günaydın cnm saydıgın bütün belirtiler benim hamileliğmde olmsutu özellıkle yüzüstü yatan biriyim yatamıcak durumdaydı göğüslerim inşallah gelmez kırmızılar güzel haberlerini burdan paylasırsın bızımle.nlcn geçmiş olsun
inş gelecek ay olur ya.
benimde yarın günüm:26::26:
inş kırmızılarr gelmez.çok korkuyorum ya çok
iştahım bir açılmış ki, nette neyin resmini görsem canım çekiyo ya
karın ağrsı,kasıkta batmalr,göğüs büyümesi, sabahları mide bulantısı falan da falan işte...:26::26::26:
inş hamileyimdir dua edin ne olur
olsun canım ya kıyamam sana üzülme.demek ki nasibi bu ay değilmiş.hayırlısı olsun cnm.inşallah meleğin öbür at gelir de 2013eee cok mutlu bı sekılde girersin aminKötüyüm kızlar ya... Bugun sabah geldı kırmızılarBen hıc bu kadar kötü olmamıstım Berbat bır pazar gecırdım.. Cok gergındım.. Sürekli eşime sardım 8onun ne suçu varsa) bu ay olmalıydı ssankı?? Neden bu kadar kaptırmıstım kı kendımı??? Içim gidiyor dışarıda bebeklerı gorunce...
nlcn geçmiş olsun
inş gelecek ay olur ya.
karın ağrsı,kasıkta batmalr,göğüs büyümesi, sabahları mide bulantısı falan da falan işte...:26::26::26:
olsun canım ya kıyamam sana üzülme.demek ki nasibi bu ay değilmiş.hayırlısı olsun cnm.inşallah meleğin öbür at gelir de 2013eee cok mutlu bı sekılde girersin amin
canım evet epeydır gorusemedık.. dun oylesıne yaptım test bılıodum cıkmıcagını.. daha cok erken.. doktor bı dunya test yaptı canım smaer dan tut hormon testlerıne kadar.. yumurtlama takıbı yaptı doktorun dedıgı gıbı ılıskıde bulunduk.. bu ay cok umutluydu doktor döllemeye musaıt yumurtlamam olmus bu ay. hıc bır sorunun yok dedı.. folllık asıt verdı canım.. bu ayda olmazsa esım gıtcek doktora o da baktırcak
oyle canım nasıp degılmıs.. ama ben hıc bu kadar uzuldugumu hatırlamıyorum... ınsallah 2013 te gelır bebegım.. cok tskkur ederım canım guzel dıleklerın ıcın... ben dun burda bı karısım gordum.. bal-çörek otu- tarcın acaba denesem mı??? ne kaybedecegım kı???[/QUOTe
üzülme canım ya belki bu ay hayırlı değildi.inşallah 2013 sana isteyen bütün arkadaslara ben dahil cok ugurlu ve dıleklerının gerçeklestıgı bi ay olur.bu arada karısıma gelince.ben böyle bi karısım duymadım.ne işe yarıomus peki.
canım karda falan mı düştün gecmıs olsun aman dikkat et kendıne :)))günaydın kızlarrrr..c.tesi günü öyle bir düştüm ki iyi ki hamile filan değilim dedim..resmen düm düz uzandım yere. aman diyim gebe arkadaşlar dikkat edin..
cnm cok gecmıs olsun..patolojıden sonuc ne cıktı..allah bıda yasatmasın..
inşallah canım dualrımız senınle.güzel haberlerini burdan paylasmak nasıp olurnlcn geçmiş olsun
inş gelecek ay olur ya.
günaydın kızlarrrr..c.tesi günü öyle bir düştüm ki iyi ki hamile filan değilim dedim..resmen düm düz uzandım yere. aman diyim gebe arkadaşlar dikkat edin..
inşallah canım dualrımız senınle.güzel haberlerini burdan paylasmak nasıp olur
bende bugün kapıya sırtım dönükken bir çarptımki
ağrıdan belim yardıldı sandım
eşime galiba bebek olsa da artık bu saatten sonra kalmaz dedim
güldü boşver hayırlısı dedi
ama benim de içim içimi yemeye başladı.ya gerçekten hamile olupta çarpmanın etkisiyle bebecik gittiyse
Canımm doktor banada smear testı yaptırcaksın dedı acıdımı ? netten baktım sankı acı verıcı qıbı hıssedıyomusun o aletle alındıqında
valla smear sinek ısırığı gibi bir şey. asıl önemli olan spekulum mudur nedir onun girişindeki acı. çok kısa sürüyor zaten gözlerini kapa biter gider. geçmiş olsun arkadaşım.
Canımm doktor banada smear testı yaptırcaksın dedı acıdımı ? netten baktım sankı acı verıcı qıbı hıssedıyomusun o aletle alındıqında
valla smear sinek ısırığı gibi bir şey. asıl önemli olan spekulum mudur nedir onun girişindeki acı. çok kısa sürüyor zaten gözlerini kapa biter gider. geçmiş olsun arkadaşım.
ayyyy korktum canımm yaaa zaten ödlek bırıyımm bırde tek qıdıcem esımde calısıyo ıns kotu sonuc cıkmaz saqol canım :)
ayyyy korktum canımm yaaa zaten ödlek bırıyımm bırde tek qıdıcem esımde calısıyo ıns kotu sonuc cıkmaz saqol canım :)
canım smear testi oldu bıttı ben bısı anlamadım... doktor bıseyler yapıodu... ne yaptıgını anlamadım bıle.. ee tabıı kasıldım bıraz ama.. hemencık gectı :) korkma yanı tatlım...
canım smear testi oldu bıttı ben bısı anlamadım... doktor bıseyler yapıodu... ne yaptıgını anlamadım bıle.. ee tabıı kasıldım bıraz ama.. hemencık gectı :) korkma yanı tatlım...
saol canlarım ya ıcımı rahat ettırdınız saat 2 de gıdıcem sonuc hemen cıkıyomu canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?