alttan atılanımı töbe yarabbi daha neler duyucam fitil gibimi yaniiSenin cok yüksekms ben 100 mgla öyle oldysam seni 200mg la düsünemiyorum.cuma alttan atilani sor hem daha etkilyms o bebk knusnda.hem direk wajinadan etki edio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alttan atılanımı töbe yarabbi daha neler duyucam fitil gibimi yaniiSenin cok yüksekms ben 100 mgla öyle oldysam seni 200mg la düsünemiyorum.cuma alttan atilani sor hem daha etkilyms o bebk knusnda.hem direk wajinadan etki edio
aRkadaş sut içme dıyo kafam karıstı benım şimdi :18:
aRkadaş sut içme dıyo kafam karıstı benım şimdi :18:
valla gunumuzde yogurtlarda ayranlardada katkı maddesı var artık zaten gunluk sut alıyo eşim yogurttada en kalıtesını alsa katkı maddesı vardır mutlaka yapcak bısey yok zaten yogurtta yoyorum... ama yınede cuma gunu doktora gıdıcem bı sorayım tesekkur ederımcANIM SÜT İÇME DEMEDİM :) süt yerine aYRANI tercih et ama önce doktoruna danış dedim :))
Sütün koruyucu ve katkı maddesi sanırım daha fazla o nedenle tavsiye etmiyorlar ama ayranı içebilirsin. Dur ben bilimsel açıklamasını öğreneyim saana da için rahat etsin emi :)
senın üstün bilgilerinden cok yararlanıcam zaten yandın sen basının etını yıcemYok cnim süt ic magnezyum var dislerinden alio sen icmezsen dislerin cürür.sütü sadece kansizlgi olanlarda direk icmeyin ya sulandirip iclio yada herhangi bi tatlida karistiriosun.ztn günlük bikase yogurt yiosun.ayrana gerek yok.hem gataya gttm hamilykn hemde izmire tecrubeyle sabit
alttan atılanımı töbe yarabbi daha neler duyucam fitil gibimi yanii
canım sana da günaydın. sen böyle pozitif oldukça her şey daha güzel olacak emin ol. dualarım seninle...
işallah yarasın yavruma ... sende demi pko var ? klomenı ondanmı kullandın işallah guzel haberler getırırsın bıze ...hİLBAR rica ederim canım, seni yanlış yönlendirmek istemem danışman en doğrusu, hergün yoğurt yediğini bilmiyordum :)
Oda yarasın oda yarasın ikiside yarasın afiyet olsun..
hmmmanladım canım yaa herseye razıyım yeterki saglıklı olsun ... şuan sağ kasıgım ağrıyooo korkuyorum bısey var dıye ama bı yandanda dıyorumkı demekkı bıseyler oluyoo sık idrara cıkıyorumbasima kötü bi olay gelince prof oldum.eger kaybetmseydm yawrumu alttan yazdrcktm.9ay kullan derse 9ay yatamam bas dönmesindn.snucta nrmal bi sürec olarak algilamlyiz yksa insan kendni dinlerse bgn bu vardi yarn yk die psikolojiyi bozar.yemek yaplio mecbr kocn istemese sen yiosun oyüzdn alttan atiyn hemen kalkmiyn fitil gbi iste
işallah yarasın yavruma ... sende demi pko var ? klomenı ondanmı kullandın işallah guzel haberler getırırsın bıze ...
ben klomen kullanmıyorum canım tüp bebek yapıyorum :) fostimon iğne oluyorum hergün 225 ml karnım delik deşik oldu kevgir gibiyim :)) yarın kontrolüm var doz ya düşcek ya çıkcak onun kararı için muayene olmaya gidiyorum yarın sabahtan birde kan vercem prolaktinim çok yüksekti ona bakılcak tekrar sanırım onun içinde dostinex kullanıyorum. Allahım güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşallahhhh
işallah yarasın yavruma ... sende demi pko var ? klomenı ondanmı kullandın işallah guzel haberler getırırsın bıze ...
