62 ile hamile kaldım 3 ayda aşırı kusma nedeniyle 57 ye indim. 75 ile doğuma girdim. kırkım çıkana kadar 62 ye indim tekrar ama çok yoğun emzirdim sanırım onun etkisi vardır. Şimdi tek sorunum bir göbeğimin kalmış olması..
ben 3 günlük anneyim spinal sezeryan oldum 10 kilo almıştım hamilelikte, hastane çıkışı 5 kilosu duruyor. hiç önemli değil kilo olarak, ama sorun şu: hepsi göbeğimde. sanki doğum yapmadım, 6 aylık hamile fotoğraflarımla aynıyım. bir an önce korse giysem düzelir mi arkadaşlar lütfen yardım. bu arada bebeğim erkek, ne alaka bilmiyorum birisi erkek bebekte öyle göbek kalır sonra geçer dedi.
ben de spinal szeryan odum. doğumdan sonra da 3 hafta gece gündüz korse taktım. şimdi karnım hamilelik öncesi halinde.
sağol canım ben de bugün başlıyorum o halde korse takmaya. senin hastane çıkışı göbeğin kaç aylık hamile gibiydi;?
çok sevindim benim de öyle olur inşallah. dün doğum yapalı 1 hafta oldu göbeğim biraz indi ilk haline göre. ama dün doktorum korse karın kaslarını tembelleştirir takma dedi. 24 saat takmazsam tembelleşmez herhalde, ben 3-4 saat takmayı düşünüyorum yine de...canım ben hastaneden çıkarken hala hamile gibiydim. hatta annem bile şaşırıyo diyo ki göbeğin öyle kalacak zannettim valla diyo. ama hiç bişey kalmadı. hamilelik öncesi kiloma dönmeme de bi kaç kilo kaldı. diyet günlüğüm var zaten veriyorum yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?