Hamilelik korkusu

ella aldınız
normal zamanda regl oldunuz
idrar testi negatif
kan testi negatif
ultrasonda yok

daha ne gibi bi garanti istiyorsunuz ? yer mi yarılsın, dağlar mı dile gelsin?

Hiç fena olmazdı hani..

Mümkünse İsviçreli bilim adamlarından 150 kişilik bir heyet gelip araştırsın. O bebek bir yerlerde olabilir

Konu sahibi arkadas, kusura bakma da yazdigin,danistigin,destek almak istedigin konu normal durum degil senin.

Baska bi jinekologa adetlerim duzensiz diye git bir de o baksin var mi icerde birsey diye ne diyelim baska ya.

Kizlar dalga aldik ama tlc kanalinda kadinlar 9 ay boyunca anlamiyor adet duzensizlikleronde n dolayi ama siz duzenli adet olmussunuz korkmayin yani

Konuyu açana kadar kendime hem üzülüyordum hem kızıyordum. Ama şimdi yazanların çoğuna acıyorum. Herkesin için de bir nefret, sataşma,gırgır konusu yapma, laf olsun diye yazma gayesi ne zaman bu hale geldik ya allah sizin yardıcınız olsun ben kuruntuluyum zararım kendime de sizin zararınız herkese. Yazdıklarım hayal mahsulü gibi konuşanlar olmuş bir sürü şey okudum ki yazıyorum. inşallah onlar da istemedikleri bir durumda benzer şeyle karşılaşmazlar. Büyük konuşmamak lazım..

Kizlar dalga aldik ama tlc kanalinda kadinlar 9 ay boyunca anlamiyor adet duzensizlikleronde n dolayi ama siz duzenli adet olmussunuz korkmayin yani

Yok ben hiç almadım. Konu sahibi hamile olabilirsin dikkat ef

Hepsini geçtim
Rahimde bebeğin görünmemesi nasıl oluyor?

Yapma dostum nesini anlamıyorsun? Gizemli rahim diye bir şey duymadın mı yani?

2-3 gün adetim gecikse inkar yoluyla telkin ediyorum kendimi. Adet olunca o an rahatlıyorum.
Hamile olup aylarca adet olacak kadar ütopik bir bünyeye sahip olduğum ihtimalini hiç düşünmüyorum.

arkadasım adet duzensızlıgınız yok
ultrasonla bakılmıs
kan testı yapılmıs
ella mella kullanılmıs
ımkansız
anlatabılıyormuyuz

adet duzensızlıgınız olur
belırtıler olur
hıc doktora gıtmemıs olursunuz hamıle olabılırsınız test yaptırın derız zaten

paşalar gıbı her ay catır catır adet olup
ultrasona gırıp test yapıp negatıfe ragmen
bebek gorunmedı demenız cok ılgınc

Sen teksin canım merak etme... amin cümlemize inşallah

Bi kac hafta sonra tekme hissetmezseniz hamile degilsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…