Hamilelik korkusu ?

Senaylcn96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
37
3
6
28
Merhaba bu konuyu daha önce de sordum ama mayis ayinda anal ilişkin oldu ama boşalma olmadi on tarafima zevk suyu değdi mi diye suphelendim ilişkiden 10 gün sonra regl bu süreçte de pko için diane35 kullaniyordum ilişkiden 28 gün sonra idrarda baktim negatif 35 gun sonra kanda beta negatif cikti sonra pko için 45 gün sonra ultrasona girdim normal karindan bakildi birşey gözükmedi sonra adet oldum 55 gün sonra bi daha kanda baktirdim 0.1 geldi o ay ilaci biraktim adetim gecikti 80 gün sonra ilişkiden doktora gittim ultarsonla bakti tarlusal verdi bitince yine adet oldum ama karnim kasiklarim şis elime sertlik geliyor ara ara adet sancisi geliyor ve kahverengi kanamam oluyor bu ay doğum kontrole basladil ona bagli ara kanama dedi doktor ama karnim her geçen gün büyüyor sertesiyor sizce hala hamile olma sansim var mi korkuyorum psikolojiden cikamiyorum normal rahime baktigi ultarson da olsa cikar miydi ya da kanda idrarda baktigim süreler yeter li mi

arkadaşım bebek olsa 3 aylık olurdu zaten mayıs ayından bahsediyorsunuz. doktorunuza neden güvenmiyorsunuz? o şişkinlikler ilacı bırakıp başka bir ilaca başlamaktan dolayı. hem adette olmuşsunuz neyi dert edip hayatı zindan ediyorsunuz ki?

Sürekli belirtileri yasiyorum Internete bakiyprum hemen hamilelik belirtisi diyor simdi mesela ara kanamanin ilaçtan olduğunu biliyordum az önce forum da okudum rahim büyürken de böyle kanama yaparmis hemen psikolojim bozuluyor sanki hareket hissediyorum gibi geliyor kasiklarim arada seyiriyor

hareket hissetmenin imkanı yok zaten hamile olsan bile. Okudukça kafan karışır okumamaya çalış. tahlillerinde temiz çıkmış psikolojini bozma

hareket hissetmenin imkanı yok zaten hamile olsan bile. Okudukça kafan karışır okumamaya çalış. tahlillerinde temiz çıkmış psikolojini bozma
Bu arada bir de enfeksiyon geçirdim ve enfeksiyon bittiğinden beri hala idrara. Çok cikiiyorum rengi kokusu farklı hep bunlara da belirti demişler galiba ben kafayi yedim

Stresten gaz bile olduğu için karın sisligin ondan olabilir. Emin ol ki hamile değilsin. Hamile olsan idrarda kanda ya da ultrasonda mutlaka çıkardı bu zamana kadar. İnternette bu konuyla ilgili milyon tane şey yazıyor. Çoğu yalan dolan. Internettekileri okumayı bırak. Hamile falan değilsin. Adımdan ne kadar eminsem hamile olmadığına da o kadar eminim. Bu psikolojiden kurtulmaya çalış. Hamile değilsin.

Tesekkur ederim bu konuda rahatlamak için ne onerirsiniz peki dört aydir bu korkudan kurtulmak istiyorum

Bu arada bir de enfeksiyon geçirdim ve enfeksiyon bittiğinden beri hala idrara. Çok cikiiyorum rengi kokusu farklı hep bunlara da belirti demişler galiba ben kafayi yedim
Evet kafayı yemissin. Senin durumundayken gaz hareketlerini hissederdim bende. Çünkü elin kulağın sürekli karnında. Gaz ya da bağırsak hareketi o hissettiğin. Önceden de olan hareketler ama sen simdi daha çok dikkat ediyorsun.

Herkes doktor bile aynisini diyor inanmaya calisacagim

Tesekkur ederim bu konuda rahatlamak için ne onerirsiniz peki dört aydir bu korkudan kurtulmak istiyorum
4 ay mi? İnternetten 4 aylık hamile fotograflarina baksana onlar gibi mi karnin? Hayır. Bu psikolojiyi inan çok iyi biliyorum. Internettekileri okumayı bırak öncelikle. Korkuyorsan bir daha yapma bu işi de. Başka şeyler düşün. Arkadaslarinla çık ya da kitap oku. Ama bu olayı düşünme.

Hamile degilsin bn 2 aylik hamileyim kusma mide bulantisi gunlerim cok kotu gecio hamile kalmakta hamilelikte o kadar kolay seyler degil emin ol

Hamile kalmak da o kadar kolay olmuyo malesef. Kaç aydır uğraşıyorum tık yok. Başka bi doktora görün.

Hamile degilsin bn 2 aylik hamileyim kusma mide bulantisi gunlerim cok kotu gecio hamile kalmakta hamilelikte o kadar kolay seyler degil emin ol
Benimde bir ay boyunca mide bulantisi kusma yasadim diyorum ya sirayla tüm belirtileri yasiyorum

Karnim evet büyük zaten anlamiyorum herşeye göre yok ama bu belirtiler ne ?

Iliskiden 14 gun sonra hem kanda hem de idrarda ogrenilir gebelik
Hadi gec dollenme oldu en fazlla iliskiden 1 ay sonra diyelim...
Hamile olmadiginizi anlamak icin daha ne yaptirmaniz gerekiyor ? Gokten size vahiy mi inmeli ?
...

Yinemi sen¿¿
Allah akil fikir versin... yeterince iyi cvplar verilmisti öbür konuda yeteri kadar anlasilir olmamis anlaşılann..

Anlaşılan her hafta aynı konuyu açıp duracaksın
Onca doktor ve buradaki onca kişi sana hamile kalma olasılığın yok diyor ve sen hala kafana takıuorsun.. kardeşim eğer buradaki arkadaşların cevapları seni tatmin etmiyorsa boşuna ikidebir aynı konuyu açma .. yeter.. aradan bir ay geçse tamam dicem de senin ki 4 ay geçmiş üstüne üstelik kaç doktora gitmişsin.. bence psikolojin bozulmuş senin..

Türk filmlerinde anlatıldığı gibi değil gerçek hayat, hamile öyle ha deyince olunmuyor, bebek isteyene kadar ben de öyle bi ilişkide olacak sanıyordum gördük ne kadar uğraştırdığını, günü bile tuttursan Allah ol demeyince olmuyor, o belirtileri de her ay yaşıyordum, regl ile aynı zaten, her ay kan testi yaptırıyordum, daha sonuç çıkmadan regl oluyordum :) ama hamile olunca anladım ki belirtiler falan hiçbir şey okudukların gibi gitmiyor, ayrıca vücudu yoruyor kolay bir süreç değilmiş, her günüm ah annem sen bunları mı yaşadın demekle geçiyor :) yani okuyup okuyup kendinde arama, hayırlı zamanda hamile olduğun gün beklediğinle gerçeğin ne kadar farklı olduğunu göreceksin

Boşuna kadın doğuma gitme. Gitmen gereken yer psikolog-psikiyatr. Acilen tedavi ol ve bir daha sonucunda seni bu kadar yıpratacak bir ise kalkisma. Tüm bu anlattıklarına rağmen hamileysen de o çocuğa helal olsun. Tip dünyasının incelemeye alacağı kişiler olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…