• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olur mu

Adet gecikmelerin normal degilse duzenliyse adetin testtte de kandada varsa cikar Allahin izniyle hakknda hayirlisi canm
Evet çok düzenliydi. Önceden de düzenliydi. 28 günde bir olurdum. Evlendiğim günden beri de ayda bir oluyorum. Daha da düzenli oldu anlayacağın. 1 ayı geçti bugün 35. Gün hâlâ tık yok. Bir arkadaş korunmasız ilişkide gecikme olur diyor ( "("ki beş aydır korunmuyoruz ama şu son bir ay çocuk düşününce araştırdım nasıl oluyor diye ilişkiden sonra uzandım kalkmadım hiç ve ilk denemede oldu gibi bilmiyorum. ")") ama benim gecikse gecikse ya bir gün ya yarım gün anca gecikir dimi. Bugün 5. gün hakkımızda hayırlısı bakalım yarın test yapıcam canım ☺️ (bu arada beş aydır evliyim

Evet çok düzenliydi. Önceden de düzenliydi. 28 günde bir olurdum. Evlendiğim günden beri de ayda bir oluyorum. Daha da düzenli oldu anlayacağın. 1 ayı geçti bugün 35. Gün hâlâ tık yok. Bir arkadaş korunmasız ilişkide gecikme olur diyor ( "("ki beş aydır korunmuyoruz ama şu son bir ay çocuk düşününce araştırdım nasıl oluyor diye ilişkiden sonra uzandım kalkmadım hiç ve ilk denemede oldu gibi bilmiyorum. ")") ama benim gecikse gecikse ya bir gün ya yarım gün anca gecikir dimi. Bugün 5. gün hakkımızda hayırlısı bakalım yarın test yapıcam canım ☺️ (bu arada beş aydır evliyim)
canım selam idrar testi yaptın mı acaba bende de aynı belirtiler var da merak icindeyimm

canım selam idrar testi yaptın mı acaba bende de aynı belirtiler var da merak icindeyimm
Yaptım tek çizgi negatif. Biliyordum böyle olacağını. Niye o zaman ben iştahsızım kasığım ağrıyor yada midem bulanıyor hep uyku halindeyim tüm herşey var. Bugün de olmazsam 5 gün olucak ama negatif.

Geç döllenme desem öyle mi onu da bilmiyorum ki adetim hiç şaşmazken bu beş gün olucak neden ya

Yaptım tek çizgi negatif. Biliyordum böyle olacağını. Niye o zaman ben iştahsızım kasığım ağrıyor yada midem bulanıyor hep uyku halindeyim tüm herşey var. Bugün de olmazsam 5 gün olucak ama negatif.
Canım zaten hamilelikte öyle hemen bu belirtiler çıkmıyor. Adet öncesi belirtiler de aynı şeyler var. Bazen de biz kendimizi kaptırıp belirti arıyoruz. Bekar bir insanın bile kasık ağrıları iştah kaybı yaşadığı günler olur. Ben 17 haftalıK hamileyim. Benim iştahım hep vardı mesela, bulantım ta 7. haftada başladı, uyku hali 4. Ayda oldu. Yani internetten belirti okuyup kendinde arama. Adette gecikme oldukça test yap başka belirtisi yok bu işin. Diğer türlü kendini üzersin

Evet çok düzenliydi. Önceden de düzenliydi. 28 günde bir olurdum. Evlendiğim günden beri de ayda bir oluyorum. Daha da düzenli oldu anlayacağın. 1 ayı geçti bugün 35. Gün hâlâ tık yok. Bir arkadaş korunmasız ilişkide gecikme olur diyor ( "("ki beş aydır korunmuyoruz ama şu son bir ay çocuk düşününce araştırdım nasıl oluyor diye ilişkiden sonra uzandım kalkmadım hiç ve ilk denemede oldu gibi bilmiyorum. ")") ama benim gecikse gecikse ya bir gün ya yarım gün anca gecikir dimi. Bugün 5. gün hakkımızda hayırlısı bakalım yarın test yapıcam canım ☺️ (bu arada beş aydır evliyim)
Rabbim gonlune gore versin cnm ama bence hamilesin hayirlisi hakknda sonucu bildir merak ederim

Canım zaten hamilelikte öyle hemen bu belirtiler çıkmıyor. Adet öncesi belirtiler de aynı şeyler var. Bazen de biz kendimizi kaptırıp belirti arıyoruz. Bekar bir insanın bile kasık ağrıları iştah kaybı yaşadığı günler olur. Ben 17 haftalıK hamileyim. Benim iştahım hep vardı mesela, bulantım ta 7. haftada başladı, uyku hali 4. Ayda oldu. Yani internetten belirti okuyup kendinde arama. Adette gecikme oldukça test yap başka belirtisi yok bu işin. Diğer türlü kendini üzersin
Haklısın. Ama tüm belirtileri geçtim adetim asla geçmezdi halen daha adet olmadım ben ona istinaden öyle düşündüm de test yaptım negatif. Bu pozitife dönüşür mü bilmiyorum nasip bakalım

Haklısın. Ama tüm belirtileri geçtim adetim asla geçmezdi halen daha adet olmadım ben ona istinaden öyle düşündüm de test yaptım negatif. Bu pozitife dönüşür mü bilmiyorum nasip bakalım
Psikolojik olarak beklentiye girince adet de gecikiyor bazen de mevsimsel. Ciddi anlamda söylüyorum bu işin sırrı beklememek akışa bırakmak. Olsun diye uğraştıkça olmuyor

anladım canım adetle çok benzer belirtileri beklentiye girmek mümkün 🤗 tekrar test yaparsan merakta bırakma umarım bebeğin olurr

Merhabalar ben 26 yasindayim 2 yaşında bir oğlum var geçen ayin 26snda adet oldum ilk 3gun kahverengi leke geldi daha sonra kan gelmeye başladı ve ayin 6snda bittim daha sonra ayin 11 nde eşimle korunmasiz iliskiye girdik ve ertesi gün yine kan gelmeye başladı suan hala devam ediyor sizce neden böyle bir durum oldu ve hamilelik şansını düşürür mü başına gelen varmi teşekkür ederim
Yumurtlama kanaması olabilir belki o yaşadığınız regl değildir ya da ara kanamadır bir hastalığınız var mıydı kist vs

Merhaba kızlar size bir sorum olacak acil bakar mısınız benim adetimin bugün 11. günü gecikti. 3 gün önce kan testi verdim negatif sanırım. Bugün bir saat önce lavaboya gittim ve pembemsi kan geldi. Ped taktım ona da 2-3 Damla kırmızı kan gelmiş. Sanırım hamile değilim evet onu biliyorum şimdi benim adetim ayda bir olurdu ona göre yumurtlama dönemini hesaplardım şimdi 40 gün oldu benim yumurtlama sizce ne zaman olur bu konuya hakim olan arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen

Back