oluruna bırakalım en iyisi öylesi hemen hamile kalıyor asılnad gençiz zamanla olur insallah
kızlar doktordan geldim ve sonuc negatif 1.20 cıktı..doktordan üstüne azarı da yedim geldimm.adet gecmeden ikisi de yapılmaz dedi.gecerse gel dedii..cok üzgünüm.iki testte yanılttı beni.
kızlar doktordan geldim ve sonuc negatif 1.20 cıktı..doktordan üstüne azarı da yedim geldimm.adet gecmeden ikisi de yapılmaz dedi.gecerse gel dedii..cok üzgünüm.iki testte yanılttı beni.
canım benim yaaa sıkma canını nolur vardır bunda da bi hayır emin ol...söylemesi kolay biliyorum ama seni sankinleştirmemiz lazım böyle söylereksen içini ferah tut her zaman dua et allah onun zamanını yazmıştır sana tatlım elbet bi gün olucak elbet bi gün hepimiz hamileeyiiim diye bağırıcaz burda...öyle doktorlara uyuz oluyorum zaten sende iki laf söyleseydin ona sanki bilerek yapıyoruz umutlanıyo insan işte boşver canım benim sen sıkma canını elbet olucak elbet....
kızlar hepiniz destekleriniz için sağolun..üzülmedim ama nedense içimde hala umut var..allah ümit kesilmez ki...3aydır adetlerim 17sinde gelio..inretnet hesabına gre 16 dıo bu ay bakalım ya 17 yada 16sında adetım gecerse testı yenılerım..düzenli görürüm adetimi.yanı 4 yada 5 gün var belkı bı mucıze olurda değerim yükselır..su sonuc için verdikleri barkot varya cantama attım..sonuclar ögleden snra cıkcak demıslerdı ben habıre gıdp sordum bı baktım verdıgım sonuc kagıdı ayın 10unun gösterıo gecen ay 10nda doktra gtmstım..gecen ay 1.20 cıkmstı..adam snuclar cıkmıs doktra gıdın dedı ama negatf dedı.bende gıttım doktora dktr sonuclar cıkmamıs calısılıondedı..adama gittim tekrar snclar cıkmams dedım.oda yarım saat snra tekrar gel dedi.snuc cıkmıs 1.20 dedı yanı gecen ayla aynı.anlıcagınız kafam karıstı en ıyısı bekleyıp görmek.adetim insallah 9 ay gecıkır.
bende de aynısı oldukızlar doktordan geldim ve sonuc negatif 1.20 cıktı..doktordan üstüne azarı da yedim geldimm.adet gecmeden ikisi de yapılmaz dedi.gecerse gel dedii..cok üzgünüm.iki testte yanılttı beni.
bende her ay tınlamıcam diyorum bata yaklaştıkça kendimi forumları karıştırırken buluyorumevet doğru..ve biçok kişiden,burda forumda da duyduğuımuz şeyler bunlar ama gel gör ki yapılması oldukça zor..
mesela ben kafamdan atamıyorum düşünceyi..
atabileceğimide sanmıyorum valla..
bat yaklaştıkça aklıma geliyo,her ilişki sonrası düşünüyorum..ister istemez yani..
belki psikolojik bile etkiliyo bunlar ama yapcak bişey yok
kızlaaaarrrr size belki çok şaşırcağınız belkide normal bulucağınız bişey dicem şimdi :) ben gülüyorum çünkü genelde herkesin başına gelirmiş bu tür olay :) doktora gittim her türlü muayenemi oldum biraz stresliydi ama gerçekten korkulcak gibi bişey yoktu...veee işin özü belli oldu benim kızlık zarı zedelenmiş sadece yırtılmamış :) hadi buyrun burdan yakın :) canım acıdığı için kendimi kasıyomuşum rahatlatıcı ilaç verdi ve 10 gün sonra bu işi halletmiş olarak gelin dedi :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim
kendim de aynı şeyi yaşadığım için şaşırmadım nedense
biz bebiş için gitmiştik, dr sen hala bakiresin demişti ne gülmüştük eşimle
ayy sen bizi bi görseydin :) ikimizde aptal gibi olduk :) doktor bi dedi sen bakiresin diye gözlerim yerinden çıkıyodu :) rahatlatıcı bi ilaç verdi bana 10 gün sonra bitirin bu olayı gelin dedi ama vajinismus falan değilmiş benimki sadece dişini azıcık sık dedi :) 10 gün içinde hallettik hallettik :)
ilacın adı ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?