- 3 Ağustos 2012
- 137
- 25
cipralex rahatlıycakmışım bunu içince :)
canım msj atamıyorum daha 100 tane olmamış :) bilgin olsun :) ben bu verdiği ilacı bi içeyim bakalım nasıl olcak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım msj atamıyorum daha 100 tane olmamış :) bilgin olsun :) ben bu verdiği ilacı bi içeyim bakalım nasıl olcak :)
inş sonuç başarılı olur
kupayı alınca bize de haber ver emi
sorun değil tatlım..
bende 100ü geçmek için her yere yorum yazmıştım kısa kısa..
geçince rahatladım
hadi bakalım gazan mübarek olsunn
kızlaaaarrrr size belki çok şaşırcağınız belkide normal bulucağınız bişey dicem şimdi :) ben gülüyorum çünkü genelde herkesin başına gelirmiş bu tür olay :) doktora gittim her türlü muayenemi oldum biraz stresliydi ama gerçekten korkulcak gibi bişey yoktu...veee işin özü belli oldu benim kızlık zarı zedelenmiş sadece yırtılmamış :) hadi buyrun burdan yakın :) canım acıdığı için kendimi kasıyomuşum rahatlatıcı ilaç verdi ve 10 gün sonra bu işi halletmiş olarak gelin dedi :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim
kendim de aynı şeyi yaşadığım için şaşırmadım nedense
biz bebiş için gitmiştik, dr sen hala bakiresin demişti ne gülmüştük eşimle
ayy sen bizi bi görseydin :) ikimizde aptal gibi olduk :) doktor bi dedi sen bakiresin diye gözlerim yerinden çıkıyodu :) rahatlatıcı bi ilaç verdi bana 10 gün sonra bitirin bu olayı gelin dedi ama vajinismus falan değilmiş benimki sadece dişini azıcık sık dedi :) 10 gün içinde hallettik hallettik :)
canım bekleyip görmek lazım...ne desek bos olur.kızlar adetime 3 gün kaldı ama gögüslerim çookk acıyo ve çok şiş adet dönemlerinde yaşamış olsam adet olucam heralde ondan böyleler derim ama olmazdı yani.ve belim ağrıyo sizce psikolojikmidir...yoksa yine kırmızılarmı geliyo...
kızlaaaarrrr size belki çok şaşırcağınız belkide normal bulucağınız bişey dicem şimdi :) ben gülüyorum çünkü genelde herkesin başına gelirmiş bu tür olay :) doktora gittim her türlü muayenemi oldum biraz stresliydi ama gerçekten korkulcak gibi bişey yoktu...veee işin özü belli oldu benim kızlık zarı zedelenmiş sadece yırtılmamış :) hadi buyrun burdan yakın :) canım acıdığı için kendimi kasıyomuşum rahatlatıcı ilaç verdi ve 10 gün sonra bu işi halletmiş olarak gelin dedi :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim
kızlarrr valla ben soktayım.bugune kadar bıkez bıle sasmayan adetım bugun geldi 4gün öncesinden.ve bildiğiniz siyahh.hayatımda ilk defa böyle seyler yasıorum.3 fıarklı test pozitif kan negatif ve 4 gün öncesinden gelen adet.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kızlarrr valla ben soktayım.bugune kadar bıkez bıle sasmayan adetım bugun geldi 4gün öncesinden.ve bildiğiniz siyahh.hayatımda ilk defa böyle seyler yasıorum.3 fıarklı test pozitif kan negatif ve 4 gün öncesinden gelen adet.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
bilmiom cnm ya 3farklı test pozitif..ve erken gleen adet inan allak bullak oldumm..Canımcım..kasıklarında ağrıyo bak,ayrıca kanama şeklinde değil peçeteye leke şeklinde gelmiş azcık..bu belirtiler yerleşme kanamasıda olabilir,tıpkı benim ocak ayında acabaaaa mı dediğim gibi..hatırlamıyo musun?bana sen neler demiştin,cesaretlendirmiştin..
çokta ümit vermek istemem sonucu bilmiyoruz tabi ama sırf olumsuzu da düşünme..Allah'ın takdiri sonuçta..dur bakalım regl gününe 4 gün kaldı..bekle..
cnm psikljık olma olayı gecıktırır erken getırmz kı kendı kendıme erken gelcegını düşünmedim ki.ayrıca ümitli değilim ama kendımı kötü hissediyorum..vücdum bana oyun oynuo gibi.hayatımda ilk geleb erken adet..Bu arada benimde buay 4 gün erken gelmisti psikolojikmende olabilir ttmm ama kahverengi olması üstüne görünmemi dedirtiyor bilmiyorum o testin tarihi eski ise tekrar yaptır canım
Ttmm bak ben bu ayın birinde 01/02/2013 de kilodumda hafif pempe kan gördüm sonrada kahverengi geldi sonra arkadaşıma anlattım yerlesme kanıdır dedi nasıl umutlandım sabahınada adet oldum burda yazmıstım 60 70.sayfalardaydı sen bana üzülme demistin rabbim umarım bebeği sana nasip eder ama doktoruma danıştığımda 2 günden gazla ise o adet kanıdır dedi bana.biraz bekleyelim bakalım kasma kendini yormada dinlen bolbol