Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 67 ile başladım 81 ile bitirdim şuan 68-69 arası gidip geliyorum azkaldı bol su zayıflattı beni...:teytey:
o su dediğin şeden bende çook içiom hele gece kocamn sürahi bititriom ama bi işe yaramadı gizoşummmm:kedi:
lal canım ne yaptın sen gece gece moralim bozuldu ah ah dal gibiydim bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmıştım tekrar o kiloya dönermiyim acaba
haha bendeki bu boyla 55le geln oldum görenler inceciksn deyp dururlardı şimdi annemi geçtim:)))ama gerçi bazılarıda şey dio eskiden daha bi çocukumsu duruodun hatuna benzemşsn diolarrr.:))bende anlamıom amaan bi emzrmeyi bırakayım başlıcam hemen anınsa spora..eyvahedigeldismile
lal canım ne yaptın sen gece gece moralim bozuldu ah ah dal gibiydim bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmıştım tekrar o kiloya dönermiyim acaba
işte damarıma bastınız benimde ( 19 kilo aldım ilk hafta 8 kilo gitti ve 11 kalmıştı... maaaaaaaaaaaalesef hala 11 kilo fazlam var mafoldumben kıyafette almıyorum bende olurda verirsem diye... bir iki kıyafet üniforma gibi üzerimde (
59ile başlayıp 78 ile bitirdim 40 ım çıkana kadar bol sıvı ve hamur işini keserek 16 kg verdim şimdi eski kotlara giriyorum ama kaldi 2 kg onuda 6 ay bitene kadar veremem. diyet yasak süt için. bu arada canımın her istediğini yemiyorum sebze meyve ağırlık vermeye çalışıyor bol su içiyorum sütümde yeterli geliyo.
kızlar hala 7 kilo fazlam var sizde durumlar nasıl çok yavaş gidiyor bu kilolar alışveriş yapmak istiyorum ama hep ertyeliyorum zayıflarsam diye bugün 3 ay oldu doğum yapalı hala pantolonlarıma çok zor giriyorum 11 kilo gitti kaldı 7(