Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

çok güldüm canım ya.. sen bu hırsla gidersen girersin valla o pantolonlara.. ben nerdeyse normal kiloma döndüm ama göbek olayı bende de var. fazladan olan 1 kilomu versem bu sefer diğer yerlerden gidecek göbek gene kalacak o fazlalığı göbekten vermek istiyorum bende... rahatça girmek istiyorum eski kıyafetlerime.....

ayy canim yaa cokmu acele ettin erkenmi sardinda iltihap oldu???ben hic korse takmadim valla biraz gobek var onceki gibi dumduz degil ama Allaha sukur sarkikta degil.....:Saruboceq:kalanida sporla halledicem 2-3 ay sonraa.s

canim sen spora basladinmi 45 kilosun dimi su an??

bende yaa su gobegım sıkılassın ıstıyorum estetık bıle dusunmeye basladım o karına bu mankenler sezeryan olupta nasıl bu gobeklerı gergın bırakıyolar ya bızde mı sorun onlardamı

sizce gecermı sporla mekıkle fılan erken taktım tabı taburcu oldugum gun sardırdım korseyı sonucuda kotu oldu

bahair sen 45 kilomusunnnnnnnn bırak kalsın 1 kilon yaaaaww ben 2 tane sendenim nerdeyse. evet çok kararlıyım vereceğiiimmm pantolonlar 42 beden şuan kaç bedenim bilmek istemiyorumm

Ayyy gene bu konuyu kim çıkardı üstlere bakmak istemiyorum ama dayanamıyorum bakıyorum kendimden nefret ediyorum :gitme: Gitmioo işte kilolar olmuyoda hiçbi kıyafetim bi dolap dolusu kıyafet olanlarda düdük gibi eşortman giymekten öööö geldi
Nasıl gitcek bu kilolar geçen mekik çekiyim dedim akşama sızıdan duramadım sorarım eee nasıl gitcek bu fazlalık olan 5 kilooooo :uhm::uhm::uhm:

ay bende bu kilo olayını düsünmek istemiyorum. kızım kac kilo oldu diye tartiya cıkıyorum onunla bu ara bende yeniden kilo aldigimin farkina variyorum. cok kötü bir durum....

süt olsun diye yiyorum bide istah oluyor cok ne yapıcam bilmiyorum

ayyyyyyyyyy ıcım sıkıldı bu konu nerden cıktı yaa bırde gozumun onunde su ılaclar her nete gırdıgımde ayda 8 kılo fılan dıyolar tabı emdırene yasakkkkk ıcım gıdyo yaaa

yok 46 oldum. 1 kilo aldım..ama boyum kısa ...ayrıca göbeğimde gitmiş değil

yok mehaycım spora başlamadın geçen gün 15 tane mekik çektim soltice nin dedği gibi akşamı dikişlerim aprıdıu

yok mehaycım spora başlamadın geçen gün 15 tane mekik çektim soltice nin dedği gibi akşamı dikişlerim aprıdıu

sorma canim bende birgun is yaparken cok egilip kalktim benimde dikislerim agridi.....sezeryanin zor yanida bu iste gecti sansakta dikisler hala zate demekki icten...

ben de sabah cook mutlu oldum tartıdaki rakamı görünce :))) bilmem kaç haftanın sonunda kg vermişim hem de tamı tamına YARIM Kilo insan küçük şeylerle de mutlu olmayı bilmeli değil mi ama kaydirigubbakcemile3

ah bende dertliyim kilodan dün dayanamayıp pantolon aldım artık yoksa eşofmanlarla hamile pantolonlarıyla fenalık gelcekti 40 beden oldu biraz dar ama kararlıyım bu 6 kilo gidecekkkkkkk bide korse aldım düğüne gideceğimde inceldim resmen korseyi giyince bende böle yanıltırım herkesi:))

ben bugün tartıldım doğum öncesine dönmüşüm 1 yıl öncede bu kg daydım ama göbek var oda zamanka gidermiş plates yapıyorum sezeryan yerim acımıyo.

kızlar çok şükür sadece 4 kilo fazlalığım kaldı bugün diyetisyenime gittim kontrole ve çok sevindim zorlu kısmı atlattım artık göbekte kalmadı ve kızım doğalı 5 şuabtta 4 ay olcak eski pantolonlarıma girebiliyorum darısı sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…