• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

mehayy Allah kabul etsin canım tuttugun oruclarını inş. darısı bizim basımıza

bende 53 ile hamile kalmıstım 68 ile tamamladım.. simdi 55 kiloyum benim için ideal ama bu gobekk sinir ediyorr beni :(((((

mehayy Allah kabul etsin canım tuttugun oruclarını inş. darısı bizim basımıza

bende 53 ile hamile kalmıstım 68 ile tamamladım.. simdi 55 kiloyum benim için ideal ama bu gobekk sinir ediyorr beni :(((((

saol canim aminn
guzelim gobek herkeste var spora baslamadanda gitmeyecek gobuslerimiz sanirimboshayallersmile

sen dikkat ediyormusun yediklerine kilo vermek icin canima.s.

yok tatlım hiç dikkat etmiyrm bazen guzel yiyorum bazende canım hiç bişi istemiyor

mehayımm benim rahim toplanmadı sanırım pzt kesin dr gidiyrm bu defa... hep erteledim ne dicek bakalım dr

yooookkkk:(((nerdeeeeee..kilo veremediğim gibi daha üstüne almışım:(((sakın kimse sormasın kaç kilo olduğumu ,artık Allah la aramızda sır:)))tabi verene kadar..yavrum emmeyi bıraksın(1,5 yıl inşallah emer) ondan sonra veririz napalım..

yooookkkk:(((nerdeeeeee..kilo veremediğim gibi daha üstüne almışım:(((sakın kimse sormasın kaç kilo olduğumu ,artık Allah la aramızda sır:)))tabi verene kadar..yavrum emmeyi bıraksın(1,5 yıl inşallah emer) ondan sonra veririz napalım..

:roflol::roflol::roflol: Allah la aranizda sir demeksırnaşık şey

canim bende toplamda 15 kilo almistim 4-5 kilom kaldi benimde bende 11 kilo kadar verdim ama hic dikat etmiyorum yediklerime orus tutuyorum cunku ramazandan kalan borclarimi o da 1 ay oldgu icin 1 aydir kilo veremiyorum cunku oruc tutunca ne kadar az yiyecegim desemde bu kurala uyamiyorum...birde abur cubur cok yiyorum buna bir dur demem lazim...yoksa coktaann dusmustum eski kilomaboshayallersmile

mehaycım Allah kabul tesin tuttuğun oruçları ama oruç tutman sütünü etkilemiyormu bende de borç çok ta merak ettim

ah herkes dertli galiba bu göbeklerden :( nese bakalım bi 6 ay geçsin nolcak belki burdan hırslandırırız birbirimizibilmiyorumkismile

bende 56 kiloydum.şimdi ise 58 kg
kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

benim 10 kilo fazlaligim var daha karnim azcik indi göbekliyim daha :(((((((((((((((((( hic bir kiyafet olmuyor özellikle pantolonlar sinir oluyorum veremiyorum kiloyuda suan tam 68 kiloyum kendimi balina gibi hissediyorum :kedi:

BEN BU TOPIĞI HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ SEVMEDIM.konuyu açan lüüüütfen kapatsın.eyvahedigeldismile

ayy okuyorum yazdıklarınızı da şaşırıp kalıyorum benim iğrenç bünyeme 49 kilo hamile kaldım 163 boyum.57 ile doğum yaptım şuan 48 kiloyum kızım 16 aylık ve ben 26 yaşındayım.yani bende kilo almak için ilaçlar kullanıyorum sipraktin içiyorum bu aralar inşallah kilo aldırır aslında alerji şurubu ama kilo aldırıyormuş.hedefim 55 inşallah bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

mehaycım Allah kabul tesin tuttuğun oruçları ama oruç tutman sütünü etkilemiyormu bende de borç çok ta merak ettim

canim sutum zaten bebegim 2 aylikken bitti :çok üzgünüm: mama veriyorum sadece o yuzden bir sakincasi yok...:1no2:

maalesef hayır. 5 kilo versem iyi olacak ama çok tatlı yiyorum elimde değil.. geçen yıl giyebildiğim kıyafetlerime bakıp iç geçiriyorum. bu akşam arkadaşlarla dışarıya çıkacağız ben ne giyeceğim derdine düştüm. bu konu da damarıma bastı tam, offfff. bir sürü kıyafet denedim sabahtan, hani 15-20 gündür denememiştim, belki dedim.. ama olmadı yine hiçbiri. göbeğim var benim bilmiyorumkismile

alın bendende okadar önümüzdeki ay işbaşı yapıcam ve hiç kıyafetlerim olmuyor 36 bedendim 7 kilo fazlam var üfff emziriyorum diyede diyet yapamıyorum

dün dışarı çıkacaktık kotumu deneyeyim olur belki dedim düğmesini zor da olsa kapattım sevinçten havalardayım tabi ama gelin görünki arabaya binerken carttttttttt diye bi ses :( allahtan evin önündeydikte hemen değiştirdim tabikide kadim dostum hamilelik pantolonum

sakin olun arkadaşlar,10-12 kilo alanlar 6 ayda emzirmeyle beraber toparlanır.15-20 alanlar ise yaklaşık bir yıl sonra...tamamen normale dönmek 3 yılı alıyormuş,annem diyor"3 yıl sonra toparlanmazsa o zaman yapıştı kilo dersin" diyor.

fatımacım bende 58 le başladım 76 ile bitirdim ama 65 geldim henüz bol su içmeme rağmen hemen gitmedi ama abur cubur yemekten kendimi alamıyorum sende kayseridesin galiba
mesajını yeni okudum herzaman nete bakma fırsatım olmuyo. evet Kayserideyim canım. sende güzel kg vermişsiz ama dediğin gibi abur cubur hatası yüzünden devamı gelmiyo benim hemen hemen hiç abur cubur yediğim yok arada kaçamaklar oluyo tabi.

ben bugun tartıldım 65 ım offfffffffffffff hıç yerınden kıpırdamıyoer ıbre :)))

Back