hmmmanladım canım yaa herseye razıyım yeterki saglıklı olsun ... şuan sağ kasıgım ağrıyooo korkuyorum bısey var dıye ama bı yandanda dıyorumkı demekkı bıseyler oluyoo sık idrara cıkıyorum
amiiin işallah hayırlısı olsun ... dostınex cok agır bı ılac ve dusugede sebeb olabılıyo cogu zaman sen bılırsın tabıkı ama benımde prolaktınım yuksek ve ben dostınex kullanmak ıstemedım bı ayy ölcdurdum 70 lerde cıkmısdı ve o ay hergun sabahları hayıt cayı yaptım kendıme ac karnına hayıt suyu ıcdım 1 ay sonra ölcdurdum 0.1 lere dusmus prolaktınım ve ondan sonra hep hayıt ıcmeye devam ettım alıskanlık halıne getırdım ... hamıle kalıncada bıraktım bilgin olsun dıye soyluyorumben klomen kullanmıyorum canım tüp bebek yapıyorum :) fostimon iğne oluyorum hergün 225 ml karnım delik deşik oldu kevgir gibiyim :)) yarın kontrolüm var doz ya düşcek ya çıkcak onun kararı için muayene olmaya gidiyorum yarın sabahtan birde kan vercem prolaktinim çok yüksekti ona bakılcak tekrar sanırım onun içinde dostinex kullanıyorum. Allahım güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşallahhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin işallaaah hep bırlıkde kocaman göbüşlü olcazzzSnucta rahm de kese olusuo kalinlasio e bebiste büyüyo.haliyle kasiga baski olur.ilerledıkce artar korkma oyüzdn.bol dua et su stresini de at bkaym üstndn artk.hersy güzel olck.berna feride tombikkus zuhal ve bendn de güzel hbrler gelck bu ay takip etcez sizi.
Snucta rahm de kese olusuo kalinlasio e bebiste büyüyo.haliyle kasiga baski olur.ilerledıkce artar korkma oyüzdn.bol dua et su stresini de at bkaym üstndn artk.hersy güzel olck.berna feride tombikkus zuhal ve bendn de güzel hbrler gelck bu ay takip etcez sizi.
insallah canım yaaaaa...doktor bana hazırana kadarkorun dedı ama bebek ısterken korunamam ben zaten 3aydır korunmuom adetlerım pıhtılı oldugu halde korunmadım e sımdı 28 düştü saatınde gelıo pıhtılı da degıl ee bütün degerlerım de normale dönmüş tam korunmayı bırakcagım zaman korunamam.hayırlısyla bızım de olsun cıddden artık çok istiyorum..AMİN canım benimm inşallah mayısta yazacağız inşallah Allah'ın izniyle hamileyiz diye..
amiiin işallah hayırlısı olsun ... dostınex cok agır bı ılac ve dusugede sebeb olabılıyo cogu zaman sen bılırsın tabıkı ama benımde prolaktınım yuksek ve ben dostınex kullanmak ıstemedım bı ayy ölcdurdum 70 lerde cıkmısdı ve o ay hergun sabahları hayıt cayı yaptım kendıme ac karnına hayıt suyu ıcdım 1 ay sonra ölcdurdum 0.1 lere dusmus prolaktınım ve ondan sonra hep hayıt ıcmeye devam ettım alıskanlık halıne getırdım ... hamıle kalıncada bıraktım bilgin olsun dıye soyluyorum
insallah canım yaaaaa...doktor bana hazırana kadarkorun dedı ama bebek ısterken korunamam ben zaten 3aydır korunmuom adetlerım pıhtılı oldugu halde korunmadım e sımdı 28 düştü saatınde gelıo pıhtılı da degıl ee bütün degerlerım de normale dönmüş tam korunmayı bırakcagım zaman korunamam.hayırlısyla bızım de olsun cıddden artık çok istiyorum..
hersey iyi de su sabah uykunun en tatlı yerı yok mu orda kalkmak kötüymüş neyse bu ay uygulayım bunları.mantıklı sabah spermlerın daha hareketlı oldugunu okumustumDr. Alper Mumcu'nun sitesinden alıntı
Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın