Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam canım aman dikkat et kendıne.korkma hiç bişey olmaz varsa.ben okadar dikkat ettim önceki hamileliğmde 9 haftalıkken bebişimin kalbi durdu sebepsiz.ananem anlatıo en küçük teyzeme 40 küsürden snra hamile kalmıs.düşürmek için tasımadıgı cuval zıpalamadıgı dam kalmamıs ve teyzem masallah gayet saglıklı dogmus.oyüzden gönlünüzü ferah tutun eşinle.kendıne yınede dıkkat et gecmıs olsun cnmbende bugün kapıya sırtım dönükken bir çarptımki
ağrıdan belim yardıldı sandım
eşime galiba bebek olsa da artık bu saatten sonra kalmaz dedim
güldü boşver hayırlısı dedi
ama benim de içim içimi yemeye başladı.ya gerçekten hamile olupta çarpmanın etkisiyle bebecik gittiyse
kızlar siz smear testini neden yaptırıosunuz.merak ettim.canım smear testi oldu bıttı ben bısı anlamadım... doktor bıseyler yapıodu... ne yaptıgını anlamadım bıle.. ee tabıı kasıldım bıraz ama.. hemencık gectı :) korkma yanı tatlım...
kıyamam canım aman dikkat et kendıne.korkma hiç bişey olmaz varsa.ben okadar dikkat ettim önceki hamileliğmde 9 haftalıkken bebişimin kalbi durdu sebepsiz.ananem anlatıo en küçük teyzeme 40 küsürden snra hamile kalmıs.düşürmek için tasımadıgı cuval zıpalamadıgı dam kalmamıs ve teyzem masallah gayet saglıklı dogmus.oyüzden gönlünüzü ferah tutun eşinle.kendıne yınede dıkkat et gecmıs olsun cnm
inşallah canım allah tüm dileklerini kabul etsın.senin için hayırlı neyse o olsun..artık allahım ınsallah hamıleyımdır dıyemıom.allahım ınsallah saglıklı kucagıma alabılcegım bebkler nasıp etsın.hersey gönlünce olsun cnm benım su isaretı kullanmak sanada nasip olur.güzel haberlerını paylas tamamayy inş canım birşey olmamıştır ya.tabi bebiş varsa
demin yumurta akı kıvamında açık sarı bir akıntı geldi neden acaba diye düşündüm:26::26:
yorum yapan biri adet gelmeden o gelir demiş
inş öyle değildr ya
canım doktorlar tavsıye edıyor.. rahım agzı kanserı var mı?? yada rıskı var mı dıe.. onceden tedbır yanı canımkızlar siz smear testini neden yaptırıosunuz.merak ettim.
hala gelmedi kırmızılarinşallah canım allah tüm dileklerini kabul etsın.senin için hayırlı neyse o olsun..artık allahım ınsallah hamıleyımdır dıyemıom.allahım ınsallah saglıklı kucagıma alabılcegım bebkler nasıp etsın.hersey gönlünce olsun cnm benım su isaretı kullanmak sanada nasip olur.güzel haberlerını paylas tamam
merhaba kızlarr... bende bu ay ümitliydim hasta oldumm oda Rabbimden...birde bazen aradakı 40 günü filan buluyor...ileri ileri atıyor hep.bende ateş ölçüyorum her sabahh...umutlar önümüzdeki aya kaldıı... bakalım hayırlı zamanda versin inşallah rabbim.Ovulasyon testleri ile tutturan var mı yaa?onuda denesem mi denemesem mi bilemedimm.çevremdeki arkadaşlarım hep hamile kimi doğum yaptıı...Rabbim o tadı her isteyene hayırla tattırsın inşallah ister istemez gözü düşüyor insanınnn...
kızlar siz smear testini neden yaptırıosunuz.merak ettim.
kanser arastırmasıymıs canım rahım aqzı her kadın normalde 6 ayda bır yaptırması gerekıyomus ona qore önlem alınması gerekıyomus
kızlar dun yaptırdım az bıse acıdı oda kendımı kastıqım ıcın sanırırım kolaymıs yaa bende yarada varmıs bunuda yenı oqrendım onuda yaktırmam gerekıyomuss bu ay bebıs ıcın hıc uqrasmıyorum zaten
ayyyy korktum canımm yaaa zaten ödlek bırıyımm bırde tek qıdıcem esımde calısıyo ıns kotu sonuc cıkmaz saqol canım :)
hiç korkma çok kısa sürüyor..hani ben de tekrar gitsem gerilirim ama hemen gececeğini bildiğim için sakinleşirim kısa sürede.
kızlar smear çok önemli. kadın hastalıklarının çoğu bu testle ortaya çıkıyor. yılda bir yaptırın diyor doktorlar. ben her sene yaptırmayı düşünüyorum.
canım öncelıkle hayırlı olsun vardır bundada hayır.ovulasyon testiyle cok hamıle kalan var.tabı takdır allahın ..inşallah en kısa zamanda dileklerin gercekleşir 2013 ugurlu gelsın ınsallahmerhaba kızlarr... bende bu ay ümitliydim hasta oldumm oda Rabbimden...birde bazen aradakı 40 günü filan buluyor...ileri ileri atıyor hep.bende ateş ölçüyorum her sabahh...umutlar önümüzdeki aya kaldıı... bakalım hayırlı zamanda versin inşallah rabbim.Ovulasyon testleri ile tutturan var mı yaa?onuda denesem mi denemesem mi bilemedimm.çevremdeki arkadaşlarım hep hamile kimi doğum yaptıı...Rabbim o tadı her isteyene hayırla tattırsın inşallah ister istemez gözü düşüyor insanınnn...
korkma canım allahın izniyle hiç bişey olmazz.aklına kötü şey getirme.canım doqru duyosunda ınsan korkuyo kotu bısey cıkıcak dıye yaa:18::18::18:
canım doqru duyosunda ınsan korkuyo kotu bısey cıkıcak dıye yaa:18::18::18:
amin canım inşallah hiçbirimizinki bekletmez de hemen gelir saglıkla.hayırlısı neyse o olsun inşallah.ilk hamileligim kendiliginden gerceklesdi ama 9 haftalikken kayip ettim, aradan 8 ay gecti 5 aydir deniyoruz 3 aydir ovulasyon testi ile ama daha hamile kalamadim, gercekden kismet ne zaman ise ozaman olacak heralde..
insallah en yakin zamanda saglikle hayirli bir sekilde hamile kalip sagliklei hayirli cocuk olur insallah.
Bu kadar zor olacagini hic düsünmezdim ya
ama kötü bir şey çıkmadan da kötü bir şey çıkmış gibi korkmanın sana nasıl zarar verdiğini görüyosun. sonuç çıkması bir kaç gün sürüyor o zamana kadar stres yapıp yaşam kaliteni düşünmek yerine sonuç çıkınca düşünmek daha mantıklı. allah korusun aklına kötü bir şey getirme. hem bu rutin smear değil mi?