Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

ben doğum yapalı 9 sene oldu ama ozamanki durumumu söliyim
tam aklımda değil ama 48-49 kilo ile hamile kalmıştım 68 kilo ile doğuma gittim hastaneden çıkarken 60kiloydum kızım 1,5 aylıkken işe başladığımda 50 kiloydum ozamandan beride 48-50 arası değişiyorum

arkadaşlar diyette olduğumu yazmıştım..
pazartesi tartıldım 1 haftada 900 gram vermişim :))))))))))))))))
darısı isteyen herkese..
diyete devamm..............

selam arkadaslar,ben dogum yapali 2 bucuk yil oldu.58 kiloyla hamile kaldim,71 kiloyla doguma gittim.hastaneden eve geldigimde 65 kiloydum.hic diyet yapmadan 6-7 ay gibi bi surede 52 kiloya dusmustum.hep balik etli biri olarak bu kiloya inanamamistim bile.ama kizimi emzirmeyi birakinca yavas yavas geldi kilolar ve simdi 58 kiloyum.ozaman ugrasmadigim kiloyla simdi ugrasiyorum 52 kilo harikaydi benim icin insallah donerim o kiloya.duzenli bi diyete baslayabilsem:Saruboceq:

emziriyormusun ? nasil bir diyet uyguladin?

geçen hafta da 600 gr vermişim...

arkadaşlar ben emziremedim maaleseff
prematüre doğum yaptım..
5.5 sy sağarak verdim..sonrasında sütüm bitti...
yani süt olayım bittikden sonra diyete başladım...

canım sen emziriyormusun ????????????

canım ne zaman doğum yaptın da diyete başladın

23 temmuzda mecburi 33 haftam da doğum yaptım...
erken doğumdu..bebeğim ememediği için 5.5 ay sağarak verdim..
süt olayımız bittiğinde 70 kilo idim..
yani 2 ay önce..o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum..
son 3 haftadırda diyet yapıyorum..
yani sütüm bittiğinden beri 6 kilo vermişim..

sen emziriyormusun ???

bu arada vermem gereken 9 kilom var..

bende 2 bucuk ay önce dogum yaptim evet emziriyorum,bende doguma 86 yla gittim suan 72 yim ,yani sira dikkat etmeye calisiyorum yediklerime,mayisin ortasina kadar 12 kilo daha vermek istiyorum insallah olur ya

bende 2 bucuk ay önce dogum yaptim evet emziriyorum,bende doguma 86 yla gittim suan 72 yim ,yani sira dikkat etmeye calisiyorum yediklerime,mayisin ortasina kadar 12 kilo daha vermek istiyorum insallah olur ya

canım emziriyorsan çok tatlıya ağırlık verme..
canın tatlı bişey isterse meyve ile karşıla tatlı ihtiyacını..
birde 3 ana 3 ara öğün yap beslenmeni..
bak ozaman nasıl verceksin kiloları..
hemde sütün azalmayacak....

58 kiloydum hamile kladığımda.12 kilo aldım.doğumdan hemen sonra 6 kilo verdim.oğlum 4.5 aylık oldu şimdi 57 kiloyum:)

hamile kaldığımda 55 kiloydum. hamilelik süresince 10 kilo aldım doğumdan sonra 59 kiloydum. şu anda 53 kiloyum :)))))))))))))))) 3 kilo daha verebilsem süper olacak ..................

herkesin derdi bir başka. kimisi kilo aldığına üzülüyor kimi verdiğine. ben de verenlerdenim. 43 kilo hamile kaldım 57 kilo doğurdum. sonra ne ara gitti anlamıyorum ne güzel de etlenmiştim. şimdi gene 45 46 kilo bir şeyim ve ben de durumuma üzülüyorum. aslında kilo vermenin en iyi yöntemi bir çocuk sahibi olmak diyorum herkese. bebekle uğraşmaktan gün içinde 1 öğün ancak yiyebiliyorum o da dışardan söylersem! akşam da kocam gelince bir tabak yemek yiyebilirsem şanslıyım. bebekle uğraşırken yemek nasıl yeniyor işte bunu da ben anlamıyorum:) zamanım zaten olmuyor olsa da kız mutlaka bir yaygara koparıyor. o sırada yiyeceğim varsa da iştahım kesiliyor niyeyse.

bebekleriniz ek gıdaya geçince bence kilo vermeniz daha hızlanacak. ek gıdalara geçiş gerçekten zorlu bir dönem. eskisi gibi 10 dakikada doyuramayacaksınız peşinde pır döneceksiniz. ağzını açacak diye taklalar atacaksınız, o arada kaybedeceksiniz fazlalarınızı:)

65 le hamile kaldım....13 kilo aldım...78 le doğuma girdim.doğum yapalı 10 gün oluyor şu an 70 kiloyum.kaldı 5 kilo.ama hedefim 63....

78 le hamile kaldım 96 ile doğuma gittim doğumdan sonra ertesi gün tartıldım 4 kilo gitmiştiii şuan 81 82 arasında gidip geliyorummm gitmio yaaa kızım 5 aylık olucak 10 gün sonraa

benimde 5 kilom daha var verilecek
benim oğlan emmeyi bıraktı. benim kilo verme durdu kızlar.
hatta bir kilo aldım

bende 55 le hamile kaldım 12 kilo aldım hastaneden gelince baktım doğumda 8 kilo gitmiş. doğumdan 1 ay sonra 53 oldum.ısteyerek değil ama.Benim oğlum kolikliydi 1 dakika bile susmadı ve tek başımaydım stresten gitti kilolar.Şimdi 5 aylık daha yeni yeni düzene giriyor.

umarım verebilirim doğum sonrası kilolarıı
37 haftalık hamileyim 17 kilo aldım ne kadar daha alırımm
ne kadarı gider ne kalır bilmiyorum

umarım verebilirim doğum sonrası kilolarıı
37 haftalık hamileyim 17 kilo aldım ne kadar daha alırımm
ne kadarı gider ne kalır bilmiyorum

20 kilo aldım ben 3,5 kilo kısım doğdu. doğum dan çıktıktan sonra 3 kilo vermiştim. bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı. çok şişmiştim şimdi 5 aylık kızım ve 13 kilo verdim... veriliyor endişe etrme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…