bırde bu moda oldukadınlar kulübün amacı destek olmak ama bazıları laf çarpma ihtiyacımı gidermek için kullanıyor. Birşey önermeyeceksen iki güzel laf etmeyeceksen iğneleyici de konuşmayın mümkünse. Ben nasıl aşabilirim diyorum kalkıp birileri eleştiri yapıyor farkındayım bende durumun eleştirin diye yazmadım.
Yazdıkların normal değil çünkü ...Yardım almalısın ciddi bir şekildekadınlar kulübün amacı destek olmak ama bazıları laf çarpma ihtiyacımı gidermek için kullanıyor. Birşey önermeyeceksen iki güzel laf etmeyeceksen iğneleyici de konuşmayın mümkünse. Ben nasıl aşabilirim diyorum kalkıp birileri eleştiri yapıyor farkındayım bende durumun eleştirin diye yazmadım.
Merhaba, 9. haftada kanda çıkmaması imkansız, bunu söyleyen kişinin bir yanlışı vardır, içiniz rahat olsun.Merhaba arkadaşlar
Belki abartma diyeceksiniz ama takıntı yaptım işte kurtaramıyorum. Belki sizler rahatlamama vesile olursunuz diye yeni üye oldum buraya.
Dört ay kadar önce eşimle korunmasız ilişki yaşadık. İstenmeyen bir durum oldu ertesi gün hapı içtim aynı gün. İki üç gün sonra regl normal gününde oldum. İki hafta sonra ve 5 hafta sonra gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı.
Ama içimde bir kurt kemiriyor hazır değilim rabbim evlat arayanlara aratmasın ama hiç planda yoktu. Önce bir sakinleştiriyorum 1-2 hafta sonra acaba mı diye tereddüt yaşıyorum gene.
Sonuçlara bir türlü güvenemedim araştırıyorum internette bazılarında ezcane testinde dokuz ay negatif çıkan da var diyen var kanda çıkmıyor diyen var rahimde görünmüyor diyen var, 9 ay regli düzenli olan var.
Gittikçe panik oldum 9. Haftada kan testi yaptırdım gene çıkmadı. Rahim ultrasonunda da yok ama ben Beş kilo aldım. İştahım çok arttı.
Ella(ertesi gün hapı) yan etkisi mi bilmiyorum başka hamilelik belirtim yok iştah dışında absürt şeyler de canım çekmiyor ama önceden çok yemediğim şeyleri fazla tüketir oldum.
Nihayetinde dört ay geçti hep düzenli regl olmaya devam ediyorum. Ama takıntı oldu bende nasıl kafamdan atarım yardım edim lütfen o kadar şeye ragmen hala hamile değilimdir değil mi? Kendimi ikna etmek için daha ne yapmam gerek bilemez oldum
Böyle durumlar yaşayan duyan var mı aranızda? Bunlara rahmen hamile olabilir miyim?
Valtinizi ayırip okuduğunuz için teşekkür ederim.
Allahım lütfen şaka olsun diye okudum sonuna kadar.
Siz ciddi misiniz?
Bencede bir doktora görünün. Bu kadar çok takmışsınız ya inşallah sonradan imtihaniniz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?