yirmibesekim Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.707 1.331 83 Kocaeli 9 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #21 Ayslllm .!.: Bende olmamışdı daha önce ilk kez başıma geldi ama üzülmedim o kadar alışmışım aynı sonucu görmeye Genişletmek için tıkla... Tekrar tekrarlasaydın testi dicektim de adet olmuşsun canım hayırlısı olsun belki bu ay olur inşallah
Ayslllm .!.: Bende olmamışdı daha önce ilk kez başıma geldi ama üzülmedim o kadar alışmışım aynı sonucu görmeye Genişletmek için tıkla... Tekrar tekrarlasaydın testi dicektim de adet olmuşsun canım hayırlısı olsun belki bu ay olur inşallah
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 10 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #22 visnelikek41 .!.: Tekrar tekrarlasaydın testi dicektim de adet olmuşsun canım hayırlısı olsun belki bu ay olur inşallah Genişletmek için tıkla... Bu ay ovulasyon testini denicem ilk olucak benim için.. inşallah bu ay olur ne diyelim
visnelikek41 .!.: Tekrar tekrarlasaydın testi dicektim de adet olmuşsun canım hayırlısı olsun belki bu ay olur inşallah Genişletmek için tıkla... Bu ay ovulasyon testini denicem ilk olucak benim için.. inşallah bu ay olur ne diyelim
yirmibesekim Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.707 1.331 83 Kocaeli 10 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #23 Ayslllm .!.: Bu ay ovulasyon testini denicem ilk olucak benim için.. inşallah bu ay olur ne diyelim Genişletmek için tıkla... İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayslllm .!.: Bu ay ovulasyon testini denicem ilk olucak benim için.. inşallah bu ay olur ne diyelim Genişletmek için tıkla... İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah