sağol canım baktığın için. aslında gözle görülüyor ama foto çekince çıkmıyor net. ama gerçek bi çizgi olaydı çıkardı bence. uff kızlarr ya bugün artık çok üzüldüm ya sabah başıma ne geldi bilseniz. erken gebelik testi aldım sabahın köründe bir de normal test aldım. erken gebelik testini yaptım 2-3 dk geçmedi pespembe çizgi çıktı ama sonra çizginin yanında değişik şekiller çıktı pembe renk :S diğer normal testi yaptım çok silik olmakla birlikte çizgi belirdi. ben de şaşırdım gittim eczacıya sordum dedim böyle böyle bişey oldu. rengi dağılmış olabilir ama pembe çizgi varsa kesin gebelik vardır dedi. aynı testten bi tane daha aldım bir sonraki idrarımla yapmak zorunda kaldım tabi. bırak pembeyi şeffaf çizgi bile göremedim. ay çok canım sıkıldı ya. inadıma gibi bugün herkes hamilelikle ilgili bişeyler paylaşıyor face te. eltimin kardeşinin bebeği olcakmış o da hala oluyorum yazmış. ay görünce böyle ağlamaklı oluyorum artık benim psikolojim alt üst olmuş vaziyette. napıcağımı şaşırdım
eşime de bişey çaktırmak istemiyorum bu kadar istediğimi bilmesini istemiyorum ne bileyim o da benimle birlikte üzülüyor sonra. ama artık içimden sürekli ağlamak geliyor neden bu kadar acele ediyorum bu sabırsızlık neden hiç bilmiyorum. meğer bişeyi çok isteyince beklemek ne zor oluyomuş ya.bütün akşam karadenizde gemilerim batmış gibi üzgün oturdum eşim de diyor senin neyin var. ne cevap vereceğimi bilemiyorum. Allah isteyenleri bekleyenleri fazla bekletmeden çocuk sahibi yapsın inşallah. sürekli dua ediyorum
(