Hamilelik oluşumu

Benden değil kendinden özür dile. Kendine yapıyorsun. Allah nasip ederse kız bebek bekliyorum, ilk annelik hissim senin şu durumunu görünce gelişti. Kızıma cinsel eğitim vereceğim. Valla sayende bunun önemini anladım. Lütfen artık normale dön, Allah rızası için yazık günah sana. Hamile değilsin

Böyle Bi ihtimal yok. Kendine bu stresi yaşatmaya da hakkın yok. Dikkat et

Ayy abla inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah şifa versin inşallah sorunsuz bir doğumla kavuşursun şimdiden çok şanslı olduğunu düşünüyorum çok sabırlı ve anlayislisiniz abla , idrardan dolayi korkuyorum diyip sizi sinirlendirmek istemiyorum ama Umarim bu ay da günümde düzgün bir regli yaşarım

Sen bi evlen de hamile kalmayı dene o zaman sorucam ben sana kolay sanıyorsunuz hamile kalmayı… Elbette Allah bir şeyin olmasını istiyorsa oluyor, ama gebe kalmak her ay için yalnızca belirli bir olasılıkla mümkün. Tövbe haşa Meryem ana değilsin ya, kafana takma artık idrardı falan.

Ne deseniz haklısınız abla ne diyecegimi bilemedim ama anlattıklarınızı dinleyeceğim artık başka çarem yok biraz akışına bırakıcam belki düzelir idrar sorunumda

Ne deseniz haklısınız abla ne diyecegimi bilemedim ama anlattıklarınızı dinleyeceğim artık başka çarem yok biraz akışına bırakıcam belki düzelir idrar sorunumda
İdrar stresle ilişkilidir, ben heyecan yapayım, stresli olayım hemen çişim gelir. Dışarı çıkacağım zaman psikolojik idrarım gelir mesela. Bebeği görmek için ultrasona gittiğimde de idrarım vardı tutuyordum güya, doktor dedi ki “sen buna idrarım var mı diyorsun” yani bana sorsan epey çişim vardı ama ultrasona yetmedi mesela o idrar. İdrar sorunları eğer enfeksiyon falan yoksa çoğunlukla psikolojiktir. Seninki zaten gebelik dışı bir nedenden o kesin de, tahminim psikolojik çişin geliyor.

Evet abla pskolojik olabilir enfeksiyon olsa yanma ağrı sızı olurdu bide karnımı şiş hissediyorum ama neden bilmiyorum

Ablacim hamile olma ihtimalin yok sakin ol hayatına dön artık
beni korkutan idrara çıkmam abla bide karnım şişmiş gibi hissediyorum ya geceleri uyuyamıyorum zor dalıyorum sabah korkuyla uyanıyorum, sevgilimde sizlerin dediğini diyor testlerin hepsi yanlış olamaz 5 gün kanaman oldu hasta oldun bu ayda olacaksın ne hamileliği bi idrara çıkmak hamilesin demek değil dedi , genelde idrara sık çıkmak 7 8 9. Ayda oluyormuş ama ilişkiden 15 gün sonra da sık idrara çıkanlar olmuş abla kafam çok karıştı

Sen Ella içmeye devam et ilerleyen yillar da buraya yazarsın çocuğum olmuyor ciddi anlamda kendine yaptigin yazık git tedavi ol her haltı yerken aklınız eriyor çocuk nasıl yapılır nasıl oluşur bı onu bilmiyorsunuz her sürtünen hamile kalsaydı oooo yani

Ben ellayı 1 kez içtim birdaha ihtiyacim olmayacağı için içmeyeceğim.. iliskim sürtünerek olmadı tam bi ilişki oldu prezervatifle korunduk ve prezervatifi takarken eline zevk suyu değip oda prezervatifin üstüne bulaşıp beni hamile birakmis midir diye endişeleniyorum.. yaptığımin yanlış olduğunun farkındayım bunu bu tavırla yargılayarak demeseniz de size hak verirdim

İyi aferin 2 yıldir deniyorum olmadı sen kalırsan bir gün banada ders verirsin olur mu

Size tavsiye bu kadar psikolojinizi bozuyorsa evlenmeden cinsellik düşünmeyin ve hamilelik o kadar kolay değil. Hamileyken adet gören de hiç görmedim duymadım binde bir olsa gerek. Hamile olsaydınız testte çıkardı korkmayın

Canim sık idrara çıkmak belirti bile sayılmaz yazılan her şeye inanma herkesin vucudu farklı belirti ararsan neler neler bulursun şişkinlik vs olmasi cok normal bak sana tavsiyem bir kağıt kalem al kendince olasılıkları yaz alt alta yaz hamile kalındığında ne olur ? Yuzde 98lerde regl olmazsın gecikir test yaparsan cikar yuzde 2 lik kısım belki regl olur onunda yuzde 1 i yeslesme kanamasidir zaten yerlesme kanaması kısa süren bir kax damla gelen bisey bak sen 5 gun süren regl olmussun hele ki erken gebelik testi yapmışsın sabah ya da akşam yapmanın bir önemi yok zaten uzun zaman geçmiş üstünde butun ihtimalleri yaz kağıda uzaktan bak rahatlayacaksjn ve mümkün olmadığına ikna olacaksın

İyi aferin 2 yıldir deniyorum olmadı sen kalırsan bir gün banada ders verirsin olur mu
Abla Allah inşallah en kisa zamanda size nasip eder ben pişman olmadım ama korktuğum için bidaha evlenene kadar bu tarz iliskiye girmeyecegim ama dediğim gibi dediklerinizde haklısnız

Canım benim kendine şuan çok çok yazık ediyorsun yapma. Ben nerdeyse 8 haftalık hamileyim günde 3 lt su içince sık idrara çıkıyorum onun dışında su içmesem idrarım gelmez. Sadece sık idrar ile hamile olma ihtimalin yok. Hamileliğin en büyük 1. Belirtisi regl olmamak. Sen ilişkinin üzerine adet görmüşsün yetmemiş 2 ay geçtikten sonra test yapmışsın. Adet olup hamile olmuş olsan bile testte mutlaka çıkardı. Karın şişkinliğinin tek sebebi kendine yaptığın bu eziyet başka hiç bir şey değil. Sık idrara çıkmak hamileliğin ileri aylarında olan bir şey. Sen regl oluyorsun, testlerin negatif 20 tane yapmışsın bir de erken gebelik testi bu forumda 3 haftalık hamilelerin testinde çizgi çıkıyor 2 aylık hamile olsan sende çıkmayacak mı saçmalama kendine yazık etme. Lütfen bir psikolojik yardım al. Hamile değilsin.

Çok teşekkür ederim abla dediklerinizi yapacağım umarım bu ay sonu da hasta olur ve rahatlarım tamamen sık idrara çıkma ilk 5 6 ay olmaz diyorlar ama bi evham korku sardı beni

Abla Allah inşallah en kisa zamanda size nasip eder ben pişman olmadım ama korktuğum için bidaha evlenene kadar bu tarz iliskiye girmeyecegim ama dediğim gibi dediklerinizde haklısnız
Girme zaten canım bu devirde kimseye güven olmaz kendine yazık edersin boşver teşekkür ederim bu arada

2 aydır yapmadığım şey kalmadı gerçekten hala bile test mi yapsam hasta olcak mıyım bu ay ya da hasta olsam da hamile miyimdir düşüncesi başka sitelerde okudum ama diyorum testlerim de negatif hepsi yanlış olmaz yani kendimle çelisiyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…