Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ella aldınız
normal zamanda regl oldunuz
idrar testi negatif
kan testi negatif
ultrasonda yok
daha ne gibi bi garanti istiyorsunuz ? yer mi yarılsın, dağlar mı dile gelsin?
Hepsini geçtim
Rahimde bebeğin görünmemesi nasıl oluyor?
Bilmiyorum doktorlara sormak lazım çünkü ben de sizler gibi forumda yazan kadınlardan okudum
Belki rahimde değil de midede filan büyüyordur. Belki bir tıp mucizesidir. Dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz yani?Hiç fena olmazdı hani..
Mümkünse İsviçreli bilim adamlarından 150 kişilik bir heyet gelip araştırsın. O bebek bir yerlerde olabilir![]()
Belki rahimde değil de midede filan büyüyordur. Belki bir tıp mucizesidir. Dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz yani?![]()
Kizlar dalga aldik ama tlc kanalinda kadinlar 9 ay boyunca anlamiyor adet duzensizlikleronde n dolayi ama siz duzenli adet olmussunuz korkmayin yani
Hepsini geçtim
Rahimde bebeğin görünmemesi nasıl oluyor?
arkadasım adet duzensızlıgınız yokKonuyu açana kadar kendime hem üzülüyordum hem kızıyordum. Ama şimdi yazanların çoğuna acıyorum. Herkesin için de bir nefret, sataşma,gırgır konusu yapma, laf olsun diye yazma gayesi ne zaman bu hale geldik ya allah sizin yardıcınız olsun ben kuruntuluyum zararım kendime de sizin zararınız herkese. Yazdıklarım hayal mahsulü gibi konuşanlar olmuş bir sürü şey okudum ki yazıyorum. inşallah onlar da istemedikleri bir durumda benzer şeyle karşılaşmazlar. Büyük konuşmamak lazım..
Korkutmayin ay belli ki cok takmisYok ben hiç almadım. Konu sahibi hamile olabilirsin dikkat ef
Sen teksin canım merak etme... amin cümlemize inşallahKonuyu açana kadar kendime hem üzülüyordum hem kızıyordum. Ama şimdi yazanların çoğuna acıyorum. Herkesin için de bir nefret, sataşma,gırgır konusu yapma, laf olsun diye yazma gayesi ne zaman bu hale geldik ya allah sizin yardıcınız olsun ben kuruntuluyum zararım kendime de sizin zararınız herkese. Yazdıklarım hayal mahsulü gibi konuşanlar olmuş bir sürü şey okudum ki yazıyorum. inşallah onlar da istemedikleri bir durumda benzer şeyle karşılaşmazlar. Büyük konuşmamak lazım..
Belki rahimde değil de midede filan büyüyordur. Belki bir tıp mucizesidir. Dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz yani?![]()
Korkutmayin ay belli ki cok takmis