Hamilelik korkusu

Arkadaş hala daha yanlış doktorlarda geziyor çözüm bulmak için. Gitmesi gereken bölüm psikiyatri halbuki.
ben sunu anlayamıyorum
kadın dogum uzmanı psıkıyatrıye yonlendırmıyor mu
sahsen benım doktorum benı kesın yonlendırırdı bukadar ısrarla bebegı arasam
bıze bu dedıgını doktora da demıstır heralde

doktorların da ısı zor cıdden

Kizlar dalga aldik ama tlc kanalinda kadinlar 9 ay boyunca anlamiyor adet duzensizlikleronde n dolayi ama siz duzenli adet olmussunuz korkmayin yani

O programı seviyorum. Yalnız o kadınlar beklemedikleri ihtimal vermedikleri için de anlamıyorlar sürpriz oluyor :)

Bu konuda sırf stres yüzünden bile kalınmaz ki..

Takinti kelimesi hafif kalır, saplantı olmuş sizde bu durum.gercekten de uzman desteği alın
Dalga geçmiyorum, yada 5 ay daha sabredin ikna olursunuz.

Boşverin buradaki yorumları da, herkesin takıntı haline getirdiği konular vardır sonuçta, biz yazsak bizi de dalgaya alırlar da yazmıyoruz çoğunu, siz de gülün geçin.

Kesin sonuç için 1 ay daha lazım bebeğin hareketlerini net hissederseniz hamilesiniz hissetmezseniz değilsiniz..kan testi filan yalan 1 yıl sonra hamile olduğunu öğrenen var

5 ay sonra çocuğu kucağınıza alınca inanırsınız artık. Resmen bildiğin hamilesiniz hanımefendi. Bunun testi ultrasonu mu kalmış. Allah analı babalı buyutsun.

Ultrason cihazıyla küçücük taşlar tespit edilirken vücuttaki sıvı oranı bile hesaplanırken
Siz o kadınların bebek görünmüyor demesine mi inandırınız?
Muhtemelen onlar uzaylıya hamilelerdir

Ay aman güldürmeyin siz de kendinize o zaman. Hemen de sulu gözlerle öne çıkıyorsunuz.
Bir dert ne kadar ciddiyse ona göre yazmayı da biliriz.

Yakın çevrenize anlatamazsınız dalga geçerler diye dimi? Çünkü abarttığınızı ve tuhaf karşılanacağını biliyorsunuz. Çünkü konunun tuhaf olduğunu bilip yine de yazıyorsunuz.

Ella içerek önlem almışsınız. Adet de olmuşsunuz. Hiç uğraşınız yok mu habire bunu araştırıyorsunuz? Gidin kafanızı dağıtın biraz.

Aktif cinsel hayat budur işte. Hoşgeldiniz.
Asla çocuk istemiyorsanız 2-3 önlem alacaksınız. Ve bu ella gibi yan etkisi çok olan bir hap olmayacak..

baska gezegenlerde hayat olma ihtimali varsa sizde hamilesinzdir ne diyelim . 4 cu cocuguma hamileyim hamilelik keske istahbartisiyla kilo almayla olsa:):)

Yani bnce biraz fazla takıntı kuruntu yaptiginizin sizde farkındasınız :)

E yani. 4 aydir adet oluyor, kanda cikmamis bissuru sey. Hala hamile miyim bilmem ne.
Adetim gecti, idrar testi pozitif ama kanda cikmadi, kasiklarda batma var vs gibi ne bileyim daha supheli durumlardan bahsetse kimse garipsemez. Ama bu kadar bariz bir na-hamileligi (bu da neyse :))) ) daha nasil hala var mi diye takinti yapiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…