Hamilelik olabilir mi ?

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
Kizlar kizim 11 aylik eşim korunuyo bu kac aydir regl olmadan once iki gun boyunca kahverengi akinti görüp adet oluyodum ama bu ay regl olucam sanıyodum hatta gecen gece karinalti ve iki kasigim feci agriyodu patlayacak gibi sabah baktim kahverengi akinti oluyo dedim regl olucam ondan 4 gun sürdü sonra tekra duzeldi beyaz akinti oluştu

En son 18 subatta regl bitti 35 gun oluyo regl olmadim hamile olabilormiyim sizce hicbir belirtide yok kac gündür eşime dedim test alamadi işi çıktı yarinda pazar kaldi pazartesiye kafamda deli sorular böyle olup hamile kalan yada regl olan varmi acaba ?

Kizlar kizim 11 aylik eşim korunuyo bu kac aydir regl olmadan once iki gun boyunca kahverengi akinti görüp adet oluyodum ama bu ay regl olucam sanıyodum hatta gecen gece karinalti ve iki kasigim feci agriyodu patlayacak gibi sabah baktim kahverengi akinti oluyo dedim regl olucam ondan 4 gun sürdü sonra tekra duzeldi beyaz akinti oluştu

En son 18 subatta regl bitti 35 gun oluyo regl olmadim hamile olabilormiyim sizce hicbir belirtide yok kac gündür eşime dedim test alamadi işi çıktı yarinda pazar kaldi pazartesiye kafamda deli sorular böyle olup hamile kalan yada regl olan varmi acaba ?
korunmadıysanız olabilir

Olabilir bende de öyle oldu adet olacağını düşündüm kahverengi lekelenme den sonra kanama olmadı

Kizim küçük olmasa sorun olmazda kizim daha cok kucuk tekrar bi hamilelige hazir değilim tabi rabbim neyi nasıp ederse o olur ama cokda dikkat ediyodum oysa :KK43:

Kizim küçük olmasa sorun olmazda kizim daha cok kucuk tekrar bi hamilelige hazir değilim tabi rabbim neyi nasıp ederse o olur ama cokda dikkat ediyodum oysa :KK43:
Ben şuan hamileyim canım bide çalışıyorum Allah izin verirse ikinciyi arası yakın olsun istiyorum benim hayalim yani ne kadar şanslısın eğer varsa da canım rabbim hayırlısını versin

Olabilirsin ben şakır şakır kanama geçiriyorum dr. Keseyi gördü olabiliyor. Allahın verdiğinede vermediğine hamd et bacım biz bilmeyiz hayırlısını rabbim bilir. Karamsar olma.

test yaptınız mı

Hamile olabilirsin benim de kahverengi lekelenmelerim olmuştu kan verdim hamileymişim ama ertesi gün düşük yaptım ben ama kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mutlaka test yaptır hayırlısı olsun

X