- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.418
- 38
Umursamakla insanca davranmayı saygılı davranmayı bir ayır edin önceBen genel olarak minibüste ya da otobüste bi şekil tanıştığım insanları da çok önemserim. Çok pozitifimdir güler yüzümü eksik etmem. Kalp kırmaktan çok çekinirim..
Duyarlı davranış bilirkişisi ilan edildiniz de bizim mi haberimiz yok?Evet buda duyarsız bi davranış bana kalırsa. Silik falan olsa ikilemde kalıp sorarsın bilmediğinden ama bu dediğinize hak veriyorum
Bu beni cidden üzüyor desem robot süpürge aldığımda 2500 liraydı onlar şimdi on katı olmuş keşke onlardan da alsaydım bak yine üzüldümBenim de Dy… süpürgem yok, Dy… süpürgeyle video çekenler beni çok üzüyor, benim niye yok diye ağlıyorum diye konu mu açayım?
Ne yapıyorlarsa yapsınlar ya . Onların amacı dkkat çekmek bebek düşünmediklerinden değil gerçekten dusnemeyn insan korunur zatenArkadaşlar bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum eminim benimle aynı fikirde olan çok kadın arkadaşım vardır..
"En az iki sene çocuk düşünmüyoruz" ya da "en az 1 sene çocuk düşünmüyoruz" gibi akım videoları var belki çoğunuz denk gelmişsinizdir.
Sonra videoda selamın aleyküüm diye müzik giriyor ve bebiş fotileri pozitif test çubukları görüyoruz.
Evet heyecanını anne adayı paylaşacak ama bu bana o kadar saçma geliyor ki. Şimdi ben sana sorarım madem düşünmüyorsunuz neden korunmadınız ve madem korunmadınız bunu neden mucizeymiş gibi akım videosu haline getiriyorsunBi sağlık sorunun yoksa korunmadıysan tabiki de bebeğin olacak böyle bir saçmalık olabilir mi ya
10 sene 5 sene bu mucize için korunmayıp tonlarca ilaç kullanan anne adaylarına yazık değil mi? Bu videoları onlar görünce nasıl üzülüyorlar Allah bilir...
**Arkadaşlar başka derdin mi yok diyenler var, gereksiz duyar kasma diyenler var.. ben duyar kasmak için bu konuyu açmadımsadece bu ve bunun gibi durumlar üzücü ve saçma değil mi diye sordum.. linçlemenize gerek yok
Bukadar rahatzısanız kullanmayın sosyal medya?Arkadaşlar bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum eminim benimle aynı fikirde olan çok kadın arkadaşım vardır..
"En az iki sene çocuk düşünmüyoruz" ya da "en az 1 sene çocuk düşünmüyoruz" gibi akım videoları var belki çoğunuz denk gelmişsinizdir.
Sonra videoda selamın aleyküüm diye müzik giriyor ve bebiş fotileri pozitif test çubukları görüyoruz.
Evet heyecanını anne adayı paylaşacak ama bu bana o kadar saçma geliyor ki. Şimdi ben sana sorarım madem düşünmüyorsunuz neden korunmadınız ve madem korunmadınız bunu neden mucizeymiş gibi akım videosu haline getiriyorsunBi sağlık sorunun yoksa korunmadıysan tabiki de bebeğin olacak böyle bir saçmalık olabilir mi ya
10 sene 5 sene bu mucize için korunmayıp tonlarca ilaç kullanan anne adaylarına yazık değil mi? Bu videoları onlar görünce nasıl üzülüyorlar Allah bilir...
**Arkadaşlar başka derdin mi yok diyenler var, gereksiz duyar kasma diyenler var.. ben duyar kasmak için bu konuyu açmadımsadece bu ve bunun gibi durumlar üzücü ve saçma değil mi diye sordum.. linçlemenize gerek yok
Tabiki canımız yanıyor. Ancak oda bir başkasının mutluluğu. Allah mutluluklarını daim etsin. İsteyen herkese de nasip etsin.Arkadaşlar bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum eminim benimle aynı fikirde olan çok kadın arkadaşım vardır..
Şimdi de buna üzülmenize ben üzüldüm ve arkadaşlarınıza kızdım. Başkasının hayatına müdahale etmek tabiki istemiyorum ama birbirimizi artık hiç düşünmez olduk..
Bu tip videoları ben açıp bilerek izlemiyorum zatenkeşfet denen ortama düşüyor
Bende kullanıyorum LinkedIn ama kullanma amacım cv. Başarıları falan görmüyorum. Merak etmeyin ben mağaradan çıkıp gelmedimDunyada belli bir cocuk sahibi olma kotasi yok, cocuk sahibi olanlar olamayanlarin kotasindan calmiyor yani. Hepimizin sahip olamadigi ve olamayacagi seyler var hepsinin duyarina girersek isin icinden cikamayiz. Hassassaniz bakmayin, gormeyin.
Ayrica ben de cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum ve dikkat de ediyorum ama kaza ile hamile kalsam dogururum, cunku esimin iyi bir baba olacagini biliyorum. Annesi belli babasi belli cocuga hamile oldugum icin eee hani cocuk dusunmuyordu diye sorgulamaya kalkan biri olursa hem guler hem agzinin payini veririm. Size ne?
Linkedinin nasil bir sosyal platform oldugunu biliyor musunuz? Hic calisma hayatiniz oldu mu? Profesyonel is insanlarinin oldugu bir platformda insanlar is ile ilgili basarilarini paylasmayacak da ne yapacak, platformun amaci buNe alaka kiziyorsunuz?