Hamilelik ile ilgili yapılan saçma sapan akım videoları...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size ne onu anlamadım?
Efsane duyarlarda bugün..

Yok bakmıyorum. Ayrıca göndermiyorum da. Benim çevremin izlediği şeyleri de benim karşıma çıkarıyor. Ne mutlu size

Ben de o dediginiz videolari asiri gereksiz buluyorum. Ama bir seyden yoksunlugu olan gruplara empati yapma temalı duygu somurulerini de bir o kadar gereksiz ve şımarık buluyorum. Anneler gunu olur "annesi olmayan cocuklar var" falan duyari kasanlar. O zaman mesela yurume engelli insanlar var etrafta göz onunde yürümeyelim??

Bana da hamileliğin bu kadar olay haline getirilmesi saçma geliyor. On yüz milyon yıldır sevişiyor ve ürüyoruz. Bu videolar aşırı sevinç gösterileri bana itici geliyor ya:
Evet işte aynen öyle değil mi? Konuyu da açtım hani burda düzgün bir şekilde fikirlerimizi paylaşalım muhabbet edelim diye ama linç yedim herkes istediği gibi anladı. Teşekkür ederim ya bu şekilde konuya yorumunuzu kattığınız için Allah razı olsun

**Arkadaşlar başka derdin mi yok diyenler var, gereksiz duyar kasma diyenler var.. ben duyar kasmak için bu konuyu açmadım sadece bu ve bunun gibi durumlar üzücü ve saçma değil mi diye sordum
Forumun bu bölümü BDV yani Bir Derdim Var köşesi. İnsanlar buraya dertlerini anlatmaya, iç dökmeye, bie çözüm bulmaya geliyor. Bu şekilde fikir sorma, anket yapma için uygun bir alan değil. Sizin konunuz da konsept dışı ve kurallara aykırı oluyor.

Benim de Dy… süpürgem yok, Dy… süpürgeyle video çekenler beni çok üzüyor, benim niye yok diye ağlıyorum diye konu mu açayım?

Yanlış yere açtıysam konuyu doğru yere editörler taşırlar zaten ya da kapatırlar sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…