• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

ben 45 kilo ile başladım hamişliğe 52 kilo ile bitirdim...hast.tartıldığımda 52 ydim....şuan 45 hatta bazen 44 oluomm....sağolsun oğluşummmm:((((

lal canım ne yaptın sen gece gece moralim bozuldu ah ah dal gibiydim bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmıştım tekrar o kiloya dönermiyim acaba

canım 67 ile başladım 81 ile bitirdim şuan 68-69 arası gidip geliyorum azkaldı bol su zayıflattı beni...:teytey:
o su dediğin şeden bende çook içiom hele gece kocamn sürahi bititriom ama bi işe yaramadı gizoşummmm:kedi:

lal canım ne yaptın sen gece gece moralim bozuldu ah ah dal gibiydim bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmıştım tekrar o kiloya dönermiyim acaba

haha bendeki bu boyla 55le geln oldum görenler inceciksn deyp dururlardı şimdi annemi geçtim:)))ama gerçi bazılarıda şey dio eskiden daha bi çocukumsu duruodun hatuna benzemşsn diolarrr.:))bende anlamıom amaan bi emzrmeyi bırakayım başlıcam hemen anınsa spora..eyvahedigeldismile

canım özel bişey yapmadım inanki:(zaten 7 kilo almıştımm...doğuma girmeden önce tartıldım 52ydim doğumdan sonra iki kilo fazlam vardı...onu vermekde sorun olmadı ....oğluşum çok yaramas ve korkuom dahada düşecek kilom diyeeemafoldumben52 olarak kalsam daha iyi olardı a.skimse inanmıoo bu iki veledide benim doğurduğumaa:bbo:
canım dönersin hamilikden önceki kilona biraz sabır.....opuyorumnanaktan

benimde 1,5 kilo fazlam kaldı hamilelik öncesi kiloma dönmeye..ama hedefimde şöyleee bir 5 kilo vermek var...

işte damarıma bastınız benimde :(( 19 kilo aldım ilk hafta 8 kilo gitti ve 11 kalmıştı... maaaaaaaaaaaalesef hala 11 kilo fazlam var mafoldumben kıyafette almıyorum bende olurda verirsem diye... bir iki kıyafet üniforma gibi üzerimde :((

hehe aynen bi ümit kilo verirmiyim diye beklıyorum.ama sütün kesilmesindende korkuyorum su 6 ayımız bi dolsun ama oz amana kadar 9 kılo fazlalık ve ben yola devam

Ben de döndüm eski kiloma ama koca memişler ve sarkık karın kaslarıyla hiç te eski halim gibi görünmüyorum. Özellikle kazaklar, tişörtler hiç de eskisi gibi durmuyo. Sinir oluyorum :kızgın:

doğumdan 10 gün sonra tamı tamına eski kiloma döndüm 45 :(((((

ben vermeyi bıraktım daha da almıyım diye bakıyorum artık.ne güzel veriyordum son 1 aydır iyice abarttım üstüne almaya başladım, midem genişledi galiba ne yesem doymuyorum. irade sıfır, bi yandan süt konusu da güzel bahane oluyor. kendime sinir oluyorum.

23 kılo almıstım bnde hamılelıkte .17 sı gıttı 6 kılom hala duruyorr.hıcte caba sarfetmyom hep açım bn ya...:(aburcubur ne bulursam götürüyom

ben doğum öncesi kiloma dönmedim dönmeyide düşünmüyorum hamile kalacağım için zayıflamıştım. ama normal kiloma 45 e döndüm

güya normal doğum yaptım kalacak göbek yine kalıyor 65 kiloyum ayda 2 kilo gidiyor doğumda 5 kilo gitti hamilelik öncesi 58 dim ama ben 55 olmak istiyorummmmmmm eşimle bile iddia ya girdik inş. şu 6 ay geçsin spora başlicam

59ile başlayıp 78 ile bitirdim 40 ım çıkana kadar bol sıvı ve hamur işini keserek 16 kg verdim şimdi eski kotlara giriyorum ama kaldi 2 kg onuda 6 ay bitene kadar veremem. diyet yasak süt için. bu arada canımın her istediğini yemiyorum sebze meyve ağırlık vermeye çalışıyor bol su içiyorum sütümde yeterli geliyo.

59ile başlayıp 78 ile bitirdim 40 ım çıkana kadar bol sıvı ve hamur işini keserek 16 kg verdim şimdi eski kotlara giriyorum ama kaldi 2 kg onuda 6 ay bitene kadar veremem. diyet yasak süt için. bu arada canımın her istediğini yemiyorum sebze meyve ağırlık vermeye çalışıyor bol su içiyorum sütümde yeterli geliyo.

fatımacım bende 58 le başladım 76 ile bitirdim ama 65 geldim henüz bol su içmeme rağmen hemen gitmedi ama abur cubur yemekten kendimi alamıyorum sende kayseridesin galiba

bende 60 la basladım 71 le doguma gırdım simdı 67 yım 4 kılo gıttı anlamıyorum zaten cocuk 3,5 kılo dogu yanı 3 ayda yarım kılo gıtmıs offffff offffff

bende de 5 kilo kaldi 1 aydir 55 te takildi ama tatli cok yiyorum emzirince kilo verilmiyormus aksine aliniyormus bile benim istahim hamilelikte bu kadar degildi simdi ac olunca gozum doymuyor

ben de 60 ile hamile kaldım 78 le masaya çıktım doğumda 10 kilo gitti 3aydan beri de 3 kilo gitti 7 kilo fazlam var

kızlar hala 7 kilo fazlam var sizde durumlar nasıl çok yavaş gidiyor bu kilolar alışveriş yapmak istiyorum ama hep ertyeliyorum zayıflarsam diye bugün 3 ay oldu doğum yapalı hala pantolonlarıma çok zor giriyorum 11 kilo gitti kaldı 7:((

canim bende toplamda 15 kilo almistim 4-5 kilom kaldi benimde bende 11 kilo kadar verdim ama hic dikat etmiyorum yediklerime orus tutuyorum cunku ramazandan kalan borclarimi o da 1 ay oldgu icin 1 aydir kilo veremiyorum cunku oruc tutunca ne kadar az yiyecegim desemde bu kurala uyamiyorum...birde abur cubur cok yiyorum buna bir dur demem lazim...yoksa coktaann dusmustum eski kilomaboshayallersmile

Back