- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
kızlar günaydın. yazmiyim ddedim ama paylaşmadan duramıcam. adetme 2 gün kaldı yani bat 8 nisan. hiç bir belirtim yok. sadece ara ara kasıklarımda özelikle sağ tarafta seyirmeler oluyor. bide göğüslerimde de belli belirsiz seyirme var sanki. önceden böyle olmazdı.elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. evde bir test var inatla yapmıyorum bi kaç gün daha beklicem. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
daha önceki hüsranlarımdan ötürü bu kadar sabırlıyım. ya çizgiyi göremezsem diye korkuyorum.şimdi en azında umut ediyorum o yüzden yapmıyprum, yapamıyorum...
ayy kız durr heyecam yaptırdın banaaayaklarım ellerım buz kestı heheheheh canım daha 4-5 gun var cıkarmıkı ıdrar testınde??? yoksa yaparım eczanede evıme cok yakın gıdıp alırım hemenn daha lazım olursa ınsallah canım sans getırır bıze bu tapık.. allah kımsenın ıcınde arzusunda bırakmasın bebeıslerııı
slm arkadaşlar bende bu sayfada aranızdayım bat günümü bekliyorum 11 nisan çok heyecanlıyım.klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.göğüsüm hafif şişti az ucunda acıma yok ama sık lavaboya gidiyorum birde kokulara karşı acayip zafım olduAdet gunu henuz gelmeyen arkadaslar test yapmayin akliniz karisir.. adet gununuz mutlaka gecsin.. bugun benim de adet gunum henuz gelmedi ama heveslenmek yok yarini bekleyecegim belki yarin sabah yaparim gelmezse tabi sanki gelecek gibi hissediyorum...
Adet gunu henuz gelmeyen arkadaslar test yapmayin akliniz karisir.. adet gununuz mutlaka gecsin.. bugun benim de adet gunum henuz gelmedi ama heveslenmek yok yarini bekleyecegim belki yarin sabah yaparim gelmezse tabi sanki gelecek gibi hissediyorum...
Adet gunu henuz gelmeyen arkadaslar test yapmayin akliniz karisir.. adet gununuz mutlaka gecsin.. bugun benim de adet gunum henuz gelmedi ama heveslenmek yok yarini bekleyecegim belki yarin sabah yaparim gelmezse tabi sanki gelecek gibi hissediyorum...
selam kızlarrr..
şimdi doktordan geliyorum. kesemizi gördük allahıma şükürler olsun. üzüm tanesi kadar dedi dr.şu anda bebek görünmez dedi daha çok küçük olduğundan. satına göre kesinlikle çok geç yumurtlamışsın dedi. normalde 10 haftalık olması gerekirdiz zaten ama kesen yeni oluşmuş dedi. tam olarak ne kadarlık olduğunu bebeği gördükten sonra söyleyebiliriz ama tahminen 5 haftalık falandır dedi. herşey normal gidiyor di mi diye sordum. evet bi problem gözükmüyo zaten bhcg değerin 1000'in üzerine yükselmiş ki keseyi görebildik dedi. keseyi ölçtü 8,5 milimmiş daha ve ultrason görüntüsünü verdi bize. iki hafta sonra çağırdı tekrar. allahım sana şükürler olsunnn, isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhh..
çokkk güzel haberlerle gelmişsin Serap... çok şükür bak herşy iyi ve yolundaymış.. boşa dert ettin kendine o kadar
ayyy aynen canım doktor her şey normal gözüküo dedi ya dünyalar benim oldu. allaha şükürler olsun böyle de devam eder inşallah. darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah. allah isteyen kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın, aminn..
oooo kimleri görüyoruuuzzzz... yazmış kaçmış hemen hatuna bakkk...
gel kızım artık,seni online görmeyi sohbet etmeyi özledim ayol... en son rahim filmin oldu bitti geldin anlattın sonra yokoldun kırcam kafanı
hahaha canım beniiimben anlattım da noldu sen yorum bile yazmadın ben kırayım mı kafanı şimdi burdayım burdayım artık bende özledim valla tatlım ama senide göremiyorum ki girdiğimde :) napıyosuuunn
tatlım anlattıysan kesin ya o zamanlar girmemişimdir,ya da gözden kaçırmışımdır valla..
yoksa sırf senden haber almak için bile girip baktığım oluyordu.. hem o kadar takip ettim durumunu, düşüncelerimi de paylaştım.. görsem neden bişey yazmiyim akıllımneyse iyi bari artık buralardaysan sorun yok,bayadır görmüyordum seni.. dedim gelmiyo artık heralde foruma..
şaka yapıyorum canımdedim kendi kendime ya görmedi yada girmedi zaten çok anlatmadım anlattıkça kendi halime güldüm çünkü :) yok yok geliyorum canım burdayım aslında bakıp çıkıyorum kim ne yapmış diye facete vakit geçirmekten bazen unutuyorum burayı ne yalan söliyim :) hatta geçen sana msj atıcaktım ama hala dolmamış benim limit ondan yazamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?