Kızlarr ocak 16 sında adetim bitti sonraki günlerden hemen ardından gün aşırı ilişkiye girdim 15 gün boyunca ocak 30 da yumurtlama günümdü sağ kasığımda ciddi bir ağrım oldu ardından gögüslerimde şiddetli agrılar oldu. Şubat ayında normalde 13 de adet tarihim gösteriyordu uygulamadan takip ediyorum ama şubat 8 de lekelenmem oldu ve kasık agrısı yaşadım koyu kahve rengi adet gibi bir kanamam oldu fakat ertesi gün 9 da bitti 2 gün sürdü. Marttayız şuanda ayın 10 da adet tarihim gözüküyor uygulamadan baktıgımda fakat bugun 16 sı ayın 7 gündür gecikme yaşıyorum test yapayım mı sizce yani bu durum üstüne görme diyolar o olabilir mi ? Test yapsam çıkarmı hemen yoksa 3 gün daha bekleyeyim mi negatif görmekten endişe ediyorum ve üzülüyorum ama şuanda hiç normal hamilelik belirtisi yaşamıyorum mide bulantısı baş dönmesi vs yok sadece tuvalate sık çıkmaya başladım bide kasıklarımda ince böyle tatlı bir sızı var sürekli buda belirtimi bilmiyorum hamileysem eğer bu kasık agrısı normalmı yaşayan varmı böyle bi durum ?