- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.444
Kızlar merhaba. Bileniniz vardır ben de bebek istiyorum uzun süredir. Birçok şey yaşadım bu süreçte. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek istedim biraz.Ne yumurtlama takibi ne başka bir şey yapmıyorum.Fakat enteresan şeyler oluyor vücudumda.Aklım epey karışık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada hamilelik ile regl belirtilerinin benzer olduğunu duyuyorum,biliyorum ve kişiden kişiye değişebileceğini de biliyorum.Yalnızca benzer şeyler yaşayan var mı bilmek istiyorum.
Sat 4 9 Mayıs
13 ve 16 Mayıs şüphelenebileceğim ilişki tarihleri
17 Mayıs yumurtlama (uygulamaya göre tabi. Ama çatladığını hissettim akıntıdan)
Bata 2 gün var.
Beni kuşkulandıran şeyler
İnanın zerre aklımda yokken bata 7 gün kala aniden bi öğürme isteği oldu dersteyken
Biliyorum bulantı bu kadar erken olmaz diyeceksiniz ama asla psikolojik değil. Eminim. Zerre aklımda yoktu nasıl olsa olmuyor diyordum.
Bata 6 gün kala pembemsi birkaç damla akıntı geldi. Hah dedim oldum,devamı yok.
5gün kala da kahverengi akıntı geldi yine az ve devamı yok. Ki ben gününde olurum öyle 5 6 gün kala ilginç geldi.
Yüzümde özellikle çenemde asssla çıkmayan küçük kırmızı kabarcıklar var.
Kasığımdan bacağıma kadar vuran kramplar var. Ve sol kasığım bariz şiş birkaç kez de anlık baş dönmem oldu. Psikolojik değil bunlar eminim. Hep psikolojik belirti yaşadım. Ama inanın kafadan attığım dönemdeyim.Kızlar şu an 2 gün var bata.
Bu arada hamilelik ile regl belirtilerinin benzer olduğunu duyuyorum,biliyorum ve kişiden kişiye değişebileceğini de biliyorum.Yalnızca benzer şeyler yaşayan var mı bilmek istiyorum.
Sat 4 9 Mayıs
13 ve 16 Mayıs şüphelenebileceğim ilişki tarihleri
17 Mayıs yumurtlama (uygulamaya göre tabi. Ama çatladığını hissettim akıntıdan)
Bata 2 gün var.
Beni kuşkulandıran şeyler
İnanın zerre aklımda yokken bata 7 gün kala aniden bi öğürme isteği oldu dersteyken
Biliyorum bulantı bu kadar erken olmaz diyeceksiniz ama asla psikolojik değil. Eminim. Zerre aklımda yoktu nasıl olsa olmuyor diyordum.
Bata 6 gün kala pembemsi birkaç damla akıntı geldi. Hah dedim oldum,devamı yok.
5gün kala da kahverengi akıntı geldi yine az ve devamı yok. Ki ben gününde olurum öyle 5 6 gün kala ilginç geldi.
Yüzümde özellikle çenemde asssla çıkmayan küçük kırmızı kabarcıklar var.
Kasığımdan bacağıma kadar vuran kramplar var. Ve sol kasığım bariz şiş birkaç kez de anlık baş dönmem oldu. Psikolojik değil bunlar eminim. Hep psikolojik belirti yaşadım. Ama inanın kafadan attığım dönemdeyim.Kızlar şu an 2 gün var bata.