- 1 Ağustos 2016
- 37
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Senaylcn96
Bu ciddi değil dimiAa iki kat artmis hamile olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ciddi değil dimiAa iki kat artmis hamile olabilirsin
Sadece labaratuvarda ki bu kadar bile artis önemlidir dedi simdi suçum ne ?Biz seni ikna edemedik ama sen bizi cok güzel ikna ettin hamile olduguna.
Teşekkür ederim artik bu korkudan kurtulmak istiyorum gerçektenBenim bi kere 6,879 çıkmıştı ama bebek yoktu, 2 gün sonra 0,6 çıkmıştı, muhtemelen virgül kaydırdılar lab hatası oldu, 6da bile yoktu 0,2 bebeği göstermez ve sen 4 ay oldu diyordun konunun en başında, 4 aylık bebekte hcg böyle düşük çıkmaz
Kistim var zaten ama bu kadar karnim neden sisiyor onu anlamiyorumSen içini ferah tut canım, kaç kere test yapmışsın doktora gitmişsin usg baktırmışsın, bunlarda mutlaka çıkardı, düşünmemeye çalış, aklına gelince başka şeylere yönel, hatta o ağrılarının sebebi taş ya da kist çıkabilir, ikisi de ağrı yapar fena halde, gene doktora git ama onların dediğine İnan, kaç sene okuyorlar, boşuna değil di mi :) sen sakin ol, endişelenme, hayırlı zamanda Allah nasip etsin
4 aylik olmuştur ondandır...cinsiyet bellimi....Kistim var zaten ama bu kadar karnim neden sisiyor onu anlamiyorum
4 aylık gebelikte bebek hareketleri hissedilir. Karnin yağ tabakasi gbi değil de bildiğin gergin sekilde sismeye başlar. Sen bence bir psikoloğa git o yaptigin iğrenç şeyi de bir daha yapmaKarnim evet büyük zaten anlamiyorum herşeye göre yok ama bu belirtiler ne ?
Korkum analdan hamile kalmaktan ziyade on tarafa zevk suyu geldiyse diye4 aylik olmuştur ondandır...cinsiyet bellimi....
Bunu anlamak icin tıp okumani tavsiye ederim...
Yada bu süre içinde ANAL iliski yasama hemen hamile kaliyosun ama aaaa....sonra adet oluyorum hamilemiyim diye düşüyosun ortaliga...hayat sana guzel neyin kafasi bu¿?¿
Hı hı evet sen haklisin......kücuk ergen...Korkum analdan hamile kalmaktan ziyade on tarafa zevk suyu geldiyse diye
Ne yapmaya calisiyosun sen ya hala ikna olmadin mı. Valla tüm bunlari 10 yasindaki cocuguma anlatsam anlardi. Pes dogrusuKorkum analdan hamile kalmaktan ziyade on tarafa zevk suyu geldiyse diye
Dalga maksatli acilms bi konu canim bu ara topikte ayni konunun versiyonlari cok hepside ayni diycek kadar yakin ve sacma ikna olmayan konu sahipleri hepteNe yapmaya calisiyosun sen ya hala ikna olmadin mı. Valla tüm bunlari 10 yasindaki cocuguma anlatsam anlardi. Pes dogrusu
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Insanlarin iyi niyetlerini suistimal ediyor boyleleri.Dalga maksatli acilms bi konu canim bu ara topikte ayni konunun versiyonlari cok hepside ayni diycek kadar yakin ve sacma ikna olmayan konu sahipleri hepte
Yemin ediyorum bunların yazdıkları artık küfür gibi geliyor bana. Hayır yani site yönetimini de anlamıyorum bu arkadaş bariz rahatsız. Durup durup sinirlerimizi zıplatırcasına ve zekamıza hakaret edercesine aynı konuyu açıyor. Bu konu başlığının kitlenmesi ve böyle kişilerin uyarı alması gerekmiyor mu?? Sürekli tekrarladığında da artık art niyetli bir davranış bu diyerek üyeliği dahi iptal edilmemeli mi??Dalga maksatli acilms bi konu canim bu ara topikte ayni konunun versiyonlari cok hepside ayni diycek kadar yakin ve sacma ikna olmayan konu sahipleri hepte
Hepsi psikolojik Can'ım onların zaten hamile olsan bunu senden önce doktorun bilirdi ilaç tedavisi başlamazdıSürekli belirtileri yasiyorum Internete bakiyprum hemen hamilelik belirtisi diyor simdi mesela ara kanamanin ilaçtan olduğunu biliyordum az önce forum da okudum rahim büyürken de böyle kanama yaparmis hemen psikolojim bozuluyor sanki hareket hissediyorum gibi geliyor kasiklarim arada seyiriyor
Bu nasıl korku arkadaşım iyi misin sen yaa?? 4 aylık hamile kadın hiç mi görmedin hayatında hiç mi kıyas kabiliyetin yok senin? Doktora gidiyorsun tahlil yaptırıyorsun ultrasona giriyorsun yine de ikna olmuyorsun sen kendinin normal olduğunu mu düşünüyorsun? Ne yapalım seni ikna etmek için karnını açıp boş içini mi gösterelim illa?? Hasbinallahhhhh. Bir kere daha aynı konuyu açacak olursan yönetime şikayet nasıl ediliyor öğrenip şikayet edicem seni haberin olsun.Korkumu paylasmistim kusura bakmayin dalga gectigimi düşündünüz ama burada dalga geçilecek konu yok amacim da cildirtmak değil.