Hamilelik olabilirmi

xpsjtysmsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
66
7
26
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bir neden bulamadılar esimdede bendede sorun yok fakat olmuyo infertile tanısı konuldu şu anda tedavi görüyoruz omega3 vitamin verdi onunla beraber adetimin ikinci günü gonalf900 verdi 10 gün boyunca 87.5 kullandım 10 gün sonra kontrole gittim tekrar iğne verdi meriofert diye 150 ml tek kullanımlık ertesi günde ovitrelle çatlatma iğnesi verdi kullandım bugün 12 ci günüm goguslerim ucu çok agriyo dokunamiyorum bile kasıklarımda ara ara ağrı olusuyo heleki eğilince bir anda ağrısı vuruyo hamilelik belirtisi olabilir mi test yaptım çift çizgi çıktı fakat daha sonrasında ikinci çizgi yavaş yavaş azaldı hala gorunuyo ama ilk çıktığı gibi değil rengi adetime 4 günüm var şu anda kan versem cikarmi

Ama şöylede bişey var tup bebek tedavisiyse eğer bahsettigin adet zamanı başlanıyor zaten iğnelere ve ilişki yasağı oluyor iğnenin etkisidir büyük ihtimalle
Bu ay normal yolla hamile kalmak için kullandirdi iğneleri doktor bu ay olmassa Ocak ayında artık hiç ugrasmadan tüp bebeğe yonelicem

Canım var gibi duruyor belki daha yeni olduğu için değerin daha düşük olabilir bence kan ver. Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah

Kan ver canım kaset testin hassasiyeti düşük böyle çıktıysa 3 gün önce kanda da çıkar hakkında hayırlısı olsun

Canım var gibi duruyor belki daha yeni olduğu için değerin daha düşük olabilir bence kan ver. Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah internetten araştırdım baya bı kullandığım ignelerden eğer döllenme gerçekleşmediyle erken regl oluyomussun diye yaziyodu bugün gittim vermeye ama kan tahlili için pazartesi salı yapiyolarmis sağlık ocagi

O zaman bekleyeceksiniz hem reglinizde geçilir keisn sonuç çıkar
İnsalah bı kaç gündür asla gazim olduğunu hatirlamam ama bı kaç gündür çok fazla gazim var iki gündür mide bulantısı var anlık olup geciyo hemen internetten bakıyorum erken bu belirtiler için kasık ağrısı göğüs ağrısı ilk haftalarda oluyomus ama bulantı gaz bir iki ay sonra basliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…