Allah razı olsun caniiim amin inşallahMasaAllah Rabbim saglicakla aldirsin kucagina evet daha cok yeni iki uc hafta
Haftaya cuma gibi keseyi gorursun jnsaAllah nezaman gidecen doktoraAllah razı olsun caniiim amin inşallahdegilmi evet değer yeni
Aynen inşallah canım hayırlısıylaHaftaya cuma gibi keseyi gorursun jnsaAllah nezaman gidecen doktora
AminnnAllah razı olsun canim çok teşekkür ederim Amin inşallahDarısı sizlerin tüm gebelik düşünenlerin başına olsun inşallah rabbim den dilerim
Aminnncanım idtar testi yapmış mıydin
Sizinkini bilemiyorum ama bende dün kahverengi lekelenme yaşadım adet sancısı gibi sancım vardı bugün idrar testinde gebe olduğumu ögrendim bi testmi yapsanız acabaKızlar adetim 4 gün geçti ve bugün kahve rengi akıntı geldi hafifte sancım var sizde ne olabilirdi
Kahverengi lekelenme hala var ama adet gibi asla değil ve sancım gelip gidiyo p.tesi kontrole gidicemSizinkini bilemiyorum ama bende dün kahverengi lekelenme yaşadım adet sancısı gibi sancım vardı bugün idrar testinde gebe olduğumu ögrendim bi testmi yapsanız acaba
Benimde 3 gündür sancım var kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı,lekelenme 2 gün yaşadım çok azdı durdu pazartesi kan vericem bende hakkımizda hayirlisiKahverengi lekelenme hala var ama adet gibi asla değil ve sancım gelip gidiyo p.tesi kontrole gidicem
Adetiniz geciktimi bir de göğüs hassasiyetiniz var mıBenimde 3 gündür sancım var kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı,lekelenme 2 gün yaşadım çok azdı durdu pazartesi kan vericem bende hakkımizda hayirlisi
adetim gecikmedi 3 gün var. Göğus hassasiyetim yok sadece kasıklarda batmalar ve bacak ağrılarım varAdetiniz geciktimi bir de göğüs hassasiyetiniz var mı
Benimde 3 gün gecikti. Karnım çok sert nedense sizde var mıydı oadetim gecikmedi 3 gün var. Göğus hassasiyetim yok sadece kasıklarda batmalar ve bacak ağrılarım var
Sertlik deilde arada bi ağrı oluyo belkide stres yaptım ondandır bilemiyorum, beklemiyodum çünkü hala şaşkınımBenimde 3 gün gecikti. Karnım çok sert nedense sizde var mıydı o
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sğa salim kucağınıza almayı nasip etsin217 çıkmış değerim hamileyim şoktayım4 haftalık mi oluyor
Hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin AllahSertlik deilde arada bi ağrı oluyo belkide stres yaptım ondandır bilemiyorum, beklemiyodum çünkü hala şaşkınım
Allah razı olsun Amin İnşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sğa salim kucağınıza almayı nasip etsinsormak istediğim bişey var belirtileriniz nelerdi ve ne zaman başladı acaba
Çok sağolun cevabınız içinAllah razı olsun Amin İnşallahbelirtim göğüslerim aşırı ağrıyordu hassaslasti sık idrara çıktım yorgunluk hali ve uykuya egilimim vardı aynı adet sancısı kramp gibi ağrı sızı da yaşadım
Estağfurullah tabiki sorabilirsinizÇok sağolun cevabınız için10 gün kala falan mı başladı yoksa daha geç mi? Sorularım için kusura bakmayın bende aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden cevap alma çabam, anlayışınız için teşekkür ederim
Ay çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var ilk çocuktu biraz ara verdim tekrar deniyorum inşallah güzel haberler alırımEstağfurullah tabiki sorabilirsiniz1 haftadır yaşadım evet regl günü kan verdim sonucumu o şekilde öğrendim belirtilerim böyleydi yaklaşmadan önce regle sizin başka sormak istediğiniz varsa sorun yanitlarm 2 bebeğimi düşükle kaybettim 1 oğlum var 5 yaşında bu hamileliğim inşallah sağlıkla geçer
Çok geçmiş olsun canım hersey Allah'tan gelir inanın kalbinizi niyetinizi temiz tutunAy çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var ilk çocuktu biraz ara verdim tekrar deniyorum inşallah güzel haberler alırımbende şuan 10 gün var ama göğüslerim ağrımaya başladı, kasık ağrım 5 gün önce başladı adet olacakmışım gibi sırt ağrısı bel ağrısı ve mide gazı var afedersiniz su gibi akıntım var bekliyorum hayırlısı olsun dua edin çok