Evet evet benimde şuan öyleAmin inşallahbacaklarım ve belim de çok ağrıyor sizde de o var mı
Hadi hayırlısıyla gelsin bebişler çok heyecanlandımEvet evet benimde şuan öyle
Amin İnşallah bitanemHadi hayırlısıyla gelsin bebişler çok heyecanlandım
Ay evet canım ya normalde ramazanda bu kadar sık idrara çıkmazdım hatta başından beri böyle bi durum yok ama son üç gündür çok çıkıyorum bir de nedense yakıyor yani çok sıcak inşallah bu belirtiler gerçekten hamilelik belirtisidir yoksa baya bi şoka girerim ahahAmin İnşallah bitanemsık sık idrara çıkma da var sende varmı bu durum
Aynen canım vallahi aynı belirtileri yaşıyoruz benim de öyle ama hani benim alttan bir batma var ben onu anlayamadım o batma nedir �nşallah günümüze göre hayırlısıyla hayırlıysa verir Rabbim hayırlı bir şekilde canım benim Evet benim yarın sabah sonuçlar çıkacak Evet ikimizin de belirtiler aynı canım hayırlısı olsun İnşallah birbirimize haberdar edelimAy evet canım ya normalde ramazanda bu kadar sık idrara çıkmazdım hatta başından beri böyle bi durum yok ama son üç gündür çok çıkıyorum bir de nedense yakıyor yani çok sıcak inşallah bu belirtiler gerçekten hamilelik belirtisidir yoksa baya bi şoka girerim ahahsenin sonuç ne zaman çıkacakmış canım aynı belirtileri yaşıyoruz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
İnşallah canım o bende de Çar adet zamanı ağrır gibi barışma oluyor bugün yemek zor yaptım kokudan çok rahatsı oldum şimdi de ağrılarım çok varAynen canım vallahi aynı belirtileri yaşıyoruz benim de öyle ama hani benim alttan bir batma var ben onu anlayamadım o batma nedir �nşallah günümüze göre hayırlısıyla hayırlıysa verir Rabbim hayırlı bir şekilde canım benim Evet benim yarın sabah sonuçlar çıkacak Evet ikimizin de belirtiler aynı canım hayırlısı olsun İnşallah birbirimize haberdar edelim
Koku hasasiyetim yok ama sende var demek ki canım Haydi İnşallah güzel haberlerini alırız yaİnşallah canım o bende de Çar adet zamanı ağrır gibi barışma oluyor bugün yemek zor yaptım kokudan çok rahatsı oldum şimdi de ağrılarım çok var
Canım onu çok merak ediyorum ya eğer hamileysek büyük bir belirti karın sertleşmesiKoku hasasiyetim yok ama sende var demek ki canım Haydi İnşallah güzel haberlerini alırız yabenim regl 2 gün gecikti karnım hala semsert
Ayni belirtiler vardi kan sonucun ciktimi hadi guzel haberler insaAllahBenimde günüm geçti bugün kan verdim aşırı gaz karın da sertleşme iştahsızlık baş dönmesi uyku hali yorgunluk..ve batma kasik ağrısı..
Hayırlısı olsun inan bende merak ediyorum sonucumu çok teşekkür ederim canımAyni belirtiler vardi kan sonucun ciktimi hadi guzel haberler insaAllah
Nezaman cikarHayırlısı olsun inan bende merak ediyorum sonucumu çok teşekkür ederim canım
Ay ay maşallahBunlar bugun gunduz yaptigim cok sukur deger artmis ikinci soluk cizgi netlesmis ilk saniyelerde cikti
Belirtiler aynıydı değil miBunlar bugun gunduz yaptigim cok sukur deger artmis ikinci soluk cizgi netlesmis ilk saniyelerde cikti
EvetBelirtiler aynıydı değil mi
Canım yarın bi test yap istersenArkadaşlar benim de 6 günüdür adetim geçmiş normlde hepte geçer geçen ay düzenli oldum bu ay gecikti mide bulantısı, kasik ağrısı,baş dönmesi, yorgunluk yardımcı olun bana kafam çok karışık özelikle bel ağrısı çok var
Çok benzer çünkü hamilelik belirtisiyleArkadaşlar benim de 6 günüdür adetim geçmiş normlde hepte geçer geçen ay düzenli oldum bu ay gecikti mide bulantısı, kasik ağrısı,baş dönmesi, yorgunluk yardımcı olun bana kafam çok karışık özelikle bel ağrısı çok var