin daha garibine gidiyo 😂

Evet bir sorun mu var acaba dedi benimki de 😀

Daha buralardayız iste canım inşallah beraber hazirana geçmeyiz artık 😅

Üzme kendini pest etmek yok canım hayırlısı ile bebisin gelecek🤲🏻. Aynı marka testlemi yaptın

Aynı marka canım tekrar almam zaten bunlardan.
En güzeli regl gecikmeden test filan yapmamak ama kendimize engel olamıyoruz

Çatlatma iğnesi sonrası hic cıkmadiysa etkisi gecmis demektir o zaman gebelik var gibi duruyor bide üstteki testin markası farklı her testin duyarlılıgı bir olmuyor insallah bebis vardir canım
Canım inşallah varıdr gebelik markasını bilmiyorum attım çöpe kutusunu

X