Hamilelik olur mu

crazygul

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
25
5
6
29
Merhabalar ben 26 yasindayim 2 yaşında bir oğlum var geçen ayin 26snda adet oldum ilk 3gun kahverengi leke geldi daha sonra kan gelmeye başladı ve ayin 6snda bittim daha sonra ayin 11 nde eşimle korunmasiz iliskiye girdik ve ertesi gün yine kan gelmeye başladı suan hala devam ediyor sizce neden böyle bir durum oldu ve hamilelik şansını düşürür mü başına gelen varmi teşekkür ederim

Şimdi 15 gün arayla regl mi yaşıyorsun tam anlamadım

Ben gebelik olduğunu sanmıyorum ama belli olmaz bir test al ve mutlaka doktora görün canım

Ben gebelik olduğunu sanmıyorum ama belli olmaz bir test al ve mutlaka doktora görün canım
Şuan gebelik olduğunu bende düşünmüyorum ama kanama olduğu için etkiler mi acaba çünkü korunmadik ve ertesi gün kanamam oldu adet günüm olmamasina rağmen

Sen geçen aydan mı kaldığını düşünüyorsun ama normal regl olmuşsun
Bence sen test yap için rahat etsin
Ama bu ara kanama için muhakkak doktora git canım

Hayir bu aydan bu ay korunmadik ve üstüne kan geldi
Zaten şuan yumurtlama zamanında olman gerekiyordu,dönemin tam ortasında tekrar kanaman olmuş yani 1 günde hamilelik olup ertesi gün düşük yaşanmaz
Şuan sen ara kanama yaşıyorsun,geçen aydan şüpheliyorsan da test yapmalısın

Ben anlatamadim galiba ya geçen 26snda adet oldum bu ayin 5nde bitti kanamam sonra ayin 11nde korunmasiz iliskiye girdik ve ertesi gün kanamam oldu suan da hala devam ediyor düşük olduğunu demiyorun zaten olasi bi gebelik durumunu etkilermi acaba cuma günü randevu aldim gidicem

Sen 15 gün sonra tekrar regl olmuşsun canım ama bu kadar kısa döngüde hamile kalınmazki
Sen git en iyisini doktorun bilir

Selam arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olacaktı size beni bilgilendirirseniz sevinirim . 5 buçuk aydır evliyim eşimle 1 aydır çocuk istiyoruz. Ben adetimden 8 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı çizgi varsa bile çok siliktir hiç görmedim ikinci çizgiyi. Her ay adetim düzenli şaşmaz bu ay kesin 15 inde olmam lazımdı ama ilk defa 3 gün gecikti yarında olmazsam 4 gün gecikmiş olucak. Adet olucakmışım gibi çok kasık ağrısı var şiddetli ama tık yok. Halsizlik, mide bulantısı da var. İki gün sonra da adet olmazam eğer test yapıc çıkar mı napsam bilemedim umutlanıp üzülmek de istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Hayirli geceler hayirli kandiller canm Allahin izniyle sabah bi test yap varsa cikar bnce zaten hayirlisini dileyelim Rabbimden daha erken olur stres yapma bence.bende 8 aydr korunmuyorum nasip mne zamansa gelip bulacak bizi hayirli haberlerle insaAllah merak etme

Hayırlısı inşallah arkadaşım herkes için. Ben yeni çocuk istedim ilk denememizdi çocuk konusunda oldu gibi ama bilmiyorum Umut edip üzülmek de istemiyorum bilmiyorum ki

Ve 4. Gün bugün adet olmadım yarın 5 olucak

Korunmasiz ilişki olan ilk ayda gecikmeler yaşanabiliyor. Siz yine de kendinizi yipratmayin. Sabah ilk idrarla test yapin iciniz rahatlasin.

Biz beş aydır korunmuyoruz ama bu ay ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadim vs o anlamda ilk denememizdi. Yoksa 5 aydır korunmuyoruz olursa olur ama olmazsa da sıkıntı Yok kafasindaydik cünkü

Korunmasiz ilişki olan ilk ayda gecikmeler yaşanabiliyor. Siz yine de kendinizi yipratmayin. Sabah ilk idrarla test yapin iciniz rahatlasin.
Biz beş aydır korunmuyoruz ama bu ay ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadim vs o anlamda ilk denememizdi. Yoksa 5 aydır korunmuyoruz olursa olur ama olmazsa da sıkıntı Yok kafasindaydik cünkü

Adet gecikmelerin normal degilse duzenliyse adetin testtte de kandada varsa cikar Allahin izniyle hakknda hayirlisi canm
Evet çok düzenliydi. Önceden de düzenliydi. 28 günde bir olurdum. Evlendiğim günden beri de ayda bir oluyorum. Daha da düzenli oldu anlayacağın. 1 ayı geçti bugün 35. Gün hâlâ tık yok. Bir arkadaş korunmasız ilişkide gecikme olur diyor ( "("ki beş aydır korunmuyoruz ama şu son bir ay çocuk düşününce araştırdım nasıl oluyor diye ilişkiden sonra uzandım kalkmadım hiç ve ilk denemede oldu gibi bilmiyorum. ")") ama benim gecikse gecikse ya bir gün ya yarım gün anca gecikir dimi. Bugün 5. gün hakkımızda hayırlısı bakalım yarın test yapıcam canım (bu arada beş aydır evliyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…