- 1 Ağustos 2016
- 37
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Senaylcn96
-
arkadaşım bebek olsa 3 aylık olurdu zaten mayıs ayından bahsediyorsunuz. doktorunuza neden güvenmiyorsunuz? o şişkinlikler ilacı bırakıp başka bir ilaca başlamaktan dolayı. hem adette olmuşsunuz neyi dert edip hayatı zindan ediyorsunuz ki?Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi
Sürekli belirtileri yasiyorum Internete bakiyprum hemen hamilelik belirtisi diyor simdi mesela ara kanamanin ilaçtan olduğunu biliyordum az önce forum da okudum rahim büyürken de böyle kanama yaparmis hemen psikolojim bozuluyor sanki hareket hissediyorum gibi geliyor kasiklarim arada seyiriyorarkadaşım bebek olsa 3 aylık olurdu zaten mayıs ayından bahsediyorsunuz. doktorunuza neden güvenmiyorsunuz? o şişkinlikler ilacı bırakıp başka bir ilaca başlamaktan dolayı. hem adette olmuşsunuz neyi dert edip hayatı zindan ediyorsunuz ki?
hareket hissetmenin imkanı yok zaten hamile olsan bile. Okudukça kafan karışır okumamaya çalış. tahlillerinde temiz çıkmış psikolojini bozmaSürekli belirtileri yasiyorum Internete bakiyprum hemen hamilelik belirtisi diyor simdi mesela ara kanamanin ilaçtan olduğunu biliyordum az önce forum da okudum rahim büyürken de böyle kanama yaparmis hemen psikolojim bozuluyor sanki hareket hissediyorum gibi geliyor kasiklarim arada seyiriyor
Bu arada bir de enfeksiyon geçirdim ve enfeksiyon bittiğinden beri hala idrara. Çok cikiiyorum rengi kokusu farklı hep bunlara da belirti demişler galiba ben kafayi yedimhareket hissetmenin imkanı yok zaten hamile olsan bile. Okudukça kafan karışır okumamaya çalış. tahlillerinde temiz çıkmış psikolojini bozma
Tesekkur ederim bu konuda rahatlamak için ne onerirsiniz peki dört aydir bu korkudan kurtulmak istiyorumStresten gaz bile olduğu için karın sisligin ondan olabilir. Emin ol ki hamile değilsin. Hamile olsan idrarda kanda ya da ultrasonda mutlaka çıkardı bu zamana kadar. İnternette bu konuyla ilgili milyon tane şey yazıyor. Çoğu yalan dolan. Internettekileri okumayı bırak. Hamile falan değilsin. Adımdan ne kadar eminsem hamile olmadığına da o kadar eminim. Bu psikolojiden kurtulmaya çalış. Hamile değilsin.
Evet kafayı yemissin. Senin durumundayken gaz hareketlerini hissederdim bende. Çünkü elin kulağın sürekli karnında. Gaz ya da bağırsak hareketi o hissettiğin. Önceden de olan hareketler ama sen simdi daha çok dikkat ediyorsun.Bu arada bir de enfeksiyon geçirdim ve enfeksiyon bittiğinden beri hala idrara. Çok cikiiyorum rengi kokusu farklı hep bunlara da belirti demişler galiba ben kafayi yedim
Herkes doktor bile aynisini diyor inanmaya calisacagimEvet kafayı yemissin. Senin durumundayken gaz hareketlerini hissederdim bende. Çünkü elin kulağın sürekli karnında. Gaz ya da bağırsak hareketi o hissettiğin. Önceden de olan hareketler ama sen simdi daha çok dikkat ediyorsun.
4 ay mi? İnternetten 4 aylık hamile fotograflarina baksana onlar gibi mi karnin? Hayır. Bu psikolojiyi inan çok iyi biliyorum. Internettekileri okumayı bırak öncelikle. Korkuyorsan bir daha yapma bu işi de. Başka şeyler düşün. Arkadaslarinla çık ya da kitap oku. Ama bu olayı düşünme.Tesekkur ederim bu konuda rahatlamak için ne onerirsiniz peki dört aydir bu korkudan kurtulmak istiyorum
İnan bana. Hamile değilsin.Herkes doktor bile aynisini diyor inanmaya calisacagim
Benimde bir ay boyunca mide bulantisi kusma yasadimHamile degilsin bn 2 aylik hamileyim kusma mide bulantisi gunlerim cok kotu gecio hamile kalmakta hamilelikte o kadar kolay seyler degil emin ol
Karnim evet büyük4 ay mi? İnternetten 4 aylık hamile fotograflarina baksana onlar gibi mi karnin? Hayır. Bu psikolojiyi inan çok iyi biliyorum. Internettekileri okumayı bırak öncelikle. Korkuyorsan bir daha yapma bu işi de. Başka şeyler düşün. Arkadaslarinla çık ya da kitap oku. Ama bu olayı düşünme.
Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi
Yinemi sen¿¿Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?