- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Bunlar sanırım gebelik testi ama hiç koyulaşma olmamış belki testten kaynaklıdır ama bilemiyorumKızlar üstteki iki gün önce yaptıgım. Diğer ikisinide şindi yaptımm sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar sanırım gebelik testi ama hiç koyulaşma olmamış belki testten kaynaklıdır ama bilemiyorumKızlar üstteki iki gün önce yaptıgım. Diğer ikisinide şindi yaptımm sizce?
merhaba canm tebriklerrr Bi Belirtin varmıydı bat ne zmn?Kızlar üstteki iki gün önce yaptıgım. Diğer ikisinide şindi yaptımm sizce?
Her ay yeni bir umut demektir canımKızlar günaydın.
Güzel haber vermek isterdim ama tertemiz bir negatif çıktı.
Tahmin ettiğim gibi test bozukmuş akşamki.
Bugün yarın regl olmam lazım zaten.
Hakkımızda hayırlısı diyelim
Kalıcaz hamile Allahın izniyle bizde merak etme canım bende kaybettim kalmak önemli değil sağlıklı olması önemliYok zaten ilk aylarda sadece kanımızda olan vitaminleri alıyormuş yediğimiz içtiğimiz ona ilerleyen aylar da gidiyormuş ben çok istifra etmiştim o yüzden sordum doktora bu çocuk aç kalmıyor mu ne yesem içsem çıkıyor diye ordan biliyorum
Canım çatlatma iğnesi oldum ama iki hafta geçti tam üzerinden yani tak güvenemiyorum bende o yüzden ama iğnenin 11. Günü normal test yapmıştım onda hiçbişey çıkmamıştı çatlatma iğnesi olsa belli onda da cıkardııCanım benim Çatlatma iğnesi falan olmadıysa (onlar böyle gösteriyormuş) hamilesin tebrik ederimmmmm darısı başımıza inşallah ❤
İnşallah canım düşük amh ve fsh yüksekliği ile umarım olurKalıcaz hamile Allahın izniyle bizde merak etme canım bende kaybettim kalmak önemli değil sağlıklı olması önemli
O zaman hayırlı olsun canım hemen kan ver istersenCanım çatlatma iğnesi oldum ama iki hafta geçti tam üzerinden yani tak güvenemiyorum bende o yüzden ama iğnenin 11. Günü normal test yapmıştım onda hiçbişey çıkmamıştı çatlatma iğnesi olsa belli onda da cıkardıı
Onlarla ilgili bi topik görmüştüm sanki bişeyler yiyip içiyorlar yükseltmek için tam bilmiyorum belki bakarsınİnşallah canım düşük amh ve fsh yüksekliği ile umarım olur
Yani bilmiyorum ki hala dediğim gibi tam güvenemiyorum. Üç gün sonra adetim eger olmazsam o zamam vermeyi düşünüyorumO zaman hayırlı olsun canım hemen kan ver istersen
Yapıyorum tatlım bir sürü şeyOnlarla ilgili bi topik görmüştüm sanki bişeyler yiyip içiyorlar yükseltmek için tam bilmiyorum belki bakarsın
Agustosta evlendim prezervatifle korunuyoduk iki aydir korunmuyorum canim .Kaç ay korundun canım sen? Haplamı korundun?
Cidden olacagi vakit var ne biliyim ilk gecedeb muhabbeti filan derken korunduk . Kesinlikle benimle evlenenler suan doguracak bana soruyolar bir de bi sorunmu var falan filan insanin cani sıkılıyoBen de öyle canım eşime uydum korundum hemen olacak gibi geldi ona da ama öyle değilmiş bu işler
Canim umutlandirmis gibi olmuyum ama testi tekrarla var bence bozuk cikinca o cizgi t de olmuyo c nin hemen yakininda beliriyo .Ben de öyle canım eşime uydum korundum hemen olacak gibi geldi ona da ama öyle değilmiş bu işler
Her ay yeni bir umut demektir canım
Allahın izni ile en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin
İnan ki üzüldüm canım ya
Canim umutlandirmis gibi olmuyum ama testi tekrarla var bence bozuk cikinca o cizgi t de olmuyo c nin hemen yakininda beliriyo .
Cidden olacagi vakit var ne biliyim ilk gecedeb muhabbeti filan derken korunduk . Kesinlikle benimle evlenenler suan doguracak bana soruyolar bir de bi sorunmu var falan filan insanin cani sıkılıyo
Üzme kendini pest etmek yok canım hayırlısı ile bebisin gelecek. Aynı marka testlemi yaptınKızlar günaydın.
Güzel haber vermek isterdim ama tertemiz bir negatif çıktı.
Tahmin ettiğim gibi test bozukmuş akşamki.
Bugün yarın regl olmam lazım zaten.
Hakkımızda hayırlısı diyelim
Bende de durum ayni nasip bu isler birde esim hemen olacagini saniyo bu aydami olmadi ya falan filan diyo o insanin daha garibine gidiyoYarın regl günüm zaten canım tekrarlamam artık regli beklerim. Umudum yok maalesef.
Sorma ya benim de görümcem benimle bir evlendi doğumu yaklaştı.
Herkes bana da soruyor, insanı daha çok geriyorlar.
Bir de hep hayalimdi yazın koca bir göbekle gezmek ama nasip olmayacak bu gidişle
Çatlatma iğnesi sonrası hic cıkmadiysa etkisi gecmis demektir o zaman gebelik var gibi duruyor bide üstteki testin markası farklı her testin duyarlılıgı bir olmuyor insallah bebis vardir canımCanım çatlatma iğnesi oldum ama iki hafta geçti tam üzerinden yani tak güvenemiyorum bende o yüzden ama iğnenin 11. Günü normal test yapmıştım onda hiçbişey çıkmamıştı çatlatma iğnesi olsa belli onda da cıkardıı
Bende de durum ayni nasip bu isler birde esim hemen olacagini saniyo bu aydami olmadi ya falan filan diyo o insanin daha garibine gidiyo
Üzme kendini pest etmek yok canım hayırlısı ile bebisin gelecek. Aynı marka testlemi yaptın
Canım inşallah varıdr gebelik markasını bilmiyorum attım çöpe kutusunuÇatlatma iğnesi sonrası hic cıkmadiysa etkisi gecmis demektir o zaman gebelik var gibi duruyor bide üstteki testin markası farklı her testin duyarlılıgı bir olmuyor insallah bebis vardir canım