• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Canımızın canı nihayet bizimle...

allah analı babalı büyütsün inş:nazar::nazar::nazar:değmesin
haziran anneleri topiğindeydin değilmi canım ordan hatırladım seni bende o topicteydim fakat benim bebeğim karnımda öldü şimdi yaşasaydı doğmuş olacaktı o da neyse canını sıkmayım bu güzel günlerinde allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma

allah analı babalı büyütsün inş:nazar::nazar::nazar:değmesin
haziran anneleri topiğindeydin değilmi canım ordan hatırladım seni bende o topicteydim fakat benim bebeğim karnımda öldü şimdi yaşasaydı doğmuş olacaktı o da neyse canını sıkmayım bu güzel günlerinde allah mutluluğunuzu daim etsin darısı b

evet canım haziran anneleri topiğindeydim. çok üzüldüm bebegini kaybedişine inş.en kısa zamanda Allah sağlıklı bi bebiş nasip eder sana:Saruboceq:

canım allah bağışlasın, kuzenimin eşi de orada doğum yaptı, dr.dan hiç memnun değildi, doğum yaklaştıkça durmadan ağlıyordu.askerlik yapan dr. lar hiç ilgili değilmiş ama şansından doğumuna bikaç hafta kala hastanenin gerçek kadın doğum doktoru tayin olmuş doğumu o yaptırmış.çok anlayışlı ve iyi bir dr miş.senin gibi acil sezeryana almış, çok bekletmişsin diye kızmış diğer dr. a. şimdi 7 aylık oğlu var.

benim dogumuma da asıl dr girdi bülent bey çok memnum kaldım dr dan.kontrolerede astegmene denk geliyodum memnun degildim bende

amin canım allah bozmasın mutluluğunuzu mutluluğunuza mutluluk kattı kızın ne güzel allah olmayanlara versin biz normali çok isteyenler malesef sezeryan olduk ne acı ama bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsun yeterki allah analı babalı büyütsün mutluluğunuzu daim etsin allah sağlıklı uzun ömürler versin size

tebrikler canım
Allah analı-babalı büyütsün
mutluluğunuz daim olsunnnn:Saruboceq:
tesekkür ederim canım
amin canım allah bozmasın mutluluğunuzu mutluluğunuza mutluluk kattı kızın ne güzel allah olmayanlara versin biz normali çok isteyenler malesef sezeryan olduk ne acı ama bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsun yeterki allah analı babalı büyütsün mutluluğunuzu daim etsin allah sağlıklı uzun ömürler versin size

evet öyle oldu hayırlısı böyleymiş demekki amin tesekkür ederim canım

aysemm canım hikayenızde kızn gibi cok güzel.allah ım mutlulugunuzu daim etsin inşallah...

9 ay nasıl gececek, ne zaman dogacak neden dogmuyor derken Ceylinim kollarım büyüyor ne de çabuk büyüyor... bugun 40 mız cıktı :ecrin_bebek:masallah benim bitaneme :nazar:

Ailenizin En önemlisi Üyesi Yaşama Sevinciniz Mutluluğunuz İyi Ki doğmuş
Allah Sağlıklı yaşam nasip etsin Tabi sizlere de.

Back