- 22 Nisan 2019
- 21
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi starlena90
-
Bir ay olsa neyse diyecegimde iki aydir adet gormuyorsun bu cok uzun bir sure.Hemen bir test alip yapmalisin.Stresten elbette gecikiyor ama iki ayda gecikmez heralde.Bunun yanisira evet herkesin planladigi gibi hemen hamile kalınmıyor ama su da var ki her insan bir degil, senin kalamayacagin ne malum.O yuzden hemen bir test alip yap.Umarım degilsindir.Degilsen bile birdahakine cok dikkatli ol.Bu oneme alinmayaca bir konu degil.
Test almalıyım evetneden olmasın ki, olma ihtimali de var birilerinin olmuyor diye senin de olmaz diye bir kural yok, evlendim 9 ay sonra bebeğim dünyaya geldi, ikinciyi düşünüyordum hemen olmuyor erkenden başla dediler ilk denememde yine oldu, 3.de korunurken yine oldu. her kadının doğurganlığı başkadır. 2 ayda uzun bi süre bir test alında kurtulun bu çıkmazdan
2 ay adet gormemek buyuk sorun . bı kadın doguma zaten gtmen lazım. ılıskıye grersın ya da gırmezsın kımse karısamaz. korunmamak da senın elınde . hıc bı onlem almayıp bı de ustune 2 ay harcayıp korkuyorum demek anormal. korksan test yaparsın zaten test yapmaktan kacmazsın.... kayıt zamanı yasını 18 yapman da anormal. burda 20 demen de.Merhaba ablalar 20 yaşındayım yeni nişanlandım evlilik için üniversiteyi bitirmeyi bekliyorum yani anlayacağınız önümde daha zaman var. Kendi isteğimle cinsel birliktelik yaşadım bunun için pişman değilim bu konuda yargıya da maruz kalmak istemiyorum ancak 2 ay reglim gecikti korkum hamile olmak, eğr böyle bir durum varsa hayatım tüm dengem herşey mahvolur stressten olmadığımı düşünmek istiyorum düzensizliktir diyorum bir hafta daha bekleyeyim diyorum ama halen tık yok kafayı yiyeceğim. Test almaya cesaretim yok okadar bunladık ve çaresizim ki ellerimi açtım adet olayım diye dua ediyorum olsam mutluluktan gözyaşı dökeceğim o derecede bunaldım, bu olmadığım 2 ay içerisinde 2 kez ilişki yaşadık birinde korunmalıydık fakat prezervatif problemli çıkmış sonradan farkettik dert etme boşalmadım dedi, ikincisinde de korunmasız yaşadık ondada içine gelmedi, ihtimaller beni mahvediyor, herkes diyor ki insanlar evleniyor da folik asit başlıyor sigara alkol bırakıyor sürekli tarih kovalıyorda olmuyor sebin mi olacak? Çıkmazdayım.. Ne çok yazmışım ben böyle.. Görüşleriniz nelerdir ablalar
Korunmasız ilişkide hep ihtimal vardır, 2 ay çok uzun bir süre bence hemen test yapın
Ya şöyle ki ben hiç konduramadım çübku reglm herzaman düzensizdi daha önce 5 ay olmadığımi dahi bilirim bu sebeple bekledim2 ay adet gormemek buyuk sorun . bı kadın doguma zaten gtmen lazım. ılıskıye grersın ya da gırmezsın kımse karısamaz. korunmamak da senın elınde . hıc bı onlem almayıp bı de ustune 2 ay harcayıp korkuyorum demek anormal. korksan test yaparsın zaten test yapmaktan kacmazsın....
ergenlıkten menopoza kadarolan bı kadın spem hucrelerınde sorun olmayan bırıyle korunmasız ılıskıye gırdıgınde zaten hamıle kalma ıhtımal var. konduramamak olur mu :)) bazen cok cahıl cahıl ısler yapıyo ınsanlar. test al yap da ıcın rahatasın. 8 hafta hamıle cıkarsın allah muhafaza. .. kucuk yasta yapılan hataları egıtımsızlıge cahıllıge verırım. umarım bıdaha boyle bısey yapmazsın. korunursun...Ya şöyle ki ben hiç konduramadım çübku reglm herzaman düzensizdi daha önce 5 ay olmadığımi dahi bilirim bu sebeple bekledim
Burada sorun yaş yargılanması mı gerçekten 18 de olabilirdi bu gayet yasalara uygun bir yaş onu da geçtim kayıt olacaktım baktım bu e posta burada kayıtlıymış bir tanıdığımdan kalma bende devam edeyim dedim.2 ay adet gormemek buyuk sorun . bı kadın doguma zaten gtmen lazım. ılıskıye grersın ya da gırmezsın kımse karısamaz. korunmamak da senın elınde . hıc bı onlem almayıp bı de ustune 2 ay harcayıp korkuyorum demek anormal. korksan test yaparsın zaten test yapmaktan kacmazsın.... kayıt zamanı yasını 18 yapman da anormal. burda 20 demen de.
Teşekkür ederimergenlıkten menopoza kadarolan bı kadın spem hucrelerınde sorun olmayan bırıyle korunmasız ılıskıye gırdıgınde zaten hamıle kalma ıhtımal var. konduramamak olur mu :)) bazen cok cahıl cahıl ısler yapıyo ınsanlar. test al yap da ıcın rahatasın. 8 hafta hamıle cıkarsın allah muhafaza. .. kucuk yasta yapılan hataları egıtımsızlıge cahıllıge verırım. umarım bıdaha boyle bısey yapmazsın. korunursun...
nasıl ıstersen .Burada sorun yaş yargılanması mı gerçekten 18 de olabilirdi bu gayet yasalara uygun bir yaş onu da geçtim kayıt olacaktım baktım bu e posta burada kayıtlıymış bir tanıdığımdan kalma bende devam edeyim dedim.
İnsanın adeti hiç düzenli olmayınca ha bugün olacağım ha yarın diye ümitle bekliyor.. o yüzden hep.Bir an önce test yapın ve daha fazla geç kalmadan gerçeği öğrenin bence nasıl duruyorsunuz bakmadan ben hayatta duramazdım herhalde
İnsanın adeti hiç düzenli olmayınca ha bugün olacağım ha yarın diye ümitle bekliyor.. o yüzden hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?