Ben elendim kızlar
Bende elendim adetimden 12. Gün geçikmesi sonrası oldum rabbi hayırlısını nasip etsin inşallah burada bebek bekleyen her kadına hayırlı evlat nasip etsinBen elendim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elendim kızlar
Bende elendim adetimden 12. Gün geçikmesi sonrası oldum rabbi hayırlısını nasip etsin inşallah burada bebek bekleyen her kadına hayırlı evlat nasip etsinBen elendim kızlar
Benimse aynı şekil normalde 12 gün felan var adetime ve bikaç gün öncesine kadar kolum da ağrı sızlama bacaklarımada sızlama oluyordu ama şuan yok onun dışında iki kere midem bulanır gibi oldu çok hafif hissettim böyle ama umarım rabbim bana sana bütün isteyen çiçeklerime versin nasip etsin rabbim görüyor inşallahAyni belirtiler bende var cnm hatta karnımın alt bölgesinde ağrı ve sağ ayağında ağrı ve bu ağrının belime vurması var adetime 12 gün var
Canım flo uygulamasında 15i diyor diğerinde 19u diyorAmin canim az önce benimde midem bulandı oructanmi blmyorm ama.agrim.var yani oluyor senin adet tarihi nzmn
Biri flo diğeride meetyou arkadaşım önermiştiSeninmi diğeri ne
Oruç hamilelikte çok zararlı doktorum özellikle dedi tutmayın diye bence o yüzden bir test yapınAmin canim az önce benimde midem bulandı oructanmi blmyorm ama.agrim.var yani oluyor senin adet tarihi nzmn
Aa öylemi ben testleride denedim geöen ay yumurtlama haftasını hergün değerlendirdik sürekli positifti değerlendirdim ama olmadı uygulamadan takip ediyorum sürekli demekki iyi değilmiş bilmiyorum nasil yapıcam yaa vizde çok istiyoruz sürekli dua da ediyorum ama nasipMeetyou çok scma mesela yarın %65 gosteriyorm yumurtlmayi sabah oluyor o yüzde oluyor 10 saçma bsy o ya
Sen hamilemisin canım ?Amin canim az önce benimde midem bulandı oructanmi blmyorm ama.agrim.var yani oluyor senin adet tarihi nzmn
Evet zararlı tutulmaması gerekOruç hamilelikte çok zararlı doktorum özellikle dedi tutmayın diye bence o yüzden bir test yapın
Bebek hissedip strese giriyorEvet zararlı tutulmaması gerek
Bilginiz varmı sizin yazıklarımla alakalıBebek hissedip strese giriyor
Vee sürekli uyumak istiyorum uyanıyorum oturuyorum uykum varBilginiz varmı sizin yazıklarımla alakalı
Adetinize az kaldıysa erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz ben adetime 5 gün varken öğrenmiştimBilginiz varmı sizin yazıklarımla alakalı
12 gün kaldı çıkarmı ?Adetinize az kaldıysa erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz ben adetime 5 gün varken öğrenmiştim
12 gün çok fazla beklemeniz gerek12 gün kaldı çıkarmı ?
Tamam teşekkür ederim12 gün çok fazla beklemeniz gerek