ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...
yaptırıcam kan testi.
Hiç de yanında olmak zorunda değil... Tek balşına ilişkiye girmedin ama bu paranoyayı tek başına yarattın.
Sen hamile olsan o da çok rahat olacak değil, kaygılanacak bir şey yok ki kaygı duymuyor.
Evlenecek, seks yapabilecek yaştasın ama bunu hala yanlış olarak görüyorsun? Sorumluluğunu taşıyamıyorsun?
Pardon ama ailen muhafazakar, sen de bu denli takıntılıysan neden yaptın? Sanki muhafazakar aileker mitoz bölünerek çocuk yapıyor. Ailem muhafazakar diye özellikle belirtmen beni neden bilmem irite etti. Muhafazakar olmayanlarınkinin hepsinin mezhebi vardar ovası der gibi.
Yetişkin, evlilik arefesinde bir kadınsın. Bunu yaptığınız anda, sonrasında 3 ay hayatı dar ettiğinde nişanlın o ilişkiden aldığı duygu ve keyfi kaybetmiştir.
Bu bir örnek vakadır, senin gerçeküstü kaygılı, takıntılı, akılla ikna edilemez biri olduğun algısını yaratmıştır adamda.
O da hayat geçmeyeceğini düşünmüştür.
Velhasılı, bu konuyu kapat, kan testi yaptıracaksan tek başına yaptır, başka test yapacaksan da.
Bir daha da hiç açma, düşünmüyormuşsun gibi davran.
Kimse hayatında ergenlik kaygısı taşıyan birini istemez. Yanında özgüvenli, makul düşünen, akıllı, yetişkin bir kadını ister herhalde evlenecekse...