• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik korkusu ?

Boşuna kadın doğuma gitme. Gitmen gereken yer psikolog-psikiyatr. Acilen tedavi ol ve bir daha sonucunda seni bu kadar yıpratacak bir ise kalkisma. Tüm bu anlattıklarına rağmen hamileysen de o çocuğa helal olsun. Tip dünyasının incelemeye alacağı kişiler olursunuz...
Zaten doktorun da aynisini dedi ilerleyen zamanda böyle. Bir şey cikmaz ama hadi cikti o çocuk süperman olur dedi gerçekten galiba psikolog yolu gözüküyor

Iliskiden 14 gun sonra hem kanda hem de idrarda ogrenilir gebelik
Hadi gec dollenme oldu en fazlla iliskiden 1 ay sonra diyelim...
Hamile olmadiginizi anlamak icin daha ne yaptirmaniz gerekiyor ? Gokten size vahiy mi inmeli ?
...
Hayir inanmaya calistikca karnimi görüyorum kasik agriai yasiyorum midem bulaniyor tamam var diyorum düşünmeyince fazla bir belirti yaşamıyorum

Hayir inanmaya calistikca karnimi görüyorum kasik agriai yasiyorum midem bulaniyor tamam var diyorum düşünmeyince fazla bir belirti yaşamıyorum
Tamam canim hamilesin! Biz ne yapabiliriz snein icin? Azcik aklini kullan forumlarda gezecegine. Insani gercekten cileden cikariyorsunuz. Boyle cehalet olur mu?

Iliskiden 14 gun sonra hem kanda hem de idrarda ogrenilir gebelik
Hadi gec dollenme oldu en fazlla iliskiden 1 ay sonra diyelim...
Hamile olmadiginizi anlamak icin daha ne yaptirmaniz gerekiyor ? Gokten size vahiy mi inmeli ?
...
Biliyorum hepinize saçma geliyor ama bir gum sağ diğer gün sol kasigimda elime bisey geliyor sertlesiyor bastirinca beline Agrisi vuruyor

Anlaşılan her hafta aynı konuyu açıp duracaksın :KK43:
Onca doktor ve buradaki onca kişi sana hamile kalma olasılığın yok diyor ve sen hala kafana takıuorsun.. kardeşim eğer buradaki arkadaşların cevapları seni tatmin etmiyorsa boşuna ikidebir aynı konuyu açma .. yeter.. aradan bir ay geçse tamam dicem de senin ki 4 ay geçmiş üstüne üstelik kaç doktora gitmişsin.. bence psikolojin bozulmuş senin..
Evet gittim ama normal kasiklarimdan ultrason la bakti ya öyle gozukmediyse diye düsundum ya da kan idrar testleri hatali ise çünkü kasiklarimda elime bi şey geliyor sertlesiyor

Hu yasta daha nasil hamile kalinacagini ya da kalinmayacagini bilmiyor musun? Kardesim hamile olmana imkan yok hasta olmussun, iliskinin uzerinden (ki tam bosalma olmadi diyosun) aylar gecmis su anda 4. ayin icinde olurdun onu da emin ol bilirdin. Sen kadin dogumcuyu birak psikologa git direk

Doktor dış gebeliği de bulur, boş gebeliği de bulur, normal gebeliği de bulur, hamile olsaydın 4.aya geldiğinde beta hcg maksimum oluyormuş, yani hormonun tavan yaptığı dönemdesin, kanda çıkmaması mümkün değil, ayrıca benim de 3 ayım bitti 4teyim ama öyle elime gelmiyor, bebeğimi hissetmiyorum bile, hareketlerini 4bitip 5e geçerken hissediyormuşsun, hamile değilken vücut kendini psikolojik olarak da hamile hissedebiliyor, ama bunu sen yapıyorsun kendine, muhtemelen kistin ya da taşın falan var, ağrıların ondan oluyor, acilen psikolog ile görüşmelisin, seni hamile olmadığına ikna etmeleri gerekiyor bir an önce

Evet gittim ama normal kasiklarimdan ultrason la bakti ya öyle gozukmediyse diye düsundum ya da kan idrar testleri hatali ise çünkü kasiklarimda elime bi şey geliyor sertlesiyor
Hı hi hatalidir onlar hamilesindir.....b...k topu gibi çocugn olur muhtemelen....sen ikna ettin bizi;)

Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi
Biz normal yolla hamile kalamıyoz sen gelmiş anal ilişkden bahsedyrsn insanı çileden çıkartırsınız hamile falan değilsin işte yerleştr artk şunu kafana aramızdan da biran önce gitt

Kiziyorsunuz ama demek ki psikolojik olarak etkilendim bu forumda bir çok bu şekilde korkusunu defalarca paylaşan olmuş sürekli yorgunluk halim var sisiyorum sancim var ister istemez size doktora inansamda olmuyor bir hafta önce yine idrar vaktim negatif o gün rahatliyorum ama bi agri şişlik sürekli uyuma isteği beni basa sariyor

İnan bana. Hamile değilsin.
Kiziyorsunuz ama demek ki psikolojik olarak etkilendim bu forumda bir çok bu şekilde korkusunu defalarca paylaşan olmuş sürekli yorgunluk halim var sisiyorum sancim var ister istemez size doktora inansamda olmuyor bir hafta önce yine idrar vaktim negatif o gün rahatliyorum ama bi agri şişlik sürekli uyuma isteği beni basa sariyor

H
Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi
Hamile olmadığını bütün arkadaslar soyledigi halde inanmiyorsun. Onu bırak doktorun soyledigine de inanmiyorsun. Hamilelik olsaydı kullandigin ilaclar sonucu düşürdi zaten.

Hem tersten ilişkiye gir hem boşalma olmasın artı o kadar doktora git daha hamile olduğunu düşün..sen Meryem ananın kızı filan mısın? Eğer öyleyse hamilesindir.insanlar hamile kalmak için harıl harıl ovülasyon testi yapıp yumurtlama tarihini takip ediyorlar.yumurtalma gününde NORMAL ilişkiye girip altlarında yastıkla bir saat ayaklarını dikip bekliyorlar.kürleri söylemiyorum bile.yaptığının saygısızlık olduğunu düşünüyorum.burdakilerin seni avutmasını bekleme.

O korkuları yaşayıp burda sürekli yazanlardan biri de benim. Sana o yüzden diyorum ki adet olsuysan, idrarda,kanda,ultrasonda cikmadiysa bebek falan yok. Yok İşte yani bak yok.

Back