- 4 Ocak 2011
- 676
- 29
günaydıııııın cnmmmmmmm bugun ikimiz erkenciyiz :)))
evet canım erkenciyiz.Ben işyerine gelir gelmez açıyorum kk yı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıııııın cnmmmmmmm bugun ikimiz erkenciyiz :)))
iyiyim cnm iki gün önce gördüğüm rüyanın mutlulugundayım.insallah gercek olur yavrum kasıklarımda arada batma oluo acaba bıda mı yumurtluom dıye test yaptım negatıf yumurtlama fln yok ne acaba buuu.insallah bebek yerlesiodr.küçükde olsa umutluyum yada öyle hissetmek istiyorummm heheheNasılsın ttmm 'cim :)
iyiyim cnm iki gün önce gördüğüm rüyanın mutlulugundayım.insallah gercek olur yavrum kasıklarımda arada batma oluo acaba bıda mı yumurtluom dıye test yaptım negatıf yumurtlama fln yok ne acaba buuu.insallah bebek yerlesiodr.küçükde olsa umutluyum yada öyle hissetmek istiyorummm hehehe
insallah canım ınsallah.sende ne var ne yok..iyi olmana sevindim canım İnşaAllah dediğin gibi olur,yerleşiyordur bıdıkın.Oy yer onu teyzesiiii
insallah canım ınsallah.sende ne var ne yok..
cnm kaç gün vardi batına.yalnız daha önce söylemıstın sankı buara cok unutkanım kusura bakmaa .:) bazı arkadasların adet öncesi çıkabılıor.belirtiler devam ediyor canım hatta midem bulanıyor 2 gündür ama psikolojik heralde diyorum kendimi fazla kaptırmamak için :))
cnm kaç gün vardi batına.yalnız daha önce söylemıstın sankı buara cok unutkanım kusura bakmaa .:) bazı arkadasların adet öncesi çıkabılıor.
fazla testi varsa bugun yapsana cnm.ayy cok merak ettım benım daha cok var 10 gün :))yok canım ne kusuru.Yarın adet olmam gerekiyor ama ne bileyim yarın olmazsam yaparım artık bir test :))
fazla testi varsa bugun yapsana cnm.ayy cok merak ettım benım daha cok var 10 gün :))
bana gecmez artık bu 10 gun ben erken yumurtluorum adetımın 10. ve 11 günü yumurtlama oluo.ama desgsklık olarak bı akıntı ve batma.baskada bısey yok zaten belkıde psikljıktr .ama insallah vardr..cok ıstyrum ınsallah sende de bebiş vardr cnmişyerindeyim şuan canım,yanımda yok ki test fln.Eve gidince yapabilirim ancak.senin baya varmışş :))
bana gecmez artık bu 10 gun ben erken yumurtluorum adetımın 10. ve 11 günü yumurtlama oluo.ama desgsklık olarak bı akıntı ve batma.baskada bısey yok zaten belkıde psikljıktr .ama insallah vardr..cok ıstyrum ınsallah sende de bebiş vardr cnm
ayyyyy insallahh cnmmm yaaaa amııııın dıorummBiraz sabredecen artık canım.Burda birlikte geri sayım yaparız sana.10 günnn kaldıııı,9 günnnn kaldııı diye :))inşallah hepimiz böyle gezeriz canım
tamam tatlımben genelde burlardayım beklerım senıdeeeeeAmin şekercim :)) Ben çıkayım canım,yine gelirim.İşlerimi yapayım biraz tamam :))
tamam tatlımben genelde burlardayım beklerım senıdeeeee
kızlar sabah namazına kalkınca test yaptım..
birşey yoktu..
bende uyudum 3 saat sonra uyandığımda çift çizgi
sabahta adet sanısı oldu ama öyle 2-3 dk geldi gitti.
birde mutfağa girince midem bulandı
psikolojik mi anlamadım gitti..
gögüslerimde sabahtan çok ağrıyo
bugün 2 gün geçmiş oluyo..
bakalım inş gelmez kırmızılar
canım ben erken yumurtladım evet eşim yoktu.ama bgun kasık agrım oldu batma oluo bıde akıntım oluo ıc camasrımı beyaz yapıo bendeacaba bıda mı yumurtluom dedım ama test yaptım ovulasyon negatıf oyuzden bı ümitlendım..eşim ogun olmasada ben ümitliyim allah ın işi bu bellli olmaz ki yoktan var eder..Selam kizlar,
@ttmm canim senin yumurtlama dönemin de esin gelmemsidi diye hatirliyorum hatda üzgündün , tessadüfen gec mi yumurtladin bu ay ?
Hadi hayirlisi mucize olur yani :)
Ya varis´e devam hadi bakalim allah kabul etsin canimcim.
@filozof, canim hadi insahhal iyi haberlerini aliriz bu hafta:))))